אווקיי נו, זאת פעם ראשונה שלי

אווקיי נו, זאת פעם ראשונה שלי

אז.. שאלון. וחוצמזה, מה דעתכם שכל בנאדם שענה על השאלון, יכתוב קיטור, משו טוב שקרה, ותוכניות להשבוע =) אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- אתה נגעל מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

האממ

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? משפחה זה כבר 7... 2- אתה אהב עגבניות? לא, תמיד נמרחות כאלה... :S 3- וגמבה? שונאאאת 4- ותותים? שולטים לחלוטין... ועם סוכרר... האאא 5- אתה נגעל מדם? לא... יכולה לשרוד 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? הממ... 7- יש לך בגדים באדום בארון? ללללא 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: פקק מיותם של קוקה קולה 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? .... נו, הנשים האלו שעומדות בצומת :p 10- אוהב את הצבע? ממש לא צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ (די נו מקורי) 2- אוהב חרדל? שונאאאאת 3- וגבינ"צ? כנ"ל 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? וואלה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב.. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... אז לא משנה.. נסתדר 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? האאמממ.. לא שמתי לב 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מרקר 9- מה לדעתך צהוב מסמל? ממממממממממככבבייי
10- אוהב את הצבע הזה? בטירוף ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? ליכלך לי את החולצה
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) דווקא לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? מאוד, ופה יש הרבה דשא. הרבה 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שבת לפני כמה שובעות, שעוד היה אפשר ללבוש חולצות קצרות בלי להיהפך לשלגון 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: יש לי מספיק ביולוגיה על הראש.... 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לוידעת, לא קראתי אפילו ספר אחד 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ספר טלפונים 9- מה לדעתך ירוק מסמל? קנאה 10- אוהב את הצבע הזה? לא... כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? דיי נו, הייתי חולה על דרדאסבא 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () הההההמממממממממממ 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא בא לי לנסות עכשיו...... 4- אוהב ללכת לים? מממאוודד 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? אאאאאהה! מה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הרבה... 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החצאית שלי.. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? מממכביי
10- אהב את הצבע הזה? כע... ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? קנו לי עוד חולצה בצבע הזה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה. אני פאקצה?! לא. ובכל זאת יש לי 60 אחוז ורוד בארון. |מצטדקת| 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? פירוט למעלה... (אבל נו, לא צעקני כזה, וורודים עדינים...) 4- זה צבע רק לבנות? רק ליחדי סגולה זה יתאים 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? בד"כ.... 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא... 7- החיים ורודים? תסיקו לבד 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? החולצה שלי.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? הממ... אופטימי [?] 10- אוהב את הצבע? מאוד.. כתום 1- אוהב תפוזים? כע... 2- וקלמנטינות? נו מה, זה אותו טעם 3- וגזר? ללללא.. שמעו קטע! למה בשר טוב לעייינים? ראית פעם אריה עם משקפיים? |חה חה, תמיד כשאבא היה אומר לי לאכול גזר הייתי אורמת לו את זה...
| 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד.. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כע.... אפילו כאן 6- אורנג' חברה טובה? לא... 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מה איתם באמת? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מתלה כזה לתיקים, תלוי על הקיר 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חיים 10- אוהב אותו? למה לא.. ועכשיו לתוספת....... |תופים| היה זוועה השבוע אבל הגיעו דברים מישראל והתיכנון לשבוע הבא זה לישון והרבה........

noooga

New member
עונה...../images/Emo60.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? במילא אתם לא מכירים אותם.. 2- אתה אהב עגבניות? מחבבת.. לא יותר. 3- וגמבה? כן 4- ותותים? אכן.. 5- אתה נגעל מדם? תלוי מאיפה הוא יוצא.. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? חח מחזור נחשב? 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן, מכנסי ספורט אדומות.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: המשטח של העכבר? 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה, דם. 10- אוהב את הצבע? כן, מאוד. צהוב 1- מה דעתך על לימון? לא נחוץ כ"כ. 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? לא כ"כ.. רק בטוסט. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? ברור. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין לנו דפי זהב.. ואם יש אז אני לא מודעת אליו. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן.. זהוב כזה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? נו בחיית.. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? את השמש והקיץ. 10- אוהב את הצבע הזה? מחבבת.. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן!! יש לי אלרגיה לאבוקדו.. פעמיים טעמתי ופעמיים זה הסתיים בכאב בטן לא מהעולם הזה.. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) אני יודעת שיש אנשים שכן- חברה שלי.. אבל אני לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן, ברור! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שאלה טובה 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: כשהוא לא בשל? יש משהו אבל לא זוכרת את השם.. נגיד- פיטנגו. 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? בחיים לא קראתי ובחיים לא אקרא את אחד הספרים האלה. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? נוווווו 9- מה לדעתך ירוק מסמל? את הטבע. 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? לא ראיתי.. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () אה? התנתקות?
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי. 4- אוהב ללכת לים? מאוד
5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות.. בהרבה. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא.. זה נחמד. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? שניים.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החולצה שעכשיו אני לובשת. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? את השמים. נגיד ש.. 10- אהב את הצבע הזה? אממ בערך.. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אביטל 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סוג של אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא ולא! 4- זה צבע רק לבנות? לפי דעתי כן.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא.. אבל בהחלט יהיו לי דעות קדומות עליו.. חח 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אביטל הבלונדה! 7- החיים ורודים? כרגע? לא. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? אביטל? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פאקצות.. חח.. 10- אוהב את הצבע? לא.. בעע.. כתום 1- אוהב תפוזים? לא 2- וקלמנטינות? אוי וואי לא! 3- וגזר? כן
4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא חשבתי על זה.. 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"? משהו משהו 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? נו נמאס מהשאלה הזאת 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? ריח מסריח של קלמנטינות 10- אוהב אותו? כן!!

chagiti

New member
עונה...

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?המישפחה שלי(7 אנשים) 2- אתה אהב עגבניות?כן-מאוד 3- וגמבה?לא 4- ותותים?מאוד 5- אתה נגעל מדם?לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אתמול 7- יש לך בגדים באדום בארון?רק 2 חולצות 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:הספר במתמטיקה 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה 10- אוהב את הצבע?לא צהוב 1- מה דעתך על לימון?חמוץ 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?כן-תמיד 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לא 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?עט צהוב 9- מה לדעתך צהוב מסמל?שמש,אור 10- אוהב את הצבע הזה?לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?אתמול(קפוצ'ון של השבט שלי) 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:מלפפון 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא יודעת כי אף פעם לא קראתי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?עט ירוק 9- מה לדעתך ירוק מסמל?דשא-חופשיות 10- אוהב את הצבע הזה?בערך כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?אף פעם לא שמעתי עליהם.. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()???? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?קצת 4- אוהב ללכת לים?מאוד 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?הבריכה יותר שווה 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?אין לי תחתונים כחולים 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?מחברת 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שמים 10- אהב את הצבע הזה?בכלל לא ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?אהבה-אולי? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת????? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?כן-כמה חולצות 4- זה צבע רק לבנות?כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)לא מכירה 7- החיים ורודים?לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?אין משהו ורוד קרוב אלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?לא יודעת 10- אוהב את הצבע?בערך כתום 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?לא 3- וגזר?כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?כן-גם לפני וגם עדיין הולכת עם כתום 6- אורנג' חברה טובה?כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?כן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?קלסר כתום,סרט כתום על היד שלי,צמיד(לא נשכח ולא נסלח)גם צמיד יהודי לא מגרש יהודי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?גוש קטיף! 10- אוהב אותו?מאוד!!

אניי עונהה

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?אמא שלי אבא שלי אח שלי סבא שלי סבתא שלי דודה שלי בת דודה שלי...יש עוד מלא עוד לא התחלתי לרשום את כל החברים אז ברור שיש פולל 2- אתה אהב עגבניות?כן 3- וגמבה?לא 4- ותותים?ברור 5- אתה נגעל מדם?של עצמי לא של אחרים כן מאוד 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?האמתי שמלא זמן לא ירד לי דם לא זוכרת מתי פעם אחרונה 7- יש לך בגדים באדום בארון?מלא...יש לי פוולל בגדים בכלל בארון 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:מבחינת מרחק?!? 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה 10- אוהב את הצבע?כן מאוד צהוב 1- מה דעתך על לימון?סבבה...לימון מוסיף המון 2- אוהב חרדל?ככה ככה 3- וגבינ"צ?כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?כן אבל זה גםם בגלל שיש לי עיינים בהירות 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?בחיים לא הסתכלתי עליהם אז אין לי מושג 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...טוב.. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?וואלה?!?לא שמתי לב אני לא שותה תפוחים כל כך 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?יש לידי טושש צהוב 9- מה לדעתך צהוב מסמל?לא יודעת.. 10- אוהב את הצבע הזה?לא מתה על הצבע הזה בכלל ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)אני לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לפעמיים שממש משעמם לי וזה קרה אולי פעם אחת 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?הרבה זמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:פלפפון?!? 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא קראתי אף ארי פוטר אני שונאת את הספרים האלה 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?כלום 9- מה לדעתך ירוק מסמל?אין לי מושגג... 10- אוהב את הצבע הזה?ממש לא כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודיםם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()איזה רמה של שאלות 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?בחיים לא ניסתי 4- אוהב ללכת לים?כן סבבה בים 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?לא יודעת 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא זה בסדר 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?אחד..של לי קופר 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הפלא שלי עם דולפנים וים כחול משהו יפה בטירוף 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שקט,שלווה 10- אהב את הצבע הזה?כן הוא אחלה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אנשים שבאמת חושבים שהחיים ורודים 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? הם לא ממש מעניינות אותי 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?מעט אבל ישש 4- זה צבע רק לבנות?לא.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?תלוי איך הוא יראה 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)?חברה שלי.. 7- החיים ורודים?חחחחחחחחח שאלה מצחיקה בטירוףף 8-מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?גומיה שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? חיים שחיים בסרט שהעולם ורוד 10- אוהב את הצבע?ככה ככה כתום 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?לא 3- וגזר?כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?אני לא אגיד כאן בפורום כי אנשים לא יאהבו את התשובה שלי 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?חחחח לא 6- אורנג' חברה טובה?יש לי סלקום רולזז 7- ומה עם "תפוז אנשים"?חמודד 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?נר שיש לי בכתום 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?--- 10- אוהב אותו?כן בהחלט

אני עונהנהנהנהנהנהנהנה../images/Emo3.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?רק 5??
2- אתה אהב עגבניות?נחמד
3- וגמבה?לא ממש...
4- ותותים?כןןןןן כל כךךךך
5- אתה נגעל מדם?המממממ קצת
6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אתמול........ 7- יש לך בגדים באדום בארון?ברור!! 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:DVD של חברים שהעטיפה באדום
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה
10- אוהב את הצבע?די...
צהוב 1- מה דעתך על לימון?
2- אוהב חרדל?לאאאאאא איכססססס!!!!!
3- וגבינ"צ?כה
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא, אני שמה משקפי שמש
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב!! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...תנסי:"אוהב את התוכנית צהבת??"
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?כה
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?דיסק של רולרקוסטר 9- מה לדעתך צהוב מסמל?שמש
10- אוהב את הצבע הזה?כה
ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?שטעמתי את זה וזה היה ממש מגעיל
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?זה נחמד, רק בלי לחשוב על העולם
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?אתמול.....
5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה!! 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא הוא לא ירוק
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?קסטת של חברים בירוק
9- מה לדעתך ירוק מסמל?טבע!! 10- אוהב את הצבע הזה?הממ נחמד..... כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חח אהבתי את זה שהייתי קטנה...
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()אני מבינה שאת רואה אותם......נו,איך??
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא יודעת
4- אוהב ללכת לים?כןןןןןןןןן
5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?פחות..... 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?חחחחחחחחח לא
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?רגע......אני הולכת לספור!! סתם לא
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?קסטת וידאו של חברים-בצבע כחול
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?ישראל!! 10- אהב את הצבע הזה?כן!!!! ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פקצות..... 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?לא הבנתי
3- יש לך בגדים ורודים? כמה?כן.......רגע אני הולכת לספור גם אותם!!! סתםלא
4- זה צבע רק לבנות?תלוי במה......בעיקרון כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא אני יחשוב שהוא סתם מוזר
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)חברה 7- החיים ורודים?החיים צבעוניים כמו חוברת של טמבור
8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?קלטת של חברים בורוד
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום 1- אוהב תפוזים?כן!!
2- וקלמנטינות?כן!!!!!!
3- וגזר?די...
4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא
זה מתקשר אצלי לאנשים שנגד ההתנתקות, ולהפגנות והכל ולא נוח לי ללבוש את זה
אבל זה עובר
6- אורנג' חברה טובה?כן!!
7- ומה עם "תפוז אנשים"?מעולה
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?קסטת של חבארים בצבע ירוק
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?את האנשים שנגד ההתנתקות..... 10- אוהב אותו?לא ממש......(בלי קשר להתנתקות אני סתם לא אוהבת) קיטור-יש לי מלא מבחנים להתכונן
משהו טוב-יש לי הרבה קסטות של חברים
כמו שבטח שמתם לב...... תוכניות-עוד נראה

-בעזרתך אבא-

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא, אבא, אחים (זה 4 אבל נכתוב אותם כמו אחד), חברות, שכנות 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? לא 4- ותותים? כן 5- אתה נגעל מדם? כן 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מזמן 7- יש לך בגדים באדום בארון? אמממ... לא נראה לי, זה צבע בולט מידי 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: אמממ... הקופסא של הפלטה של אחותי צהוב 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? יש 144 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... צהבת זה האתר של מכבי ת"א, לא? 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אולי 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? ספר של אחותי ירוק 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אני לא, אבל כמעט כל המשפחה כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אמממ... יום חמישי 5- מה עדיף: עלה או גבעול? פרח 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא מכירה 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מגבת כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? שיעמום 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () ???? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא לי 4- אוהב ללכת לים? עדיף בריכה אבל פ'סדר 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותררר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, אבל מצחיק 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? כלום. זרקתי את כולם. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החציאית תלבושת של אחותי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמאלנים 10- אהב את הצבע הזה? לאאאאאאאאא ורוד 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? מה זה פקאצות? מה זה סטיגמה? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אמ... בעיקר חולצות 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הגרביים של אחותי. כזה, כל מיני סוגים של ורוד... 10- אוהב את הצבע? אממ... כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן מאודדדדד 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגדדדדדדדדדדדדדדד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אמממ... כן, אחותי קנתה לי חולצה כתומה (מהכסף שלה!!! אתם מבינים??!!) וגם עם צמידים, אבל זה כלום לעומת אחותי 6- אורנג' חברה טובה? אולי 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אולי 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? גופייה של אחותי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? ימניים (מתנחלים>חמודים), ארץ ישראל 10- אוהב אותו? כןןןןןןןן

mayan174

New member
עונה, אל תעלבו אם לא עניתי על השאר-

בס"ד גם זה יגיע.. אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא, אבא, אחותי, אחי ועוד מישהו 2- אתה אהב עגבניות? לפעמים 3- וגמבה? רק כתומה 4- ותותים? כן, ב-ה-ח-ל-ט 5- אתה נגעל מדם? לא ממש 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שבוע שעבר, שרטתי בטעות את עצמי- צריכה לגזור ציפורניים 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן, מעט 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:תמונה של מיני ומיקי מאוס 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? משהו נועז 10- אוהב את הצבע? לא צהוב 1- מה דעתך על לימון? נחמד ואפילו נחמד מאוד 2- אוהב חרדל? לא! 3- וגבינ"צ? כן, זה טעים... בעיקר בטוסט 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אהה, בעצם תלוי מתי... 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? לבן 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נראה לי, לא זוכרת- לא שתיתי ממזמן, אני מעדיפה תפוח טבעי. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?סלסלה צהובה 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור, שמחה, אושר 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא התחברתי אליו במיוחד, אבל הוא לא הסתיים ברע... נשארנו מכרים 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא, זה ממש כיף לשכב על הדשא ביום קייצי וחמים! 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אחחח, החיים הטובים... 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אני כעת לובשת סוודר ירוק כהה עם כוכב כסוף באמצע. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? הרביעי ירוק- לא? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?הוא למעשה עלי, החולצה שלי. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? קנאה 10- אוהב את הצבע הזה? לא במיחד, לפעמים כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? קטנים וחמודים.... 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()נקסט 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נכון! 4- אוהב ללכת לים? בטח 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? את שניהם 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, להמ? זה נראה תינוקי כמו הילדים הקטנים 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? עוד משהו? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הקלמר שלי- כחול ג'ינס 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? תקווה 10- אהב את הצבע הזה? מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? חלומות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? על מי מוסבת השאלה? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן, לא הרבה 4- זה צבע רק לבנות? יותר בכיוון של בנות, אבל אולי אפשר להתאים את זה לבנים.. אני אישית לא ניסיתי 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תפסיקו להיות סטיגמתיים! תלוי איזה ורוד, שוב... ועם איזה שילוב... אני מעדיפה לא לשפוט אנשים ע"פ צבע החולצה שלהם 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)כן 7- החיים ורודים? הלוואי, אבל אני אוהבת את החיים ומשתדלת למצות כל רגע 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? אין... 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? חלומות, עננים, דברים טובים 10- אוהב את הצבע? את הגוון החלש, אבל לא את הזועק כתום 1- אוהב תפוזים? כןןןןןן 2- וקלמנטינות? לא במיוחד 3- וגזר? תלוי, פעם אהבתי 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן, לאו דווקא לסמל משהו... 6- אורנג' חברה טובה? לא מכירה..אני פלאפון 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אנשים טובים 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?יש כתום בחולצה שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? עוד לא החלטתי לגבי זה... 10- אוהב אותו? כן

למעלה