אוופפפהההה...

אוופפפהההה...

כמובן, שוב, פיגוע. ובטח עכשיו יכתבו שלא צריך על כל פיגוע הודעה חדשה, אבל גם רציתי שתכתבו מה אתם חושבים\מרגישים בקשר לזה... כנראה שמחבלים השתלטו על בניין בקריית-ארבע. נמאס כבר, נמאס!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifמה../images/Emo35.gif!|../images/Emo35.gif|!../images/Emo35.gif

*פותחת מהר טלויזיה* וזה בהחלט חשוב לפתוח הודעה,אפילו שאני לא בפורום
אבל זה חשוב בכל מקרה... השתלטו

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif פיגוע ירי

פיגוע ירי בקריית 4, שלושה הרוגים (נכון לשעה זאת) אחד פצוע קשה
נמאס כבר
. תנחומי למשפחות

../images/Emo148.gif ../images/Emo16.gif נכון... ../images/Emo16.gif ../images/Emo148.gif

בינתיים... אתם בקריית ארבע היה פיגוע ירי.... לרגע זה יש 3 הרוגים... לרגע זה
אתם יכולים להיות שבעוד שעה יודיעו על יותר... ככה זה... יש לנו משהו כמו 3 חודשים של שקט ואז הם מנחיתים עלינו פיגוע הרסני... אנחנו לא מספיקים לעכל, הם יודעים שאנחנו בהלם טוטאלי, שבמדינה קטאסטרופה, ששוב כולם מפחדים, יש כאלה שלא מייחסים חשיבות, יוצאים, ונפגעים. כי בסופו של דבר אף אטחד לא מצפה לזה... יש שקט אז יוצאים... הם קלטו שאנחנו עוד לא התאוששנו, אז הם תוקפים שוב... אתם מבינים
איפה שלא נהיה, אף פעם לא נהיה בטוחים... לא פה, בבית, בחוץ, באוטו, בחו"ל, גם לא בחלל ()ראו מקרה אל"מ אילן רמון...) ורק בפורים זה קורה, כל שנה
אני וכרת שהייתי בכיתה ב' וההורים שלי הסיעו אותי בתחפושת הספרדייה המתוקה שלי לבית ספר, וגם בפורים, המורים דיברו על זה.... וזה דווקא בפורים שזה חג של שמחה...
כנראה שאין גבול לסבל...
|רנר|

cHoOcHi girl

New member
אווווווווווווווווווווף../images/Emo85.gif

אני שונאת את זה אני ממש שונאת את זה
נגמרו לי האנרגיות והכוחות להתמודד כל יום עם עוד הרוג או הרוגים

REUT112

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifלכל הפיגועים הארורים

נמאס!!!!!!!!!!!!!! ג'ה באסטה!

אני מתה ../images/Emo16.gif

מכול הפיגועיםםםםםםםםולזכר זה אוותר להודעה זאת על האיקונים המאומצים.

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה
כלומר , ידעתי על זה
אבל מה נותן להם בזה
שנעוף כולנו מהארץ הזאת
אז לא . לא נעוף . אנחנו נתנו להם כ"כ הרבה שטחים אז שיהיו בשקט
. נמאס לי כל הזמן לשמוע שאנשים נהרגו ונפצעו ... די

למעלה