בשבוע השלישי של הנסיון. בינתיים אני נהנה מזה. האוזמפיק בא לי במקום הוויקטוזה שתיאורטית עושה את אותו דבר, אבל היה פחות נעים (וגם הזרקה יומית במקום שבועית של אוזמפיק). על פניו, אכן כמו הפרסומים, האוזמפיק יוצר תחושה של שובע. ליתר דיוק, הוא לא יוצר תחושה אמיתית של שובע, אבל פשוט מונע הרגשת צורך לאכול (לרבות נשנוש). בניגוד לוויקטוזה, הוא לא עושה את זה על-ידי יצירת כבדות בבטן אלא באופן 'רך' יותר. מקווה שזה מובן. קצת קשה להסביר את זה .היי,
מישהו ניסה את זה?
למה כולם חושבים שפחמימות זה דבר רע.דווקא לפחמימות יש ערך גליקימי נמוך שגורומות לנו להיות שבעים ל יותר זמן.כמובן שצריך לאכול בצורה מאוזנת ובריאה.
אני מוכר אוזמפיק 1 מ״ג שמור בקירורלא ניסיתי באופו אישי,אבל היו מחקרים לפני שהתרופה יצאה לשיווק
ושמעתי שזה מאוד עוזר להרזיה ולהורדת הסוכר בדם.
"המנעות מפחמימות" ו"מאזן קלורי שלילי" הם לא אותו דבר, וזריקת הפלאים (במינון הנכון, לא מה שמוכרים בארץ) עושה את עבודתה בהפחתת התיאבון באופן כללי.ללא המנעות מפחמימות אין בכוחו של אף הכדור לעשות קסם ולהשיל מעצמו את השומנים העודפים.
"דווקא לפחמימות יש ערך גליקימי נמוך" - מה? יש כאלה ויש כאלה, אבל רק לפחמימות יש ערך גליקמי בכלל.למה כולם חושבים שפחמימות זה דבר רע.דווקא לפחמימות יש ערך גליקימי נמוך שגורומות לנו להיות שבעים ל יותר זמן.כמובן שצריך לאכול בצורה מאוזנת ובריאה.
אתן כמה טיפים פה על שמירה לחיים בריאים ואפילו אפשר לרזות.
1.שעה שעתיים אחרי שאנו קמים בבוקר לאכול א.בוקר.אם אנו לא אוכלים אנו מגיעים לארות הצהריים מורעבים ומכניסים יותר ממה שצריך ואז הקיבה מתרחבת.
2.כל שעתיים שלוש לאכול משהו קטן.מאותו סיבה שכתבתי למעלה
3.למצוא איזשהי פעילות גופנית שאנו אוהבים לעשות.בטוחה שכל אחד יכול למצוא משהו שהוא מתחבר אליו.וכן גם סקס זו פעילות מעולה.
4.אני מבינה שאי אפשר לגמרי להתנזר מחטיפים וממתקים למינהם (אני עצמי שוקוהליסטית) אבל ממליצה להנות מזה לאורך היום במנות קטנות מאשר הרבה בפעם אחת.
5.בהמשך ל4.בשעות הערב לנסות להמנע מגלידות ומתוקים.
(5 השניות היו בדיחה, אם כי זוגתי לא חושבת שזה מצחיק)רגע,רגע תן לי להבין משהו.למה התכוונת 5 שניות?
שנית לא אמרתי לא לאכול פחימיות בערב.אמרתי לא לאכול מתוקים.פרוסת לחם זה בסדר גמור.
לגבי הארוחות הקטנות,למה זה חשוב? כדי לא להרחיב את הקיבה
לטעמי השטות הקטנה הזאת מיצתה את עצמה.אם זה לוקח לך 5 שניות אז אולי אתה זקוק לשיפור בתחום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.