אוופפפ

maxtv

New member
אוופפפ

אני מנסה להזיז יחידה וזה יוצר לי שגיאה בעע יש למישהו פיתרון מה לעשות?

maxtv

New member
כנראה שהפסדתי ../images/Emo10.gif

לא יכול לעשות כלום עם שום יחידה.. רק לשגר ט"ב

maxtv

New member
הצלחתי :) תודה רבה,רק קצת מאוחר :(

השתלטו לי על המון שטח,צריך לעבוד עכשיו כדי להחזיר הכל תודה אבל

maxtv

New member
איזה יופי ../images/Emo3.gif

תאור אירוע 2007-07-11 (0) הצלחה ! האוגדה של האויב בצעה תמרון כושל בניסיון לכבוש את נקודת הציון והושמדה לחלוטין נקודת הציון עברה לשליטה שלך. כל הכבוד ! _BATTLERESULTSH / נקודת ציון: P2 צבא של האויב הצבא שלך אוגדת yuval_israel(T)1 אוגדת mAxX_mAxX(T)1 טנקים שהושמדו: 250 2 חיילים שנהרגו: 25,000 299

maxtv

New member
שאלה

כישלון ! האוגדה של האויב הצליחה לאגף את האוגדה שלך והשמידה אותה לחלוטין. _BATTLERESULTSH / נקודת ציון: T8 צבא של האויב הצבא שלך אוגדת yuval_israel(T)6 שדה תעופה mAxX_mAxX-AP טנקים שהושמדו: 5 0 חיילים שנהרגו: 358 0 איך זה?הרי יצאתי ב-0 אבידות |=/|

maxtv

New member
עוד שאלה |קצת התלהבתי../images/Emo3.gif|

כבשו לי את המפקדה,אח"כ חיסלתי את האוייב באותה נקודה,וכרגע נותרו שם מוקשים בלבד,אני לא יכול לרכוש יותר כלי נשק ושום דבר אחר.. מה עושים?ישנה אפשרות ליצור מפקדה נוספת?

maxtv

New member
אוופפפפפ

אוגדת yuval_israel(T)8 חיילים 829,507 טנקים 1,511 היחידה צבאית שייכת למספר מדינה: 1505 אוגדת mAxX_mAxX(T)1 חיילים 299,201 טנקים 2,993 זה המצב של האוגדה שלו החלטתי לתקוף ואכלתי אותה בטירוף =/ איך זה יכול להיות?

לירזבנ32

New member
אתה תקפת אותו נכון עם טנקים אבל החיילים שלו

תקפו לך את הטנקים והחיילים אני משער שאיבדתי יותר מ-50% מהחיילים שלך והרבה טנקים אני צודק? דא"ג תעתיק תוצאות

maxtv

New member
העניין הוא שהיה לי יתרון גם בחיילים וגם בטנקי

למעלה