אוו פאק

crazy monkey

New member
אוו פאק

סורי ששכחתי, הייתי אתמול אצל חברה שלי בבת ים והיה אפל ומפחיד כי עצרו איזה שיכור ליד הים... אז באיחור קליל אני פותחת את הפינה
שיר השבוע
שיר השבוע הוא: November Rain השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: המילים כאן _________________________ חובה עלי לומר כי הפינה גנובה מפורום אביב גפן

So like a rose

New member
..

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כן. בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא. המשפט המועדף בשיר:I could rest my head just knowing that you were mine,all mine. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנתיים. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה?רגילה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:- זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:- דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:- דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: סיפור ארוך. השיר מזכיר לי: מישהו שאתם לא מכירים. עמוק.

Don Quixote1

New member
תשובה

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)לא המשפט המועדף בשיר:'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני בערך חודשיים את הקליפ בVH1 מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה?לא זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:בריטני ספירס זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:קווין או אלטון ג'ון דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:\ דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע:\ השיר מזכיר לי מישהי

Noam Frusciante

New member
/////////

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) גם לא... בזכות הסוף המשפט המועדף בשיר:"nothin' lasts forever and we both know hearts can change: בכלל השיר הזה מלא במשפטים ממש טובים מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? עכשיו? מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה.. טחח זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: חחח שקירה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מוטלי קרו דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא נראה לי קרה דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: לא משו מיוחד.. השיר מזכיר לי: חורף.

Noam Frusciante

New member
אהה אופס

פעם ראשונה ששמעתי אותו היה כשקניתי את הדיסק להיטים שלהם כשעוד לא הכרתי אותם... חשבתי שכתוב מתי הפעם האחרונה ששמעתי אותו

Y036

New member
בה

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כן, נראה לי בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: sometimes i need some time, on my own. sometimes i need some time, all alone מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? שנה כמעט, כשהתחלתי לשמוע גאנז מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל הבריטני ספירס ואלה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא מישהו ספיציפי, אבל גירסה אקוסטית של פסנתר, בס אקוסטית, שתי אקוסטיות וכלי מיתר תהיה נחמדה
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: - דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: - השיר מזכיר לי: חורף, להסתובב בחוץ כשיש גשם, ללכת לאט, ולראות את כולם רצים P:

SomebodyElse

New member
השיר השני הכי אהוב עלי../images/Emo99.gif

שיר השבוע הוא: November Rain השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) מאוד בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: Nothin lasts forever Even cold November rain מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני ממש המון זמן, חברה שלחה לי אותו מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? גרסת ההופעות, איפה שאקסל רוקד על הפסנתר, סלאש קופץ על הפסנתר בזמן הסולו והשקט הזה שיש לפני הסולו האחרון כשאקסל לוגם מהמים ומחייך את החיוך הממזרי שלו
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: די נו, זה השיר של אקסל, אין אף אחד אחר שבאמת יכול לבצע אותו זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי:

יה.

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
! בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
. המשפט המועדף בשיר: I know that you can love me, when theres no one left to blame, so never mind the darkness, we still can find a way מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? זה השיר הראשון של גאנז ששמעתי! לפני שנתיים וחצי בערך, נסעתי לסיני, וביקשתי מידיד טוב שיכין לי דיסק עם שירים שהוא אוהב כי כבר נשבר לי משלי, והוא שם לי בסוף את הגרסת הופעה של נובמבר, והתאהבתי. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? אוהבת גם לייב. השיר מזכיר לי: את סיני, ואת מי שהכין לי תדיסק

l u d

New member
....

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) לא. בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: And when your fears subside And shadows still remain I know that you can love me When there's no one left to blame So never mind the darkness We still can find a way מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה בערך מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הרגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: שריל קרו. מספיק היא שרה את סוויט צ'יילד :S זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: קווין. זה אולי לא ישמע הכי טוב שיש, אבל זה יכול להיות מעניין. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת :S דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כנ"ל :S השיר מזכיר לי: את העזיבה של איזי

Miko G

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע הוא: November Rain השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)השיר לא- הקליפ כן
בחמשת הפחות מועדפים שלי
(כן/לא)לא המשפט המועדף בשיר: "we both know hearts can change" מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה
לפני כמה שנים בVH1 מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה
רגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן
: בריטני/ ג'סיקה סימפסון זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: - דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:- דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע:- השיר מזכיר לי: חבר שבזכותו אני מכיר את גאנז

המ,

בחמשת המועדפים שלי? לא. בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא יודעת. המשפט המועדף בשיר: Nothin' lasts forever. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה ככה. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? לא יצא לי לשמוע גרסא חוץ מהרגילה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: חבורת הבנות שעשו קאבר לדונט קריי. :\ זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר לא קרה. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: דבר לא קרה. השיר מזכיר לי: טיול לצפת.

צליל בר

New member
עונה

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנתיים + מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? לא זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בריטני
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא קיים במערכת דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא רוצה לדבר על זה דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: הגעתי להחלטה שאני עוזבת את הבה"ס המסריח הקודם שלי השיר מזכיר לי: רע

למעלה