אוזן סתומה

אוזן סתומה ../images/Emo4.gif

שלום אני כבר יומיים סובלת מאוזן סתומה. לא דלקת. ניסיתי לשים כמה טיפות של לבנדר על צמר גפן (לא דחפתי לאוזן) וזה לא הקל. יש למישהו עוד רעיון?? אני מתחרפנת

סתומה

ממה ? מים ? או שאין לך מושג ? אם זה מים, נסי לשכת על הצד הזה, פשוט להניח את האוזן הסתומה על הכר ובשלב מסויים זה ישתחרר. אם זה משהו אחר, צריך לבדוק, כי לשים עוד משהו בתוך האוזן כשהיא סתומה ממילא, לא בטוח שזה חכם. עדכני, הילה

הילה

הייתי אצל רופא לפני כמה ימים הביא לי טיפות ומאז שהתחלתי לשים את הטיפות האלה האוזן נסתמה

מתוקה

בואי נעשה קצת סדר בדברים. הלכת לרופא א.א.ג , הוא בדק ונתן טיפות לטפל בדלקת או הלכת לרופא עם כאב, נתן לך טיפות (שסתמו את האוזן), חזרת לא.א.ג והוא אבחן שיש לך דלקת ? בכל מקרה, אם את לא מקבלת טיפול קונבנציונלי אני ממליצה להיפגש עם הרבליסט אשר יוכל להתאים לך פורמולה לטיפול בדלקת. בנוסף, אם יהיה צורך בטיפול חיצוני משלים, אשמח להציע לך טיפות אזניים טבעיות. תרגישי טוב, עדכני. שבת שלום, הילה.

היי קאריני

קודם כל ברוכה הבאה לפורום:)
שנית, ישנם נרות הנקראים נרות הופי, הם מאד עוזרים לבעיות אוזניים גם ממקור שאינו ידוע כיוון שהן מנקות את האוזן ושואבות לכלוך , דלקת אם יש , מים וכו.. בהצלחה.

למעלה