אווף אני לא מצליחה (אתגר שלי)

ימי82

New member
אווף אני לא מצליחה (אתגר שלי)

שלום אני כבר ממש מיואשת. אני מנסה ופשוט לא מצליחה, אני רוצה לעשות לדגל כמה דברים: 1. שיתנופף לכיוון השני 2. להפוך את הכחול לירוק תפוח 3. שיהיה כתוב במקום הקו התחתון של הדגל (בירוק תפוח): ירוק כחול לבן ומתחת בקצת יותר קטן : מוצרים אקולוגים ועוד, תוצרת הארץ אני צריכה שהקוים יהיו חדים בלי הצל שיש. אם נראה למשהו משהו שעדיף קצת אחרת (למרכז את המגן דויד וכו )גם אפשר. זה מה שחשבתי עליו בגדול. חשוב לי להגיד שזה לא עבודה שביקשו ממני לעשות זה לשימוש אישי נשיקה וירטואלית תשלח לפותרים נכוטנה

ימי82

New member
אני חוששת שהקובת לא באיכות טובה../images/Emo10.gif

הינה המקום שממנו לקחתי את התמונה (חשוב לזכויות גם!). המחשב שלי לא נותן לי לעלות משהו יותר גדול. שוב תודה לכם!

ימי82

New member
אפשר קצת להתחצף../images/Emo13.gif

דבר ראשון ממש אהבתי! אולי אפשר לבקש קצת שינויים בכ"ז? הייתי רוצה את זה יותר ירוק (כמו הסל הירוק של סופר סול אם את מכירה). ושהכתב ירוק כחול לבן. יהיה במקום הפס התחתון של הדגל. ושלא יהיה צל מעל הדגל. וגם אם אפשר לעשות כתב יות קריא של "וצרים...." אם זה too much לבקש אז לא נורא וסליחה. מאוד אהבתי את זה גם!

Cinderella14

New member
../images/Emo182.gif

התכוונתי להגיד "אם זה לא מה שרצית, תגידי ואני אשנה" אז התכוונתי שאת יכולה לבקש שינויים.... בכל מקרה אני אנסה לעשות את מה שביקשת אבל עשיתי את ה"ירוק כחול לבן" במקום הפס התחתון של הדגל הפס שאת רואה הוא ההצל התחתון של הדגל [אם תסתכלי בתמונה המקורית תוכלי לראות את הפס שמחקתי] בכל מקרה אני אשנה ואעלה

Cinderella14

New member
שיניתי

לא ידעתי לאיזה ירוק את מתכוונת אז פשוט עשיתי את זה בירוק חזק שיניתי את הכתב של מה שכתוב למטה ומחקתי את הצל של הדגל גם מלמעלה [כמו שביקשת] וגם מלמטה שזה לא יראה כמו הפס התחתון של הדגל עכשיו זה בסדר או לשנות עוד משו?

ימי82

New member
יווווו איזה כיף לי../images/Emo13.gif

לסיום אבקש
(זאת המשאלה השלישית...) ממש אהבתי את הירוק ואת הכתב של השני! בקשר לצל אני חושבת שהראשון נרא טוב יותר. אולי אפשר לשלב ולעשות ליד ה"ירוק כחול לבן" (של הראשון) את המשך הפס של הדגל (במרחק מה כמובן שיהיה ניתן לקרוא). עם הצבע והכתב של השני. ושאלה נוספת את בת 14? אני לא יודעת בת כמה את אבל נראה לי שיש לך ממש עדית בזה!

Cinderella14

New member
אוקיי, ניסיתי... :/

כרגיל את יכולה לתת הערות... חח ואני לא בת 14, פשוט פתחתי את החשבון בתפוז בגיל 14 אבל בכל זאת אני די חדשה בפוטושופ, אני משתמשת בו מהקיץ הזה אני 18, אגב טוב, אז על החיים ועל המוות... זו התמונה::::::::::::::::::::: ==>>

ימי82

New member
מרשים ביותר!

קצת מוזר לי החיבור בין הקו לירוק. אבל אני לא יודעת אם אפשר לשנות. ואני ממש מעריצה את כל הידע שלך בתחום אם התחלת רק בקיץ! ומתאתי דרך להראות לך את הירוק שביוק התכוונתי
מצורף בקובץ. אבל אני לא יודעת אם זה יוצא טוב במדורג.

Cinderella14

New member
אני טיפה ממהרת

אבל אני אשנה כשאני אחזור הביתה ואם לא תאהבי איך שיצא עם הירוק שרצית אז תשתמשי בירוק שכבר עשיתי

Cinderella14

New member
אולי את במתח?..

חחח... סתם, לא נורא... ניסיתי לעשות בצבע שביקשת, לא יצא לי בדיוק וסידרתי את הקו עשיתי 2 גרסאות, בגרסא הראשונה הצל של הדגל גם ירוק ובשניה פחות ירוק

ימי82

New member
תודה רבה!!!!

אני רוצה להתחיל למכור כל מיני מוצרים 'ירוקים' אבל תוצרת הארץ ולא מיובאים. אני אתחיל בירידים ואז....
המון תודה!

למעלה