רוב הפורום יגיד לך שלא כדאי לך וזה משעמם. אני אישית אהבתי מאוד, ולא הייתה לי בעיה להתחבר מהעונה הזאת (ברור שהיה כדאי יותר מהעונות הקודמות, אבל אין מה לעשות). עילוי של סדרה לדעתי. אולי קצת יותר ממגרש ביתי...
כולה עוד דרמת נעורים דוסון קריקית. מצטער, לא מצאתי בה ערך מוסף. למרות שאני אישית גם אותה אוהב. בכל מקרה לדעתי האישית בלבד אברווד כתובה הרבה הרבה יותר טוב מ'מגרש ביתי'. פשוט היא הרבה פחות טלנובלית וקצת יותר רצינית (אחרים יפרשו זאת כ'משעממת'). אבל באופן כללי - כן, לא קל להתחבר.
דיליה, ילדה בסביבות הגיל 11, היום תמצא לנינה , אישה מבוגרת, וירברטור. ושם הפרק היום זה "The Birds & The Batteries " שם הפרק ע-נ-ק!! נקרעתי מצחוק שקראתי אותו...
שאני בן 13 והפלא ופלא אני יודע מה זה ויברטור (אני מבין שהפרק קשור בויברטור לפי ההודעה של שון), ותתפלאי שגם אחותך יודעת מה זה ויברטור, אז לכי לאחות קרום בתולין במקום אחר
די כבר... הרבה אנשים יודעים מה זה ויברטור לא רק אנשים מעל גיל 17 ואני לא מבין בכלל מה אנשים עשו עניין מהסדרה שהיא לא חינוכים.....אפשר לחשוב כמה מסרים מיניים ולא חינוכיים יש שם...
למרות שבפרקים הראשונים קצת סבלתי מחוסר ההכרות הקודמת עם הדמויות, מאחר שאינני צפיתי בשתי העונות הראשונות, אני מוצא את הסדרה מאוד מעניינת, ולעתים אף מצחיקה. בהתבסס על 301-304? הסדרה טובה מאוד. אם הפרקים הבאים ישמרו על אותה הרמה, היא בכיוון הנכון