אווף!!

shira2222

New member
אווף!!

היום הכנתי עוגה פעם ראשונה אחרי שהייתי בסדנא של טל לפני שבועיים ויצא נחמד לא משהו אבל רציתי להעלות אותה פה וכנראה שהיא יותר מידי גדולה כי זה לא נותן לי להעלות אותה מישהי יודעת איך אפשר להקטין את הגודל של התמונה?

nila77

New member
הנה ההסבר מתוך המאמרים

איך מעלים תמונה לפורום? איך מקטינים תמונה? · כשכותבים הודעה חדשה/תגובה להודעה יש למטה "הוספת קובץ"· יש לוודא שהקובץ אינו גדול מ250KB.· במידה והתמונה יותר מ-250K, צריך להקטין אותה לפני שמצרפים להודעה.· הקטנת תמונה: פותחים את ה"צייר"paint במחשב, מעלים את התמונה המבוקשת, ובתפריט Image בוחרים באופציה stretch/skew, ומקטינים את התמונה באמצעות האחוזים המופיעים על המסך. זאת אומרת, אם כרגע התמונה הינה 100%, בוחרים בשתי האופציות (אורך ורוחב) פחות, עד שרואים שהתמונה הגיעה לגודל הרצוי"

Netel

New member
כנסי לתוכנה גרפית

ותבדקי מה הגודל של התמונה לא ניתן להעלות מעל 250K כדי להקטין כנסי לעריכה וצמצמי פיקסלים. בהצלחה

shira2222

New member
תודה :)

אז זה מה שיצא רואים שזו עוגה ראשונה כי לא יצא משהו

t a l talim

New member
לא יצא משהו???!!!???

שירה... זה נהדר! עוגה ראשונה לבד, תני לעצמך קצת קרדיט... כל הכבוד!!!

ענבר100

New member
יצא מקסים - הציור, הצבעים

מאוד מאוד יפה, בטוחה שתהיה התלהבות רבה! ושאלה - עם איזו שבלונה עשית את האותיות, יצאו מדהים לטעמי.

shira2222

New member
קודם כל תודה רבה רבה לכולכן

זה מזה כיף לקבל מחמאות במיוחד על משהו שאתה לא בטוח לגביו חוצמזה אני אנצל תהזדמנות להגיד תודה לטל שגם הסדנא שלה הייתה מדהימה ומומלצת לכולם! וגם על העזרה גם אחרי הסדנא לגבי השבלונות השתמשתי בכתב guttman frank עם קצת שינויים שלי כי לא בדיוק ראיתי תעיפרון זה גם היה קשה לעשות תעוגה כי לא היה לי טוש שחור ועשיתי תציור ותכתוב את זה עם מכחול ואז זה לא מדויק! אני מקווה שהיא תאהב את העוגה למרות שהיא גם הייתה בסדנא של טל אז היא יודעת איהז דברים יפים אפשר להכין

למעלה