אוו קיי הצטרפתי

אוו קיי הצטרפתי../images/Emo9.gif

אחרי שנתיים של עישון אני כבר שבוע ויומים שלא עישנתי הייתי רוצה לדעת מאיזה מצבים כדאי לי להזהר אני יודע שלא לצאת עם מעשנים אבל מה עוד....?~ מה הדבר הכי טוב לעשות שהחשק לסיגריה גובר אני לא משתמש עדיין בשום דבר שעוזר לגמילה ............... למה יש כאלה שהפסיקו לעשן חצי שנה לפחות ואחר כך חוזרים? מה זה אף פעם לא יוצאים מהדחף?
וחייבים להחיות את הפורום הזהההההההההההההה מידדדדדדד מידדדדדדדדדדדדדדדד דרוד תבקש שישימו אותנו ברשימת המומלצים

guyp2

New member
באמת צריך להחיות את הפורום הזה..!

יאללה להביא אנשים..! אולי יש למיש'ו מושג איפה לומדים לגרום לאנשים להפסיק לעשן..?! הצלחתי כמה פעמים.. וזה נורא חשוב לי..

guyp2

New member
לא'דע.. איזה קורס מזורז של מכון לגמ

ילה מעישון..

geva34

New member
ללמוד ולעזור לנגמלים מעישון

שלום לכולם, לכל מי שנושא הגמילה מעישון חשוב לו, חברת פרידום הישראלית מכשירה אנשי מקצוע לתמיכה וטיפול באנשים שבתהליך גמילה מעישון. פרטים ניתן למצוא באתר www.fourgood.com בעברית.

רוח רפאים

שבוע ויומיים יקרים רכשת לעצמך . תספר לי מה הם הטריגרים שלך לעישון וכך יהיה קל יותר לדעת מאיזה מצבים צריך להיזהר .אתה צריך להיזהר משכטה תמימה מזדמנת שנראת לא מאיימת כלל אבל היא זו שתפיל אותך לעישון חזרה .אני ממליץ לך לשתות הרבה כחלק מתהליך הניקוי שאתה עובר וכאשר אתה מרגיש צורך לעשן תיקח לך נשימות עמוקות (כאילו שאתה מעשן )וברך כלל זה נותן תחושה של ניקיון ושל איורור .הייתי רוצה לשמוע מה מחזיק אותך במשך שבוע וחצי ללא עישון . כמה סיגריות עישנת ליום ולמשך איזה תקופה . מה אתה אומר לעצמך ברגעים הקשים .כך בחשבון שכאשר אתה שואל שאלה זה יכול לקחת קצת זמן עד שאני עונה .גם בפורום כמו בחיים וכמו בהפסקת עישון צריך התמדה וסבלנות .שיהיה לך בהצלחה !

../images/Emo24.gifישששששששששש דרור:)ברוך השב:)

אז ככה ראשון ראשון אני הייתי אוהב לעשן כשאני עולה לרכב.כשאני עובר שלב במשחק מחשב:)כשאני רואה סרטים מותחים......אחרי שהיה לי קצת מתח או לחץ......אחרי ארוחה טובה..עם בירה............הייתי מעשן שנתיים 20 סיגריות ליום שבשנה האחרונה עישנתי מלברו רגיל................. איך אני מחזיק את עצמי?ביינתים רק אם רצון......מקווה שהרצון הזה לא יעבור לי..אני החלטתי להפסיק כי כך החברה שלי רצתה ואני אוהב אותה ואני אומר לעצמי ברגעים הקשים שזה לא בשבלי שאני מפסיק אלא בשבלה אז זה לא משנה כמה קשה שזה....אם זה היה בגללי כאילו שאני הייתי רוצה מעצמי לעצמי אחרי יומים כבר הייתי עוזב..........מקווה שזה מובן:)ברגעים הקשים אני פשוט נשכב על הריצפה ועושה שכיבות סמיכה או כפיפות בטן:) קצת רצתי עד עכשיו.......... עכשיו מאתמול אני מרגיש דקירות בצד השמאלי של החזה משהו שהיה לי אולי פעם לאיזה חצי דקה סתם ככה בא ועובר אבל זה חוזר כמה פעמים ביום ודי הרבה זמן אולי זה קשור להתעמלות שהתחלתי לעשות??????? כשאתה אומר לנשום עמוק לי אני חושב שזה עושה יותר גרוע ככה אני מרגיש שיותר חסר............................ עכשיו למה שאמרת כך בחשבון שזה לוקח זמן עד שאתה עונה זה לא הבעיה אם כבודו היה עונה רק פעם אחת ביום או ביומים.בדקתי בכל השבע דפים הפעילים ולא ראיתי שאתה מופיע ...וכל הפרסומות האלו פה ממש עושים את הפורום הזול ממש אבל ממש מדכא:( בברכה

רוח רפאים

תחזיק מסטיקים ,מקלות גזר מקולפים ,תלך לירקן ותביא הרבה ירקות -מלפפון ,סלרי ,קישואים וכל ירק אחר שאתה אוהב , תקנה גם פירות אבל תאכל אותם בנפרד מהירקות (בערך מרחק של שעתיים אחד מהשני ). תכין אותם כאופציה מול הטריגרים שמנית. בשלב ראשון תנשום במודע בכל מצב שבא לך להדליק סיגריה . נשימות עמוקות צריך ללמד את הטכניקה שלהן ואז זה מצליח .בדרך כלל מורי יוגה מלמדים את הנשימה הזו .הייתי רוצה לשמוע יותר פירגון לעצמך בכל מה שקשור להפסקת העישון יחד עם זאת יפה לשמוע שאתה מפרגן ככה לחברה . בעצם רק לפני כמה ימים נכנסתי לאינטרנט (מסיבות טכניות)וזאת הסיבה שלא מצאת אותי בעמודים הקודמים .תתעלם בקהילה מכל מה שלא רלוונטי לגביך (הכוונה לפירסומות).להת' דרור

תודה אבל מה אתה חושב בקשר

לדקירות בצד השמאלי של החזה כי ממש עכשיו שאני כותב לך אני מרגיש את זה האם זה דבר שמופיע אצל נגמלים?או שזה סתם דבר אחר ושאני אלך לרופא לבדוק?

אני בעד שתלך לבדוק את העניין

עם בית החזה כדי לשלול בעיה לבבית ,מקווה שאחרי הבדיקה הדקירות יעלמו.בן כמה אתה ?

לא כפיתרון ראשון

אתה כבר קרוב לשבועיים לא מעשו וזה בערך פרק הזמן שהגוף מתנקה מהניקוטין אז חבל עכשיו להרעיל אותו .חוץ מזה טוב שבגיל כזה אתה מפסיק לעשן .

נכון ביום שישי יהיה שבועיים:)

באמת כבר החשק הולך ופוחת..אבל בכל זה לא לגמרי..........שנתיים הספיקו לי מהסם המוות הזה ..לא חוזר לזה בחיים...רק תגיד לי מתי אני אוכל לקחת איזו סיגריה אחת בלי שזה יחזיר אותי לכל העסק חזרה

מהנסיון שלי אתה צריך

להיפרד מהסיגריה לתמיד ולא לגעת בה יותר .ברגע שתעשן אפילו שכטה אחת אתה כבר מסכן את כל מה שעשית.אני כבר 6 שנים לא מעשן ואפילו שבא לי לפעמים נגיד פעם בכמה חודשים אני לא מעיז .

למעלה