אוזלת היד של ראש עירית ת``א

dafna l

New member
אוזלת היד של ראש עירית ת``א

שלום האם באמת לא ניתן לשפר ולתקן את מערכות הניקוז בשכונות או שמא עינהם של פרנסי העיר בשטחי האדמה עליהם יושבים השכונות. טכנולוגיה יש הרי סללו כביש מנהרה מצרפת לאנגליה מתחת לתעלה .איך יתכן שאי אפשר לתקן ניקוז בעיר? אפשר גם אפשר רק שמדובר בשכונות בדרום ומישהו חומד את אדמותיה של העיר ולראשי העיר לא איכפת הם חיים במקום בטוח לילדיהם לא נשקפת סכנה כלשהי אילו כך מיד היו מתקנים משפצים ואנחנו שותקים ממלאים פינו מים לא מפגינים לא נלחמים את מלחמת החלשים חומר למחשבה התעוררו כולם שלום(מילה עם משמעות מי מתייחס בכלל) היום זה היי וביי שלום על כולנו

pwr4pec

New member
שכנ` התווקה,יפו,עכו,והמגזר הערבי :: מה המשותף לכולם

כולם מוזנחים ומנוקרים מהמדינה,ובכולם פרצו מהומות בחודש האחרון. רק בהם,ובשום מקום אחר.היה חסר רק גפרור קטן נוסף לפריצת האש.... והמבין יבין.

רבקה ל

New member
תחליט, רוצים תקציב או את ירושלים?

למה התפרעתם, בגלל תקציב או ירושלים ? לא גם וגם !

pwr4pec

New member
גם שיוון הזדמניות וגם המקומות הדושים לערבים

אין תירוצים. אתם מתרצים את אי האישוויון בתקציב ובהזדמנויות תעסוקה בשירות הצבאי, ומתרצים את הכיבוש שלכם לאלקודס בחובות היסטוריים מלפני אלפיים שנה. אתה רואה מה ההבדל בין מי שמשוכנע בדבריו לבינך, אתה כותב את הטענות שלך בשתי מילים. אני מסביר במשפטים.וזה הבדל מאוד גדול. זה כמו ההבדל בין מי שרוצה לגמור מהר לבין מי שעושה את זה על אש קטנה.

pwr4pec

New member
התכוונתי מקומות קדושים..ובהמשך חורבות היסטוריים

igul

New member
מה זה אלקודס?

התכוונת לאיליה קפיטולינה? השם שנתנו הרומאים לירושלים? כי כמו שבחרתם לעצמכם את השם הרומאי פלסתין, הייתם יכולים להוסיף ולקרוא לירושלים בשמה הרומאי. לא היה אכפת לנו. מה שכן איכפת לנו זה שאין לכם טאבו על המגרש של בית המקדש. קניתם אותו ממישהו? מישהו מכר? יש לכם ניירות? לקחתם בכוח והעולם גלגל. ירושלים אינה קדושה לאיסלם. אינה מוזכרת בקוראן וכל הקשר שלכם אליה נובע מזה שהיא קודש יהודי. אגדה מספרת שמוחמד רק חלם שהסוס המכונף ``אל בוראק`` לקח אותו בלילה לירושלים. אוקי אז דע שאתמול בלילה חלם פואד ממפלגת העבודה שטיל יריחו (בלי כנפיים) לקח אותו לאבן השחורה והקדושה במכה. אז עכשיו מה, נקים עליה בית כנסת בלי לקנות את המגרש?

אלקודס ערביה....

חוצ מזה שברור שאתה לא מבין באסלאם...גם הגישה המזלזלת באומנתם של מליונים היא חלק מההכחשה ומהנסיון השכנוע העצמי בדיוק כמו קיצוניים אחרים בכל המגזרים.... מה שאני כן ממליצ תלך תלמד קצת על האיסלאם ולא ממקורות של גנדי..אם בכלל אתה חושב שצריך לחיות ביחד ולהבין אחד את השני....... ומה עם האמונה היהודית ?? האם יש אמונה שצריך להרוס מסגד ````קדוש ככל שיהיה```` בשביל לבנות מקדש במקומו...לפי ההסטוריה דת לא מחנכת להרס ..דת מחנכת לסובלנות והבנת אמונות ודתות אחרות.... לכן אני תומך בגישה של ערפאת הוותרנית ..בקשר לאלאקסא...ולפי דעתי הוא חיב להתפשר ולתת גישה לקיר אלבוראק..שלפי האמונה זה מקום קדוש לאסלאם..אבל מכוון שדת האסלאם סובלנית וגם מכוון שלא צריך לפגוע באמונה דתית אחרת ...זהו הפתרון הנורמלי וההגיוני היחיד... וכל זה למרות שלפי החוק הבינלאומי..242..זהו שטח כבוש 1967 וישראל חיבת לצאת..משם...אבל ישראל כהרגלה לא מכבדת מה שלא מתאים לה.....

igul

New member
הקעבה קאתולית, מכה צ`רקסית

והעיר מדינה בערב הסעודית קדושה לבונים החופשיים. אני בטוח שאם צה``ל היה מקים בית כנסת שדה על הריסות אבן הקעבה במכה - היו רבים בתוכנו היהודים שהיו חושבים שזה די סביר להניח לנכבדים מוסלמים לבקר שם. כי בכל זאת לא נעים. גם לרצוח גם לרשת. אתה שאתה כן מבין באיסלם, אנא, פקח את עינינו; כמה פעמים מוזכרת ירושלים, אלקודס או איליה קפיטולינה בקוראן? אם יותר מאפס פעמים אתה רשאי להטריח אותי שוב. ואני לא גנדי - הצבעתי ברק וטומי לפיד. אבל לא עוד ברק.

pwr4pec

New member
אני בטוח שאני משלם מסים הרבה יותר ממך

ובטוח נוסע באוטו יקר משלך. אבל בכל זאת אומר,ואני מקווה שקראת את מה שכתבתי אתמול ,ובעבר בשם DAW8000 , מה אושרו של אדם שמרוויח את העולם אך מפסיד את עצמו.את ורבים כאן,מפסידים את עצמכם מחוסר האופיקטיביות שלכם,אתם פשוט עיוורים,וסביר להניח לא מאושרים . תעשי קצת חיפוש ,בשם DAW8000 ו PWR4PEC ותמצאי את התשובה. דרך אגב אני ממליץ לך ליתר חברי הפורום לבקר מדי פעם בפורום ווידויים ופסיכולוגיה ,יש שם בני אדם כנים. כנים עם עצמם ועם העולם.

igul

New member
ערבי שמשלם מיסים? גדול אתה!

תרשה לי להוריד בפניך את הכובע. ערבי ומיסים זה כמו אש ומים. אתה סוג של קוסם? כל הכבוד.

אשכרה

ערבי שמשלם מיסים זה כמו חרדי שמשלם מיסים. יעני, אין דבר כזה. בעצם - תלוי למי משלם מיסים ?

dafna l

New member
כתבתי על תל אביב

שלום כתבתי על תל אביב ואתם כבר נלחמים שוב ואיפה המחאה שלכם לגבי השכונות רק שזו בניה לא חוקית ונניח שכן אז עכשיו נזכרים וכך סוגרים חשבון שכונת התקווה גם בניה לא חוקית מה נזכרו עכשיו הם שם 50 שנה הכל תירוצים אמר מר חולדאי שהתיעו להם דירות 4 חדרים ו50 אלף דולר אם לכך יש כסף תבנו ביוב הענין הוא שזו האדמה הכי יקרה במדינה ולתא אזל מלאי האדמות אז עושים הגירה לאן? לשכונות מצוקה בונים ומתכננים שכונות מצוקה חדשות שיהיה לעובדים הסוציאלים מה לעשות בעירית תל אביב ביי חברים תפסיקו לריב ושמעו את זעקת עמכם שכונת הארגזים שכונת התקווה יפו ועוד שלום

רון חולדאי לא אשם - הוא לא זה שאחראי לגשם

כרגיל הפולטיקאים מתחבאים מאחרי כשל מערכות ואיתני הטבע. למנות ועדה קרואה לתל אביב ולהפסיק את הבלגן. חסכו מטר עומק באיילון וכעת אחרי שהרוויחו 50 מיליון ילד טכע. פעם ב-25 שנה יהיה שטפון אז האם הגענו כבר ל-100 שנות ספירה. עובדים על כולנו ואנחנו מאמינים. הגיע הזמן שמי שהוא יקום ויתמרד. לא מיסים ולא ארנונה. ולהחליף את כל הממונים. תשאלו מי מנהל וכולם יקפצו. תשאלו מי אחראי ודממה משתררת. אז תשלחו את המנהלים האלה הביתה. מגיע לנו עונש על שבחרנו בהם אבל לא כזה עונש שילד יקפח את חייו. רואים שטפונות במזרח הרחוק ואומרים הם לא יודעים וכו`. ואנחנו. מי שנתן רשיונות בניה וכיסה את הארץ בבטון בלי פתחי ניקוז שיא בעונש.

למעלה