אווף
יש משהו שאני לא מבין

Vapory

New member
אווף../images/Emo10.gif יש משהו שאני לא מבין

היום קניתי 4 חבילות של קלפים(EX- REd Fire - Green leaf) ויצאו לי שני פידג'יים רק שאחד מהם זוהר והשני לא(שני הפידגי'יים הם עיגול - הנפוצים). מה יותר שווה? מה זה אומר ולמה זה ככה? + יצאו לי גם שני טריינרים שהם מעויין, כלומר, אנקומון אבל גם הם זוהרים, איך זה יכול להיות? עוד דבר: מי שרוצה למכור או להחליף קלפים שיפנה אלי במסן או במסרים. המסן: [email protected]

Vapory

New member
אממ.. אין לי סורק אבל אני אצלם

רעיון גאוני, הא?

Vapory

New member
חחח צסכים עם ה../images/Emo4.gif גם אני קימטתי את

הפה כשזה יצא לי ככה. למה אי אפשר היה לעשות אותם כמו הסדרות הישנות?!?

חחחח

אני לא ממש יודעת איך השדרות הישנות אבל אני זוכרת שהיו מלא כלפים מזויפים של פוקימון(כאלה מקרטון זול ופוקימונים מעווטים).

הזוהר יותר שווה

אבל אין הבדל בכוח\חיים או כל דבר אחר בין זוהר ורגיל מאותה סדרה. (מסדרות שונות יש הבדל... אודיש מרוקט הוא לא אותו אחד מבייס).

Vapory

New member
כן אני יודע

אני אוסף את כל הסדרות ואם נגיד יש לי אודיש מג'אנגל ומבייס2 אז אני שומר את שניהם, למרות שהחיים והמתקפות אותו דבר - אבל המספר הסידורי שונה וסדרות שונות. אבל פה אני בכלל לא יודע את מה לשמור, כי אפילו המס' הסידורי שלהם הוא אותו אחד.

Yuske

New member
שמים לב לתופעה הזו למלא קלפים ב

סדרות של הEX, יש בכל חבילה קלף אחד אקראי שהוא בצורה כזו. כלומר זוהר בצורה מוזרה כזו, אני אישית וגם לאף אחד אין שמץ של מושג למה זה ככה אבל יש לי תאוריה שכנראה היא הכי נכונה....שנינטנדו ישיגו עוד כסף למה אנשים ירצו גם את הסדרה הזוהרת בצורה הזו של הקלפים. אני הייתי שומר את שניהם.

למעלה