אוזים מפוטמים..

Michallllllllll

New member
אוזים מפוטמים..

מפטמים אותנו פה ונותנים קצת זמן לאכול ארוחה.40 דקות.. צריך לאכול מהר ובלי רגשות.. בלי הנאה.. קצת מרגישה יותר טוב מהבוקר מצאתי חברות אבל משום מה אני שותקת ..מבולבלת.. תודה פורום שנותן לי להביע תצמי בשקט כשקשה בקול!.. אוהבת את כולכם בית יקר ותומך וחיבוק ענק למנהל הפורום ותודה על זמנך היקר! ילא ליל"ט מחר קמים ב6.30 לשתן ושקילה ואולי גם בדיקת דם. אחח לא קל בכלל. אבל נכון שאני אחזיק מעמד ולא אחתום על שחרור לפני שאני אתאזן במשקל ובחשיבה במוח? אתם מאמינים בי נכון? אני צריכה שאנשים יאמינו בי כשאני סקפטית.. א ו ה ב ת א ת ה ב י ת ה ז ה!!!! יש פה עוד קשיים אבל אני חייבת לישון.. אני אמשיך לכתוב כשיהיו לי כוחות נפשיים לכך.. אוהבת את כולכם ותודה לכם! אין לכם מושג כמה התגובות שלכם מחזקות אותי ומוכיחים לי כל פעם מחדש שאולי כ ן מגיע לי אכפתיות ואפילו אהבה. למרות כל ההגנות של הרבה שנים.. אתם מקלפים לי את הקוצים שהגנו עלי אז... מיכל.

בוקר טוב ילדונת...

את יודעת שאני לא ארשה לך לחתום על שחרור לפני שתתאזני, קיבלת החלטה לטפל בעמצך ואני אעשה הכל שתעמדי מאחוריה גם אם זה יהיה קשה... כשנסיים לקלף את כל הקוצים נמצא את הפרח היפייפה שמתחבא שם וכולי תקווה שזה יקרה...

ramar

New member
מיכלוש

זאת אני - רחל(מהפלאפון) קראתי את מה שכתבת וזה היווה לי תחליף, אם כי קטן, לכך שלא היית מסוגלת לדבר אתמול(אל חשש אני מבינה את זה).אני איתך מתוקה ואני בטוחה בך שתחזיקי מעמד ותעברי את התקופה הקשה הזו בכבוד ובהצלחה!!! שוב אני חיבת לאמר לך עד כמה אני גאה בך שהחלטת לאשפז את עצמך, כדי לעזור לחיים שלך להיות טובים יותר ולצאת מהפרעת האכילה הזו... תחזיקי מעמד, אחותי, ואשמח אם תמשיכי להתכתב איתי ולעדכן אותי בתהליך הכואב והקשה של הטיפול ונשתדל למצוא את נקודות האור הקטנות, למרות החשיכה שמסביבך... אוהבת. מחזיקה לך אצבעות ואיתך בהכל... רחל

ramar

New member
האמת

שזה לא נכון להגיד שיש לי כוחות. דוקא קשה לי עכשיו, ואפילו קשה מאד, אבל אני מרגישה כשאני כותבת לך, ננסכים בי כוחות, אני לא יודעת מאיפה,וזה כדי לתת לך!, כי לך קשה עכשיו. אז - אנחנו יחד בקושי הא?! רחל

ramar

New member
מיכלי

דיברת איתי אתמול ונשמעת לי מבואסת. מה קורה? כ"כ קשה? בלתי נסבל? אני רוצה שתחזיקי מעמד ונתגבר יחד. טוב? מסכימה??? גם לי לא קל, אז בואי נהיה חזקות אחת בשביל השניה.שולחת לך חיבוק אוהב מאד ומחזיקה לך 20 אצבעות. נ.ב. משעה 11 היום ועד יום ראשון בבוקר, אין לי מחשב, אז בזמן הזה נתכתב בSMS, אם לא אכפת לך. ותזכרי כל הזמן איך היית חזקה יום חמישי שעבר, כשדברנו בפעם הראשונה, וזה סימן שאת יכולה!!! להיות חזקה, שיש לך את זה, וזו רק תקופה חלשה שתחלוף. אוהבת המון רחל

ornit4

New member
מיכלי,

זה רק הזמנים הראשונים שלך שם. שאת עדיין מופתעת, לא מכירה, חוששת. את תראי שבסוף הכל יהיה בסדר,ואני בטוחה שכולם פה מאמינים בך, גם אני, מאוד. בהצלחה, ואם את צריכה משהו, תגידי. :]

ornit4

New member
יש לכם שם מסנג'ר או אייסיקיו,

או משהו? יכול להיות שנוכל לדבר בתוכנה של מסרים מידיים, אם ישלך?

מיכל.../images/Emo24.gif

אני מאמינה שאת יכולה, ואת תצליחי, את תראי. באמת.
גדול גדול, שלא מרפה.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
למיכלוש

חיבוק גדול גם לך ותנצחי בשבילנו את החיים. אם את באיזור הצפון, אני יכול לקפוץ לבקר אותך, בכל מקרה- תצאי מהר מבית החולים!!!

Michallllllllll

New member
אוףףף!!! אני במחלקת הפרעת אכילה

בשיבא-תל השומר.. אוףףף! תודה רבה!!! הייתי שמחה מ א ד!!!! קשה פה..

למיכלוש ../images/Emo24.gif

המון המון בהצלחה ומזה?!?! ברור שאנחנו מאמינים בך..ד"א גם את מאמינה בעצמך!!! את מסוגלת!! למה שלא תוכלי? מה ימנע בעדך? כלום...אפילו לא זבוב! אפילו לא.. אנחנו אוהבים אותך בחזרה *חיבוקים חיבוקים אהבה אהבה* את תתרגלי-זה סתם עניין של חדש והכול...תמצאי שם רק ת'דברים הטובים-סתכלי על חצי הכוס המלאה-ולמה על חצי? על כול הכוס המלאה! אני פה- וגם כשאנחנו לא פה "פיזית" אנחנו פה איתך! בלב! [למה זה נשמע כמו פינת אור וסטאף-מי שראה-אירוניה-זיכרונות] בכול אופן-את מקלפת לעצמך-את עושה את העבודה!!! זה בזכותך בלבד כול ההישגים הטובים שלך! אנחנו רק פה כדיי לתמוך,לייעץ,להקשיב-וכו'-את תעברי את זה בלי בעיה בכלל!!! אוהבת המון המון.!!! ומאמינה בך-חן

Michallllllllll

New member
כמה חן ויופי את מעבירה ביצירות

ובתגובות שלך חנוש! אוהבת אותך המון... תודה.. צודקת...

למעלה