אוזן קשבת בהנהלת מד"א...

אוזן קשבת בהנהלת מד"א...

שלום לכל מתנדבי מד"א... עם היבחרי ליו"ר הוועדה לקבלת חברים במד"א , אני פונה אליכם בבקשה להעביר לידיעתי כל בעיה, תלונה או בקשה שיש לכם ואדאג לטפל או להעביר לגוף המתאים בארגון ניתן לפנות אלי במייל : [email protected] או במסר או אפילו ע"ג הפורום. מבטיח לענות.

כל הכבוד אמנון

טוב שיש אנשים כמוך במד"א. שיש עם מי לדבר... כל הכבוד. בהצלחה בתפקיד החדש.

חברים....

כל מי שחושב שהוא יכול לפעול למעננו, בבקשה!! ניתן לו את הכבוד. אם כי אני לא מאמין בוועדה הזאת וביו"ר העומד בראשה...

עם כל הכבוד לך

אנחנו לא מכירים כזאת וועדה, ולא בטוח שגם צריכים כזו. יש יו"ר מתנדבים בכל תחנה. כל עוד לא תצא הודעה מסודרת מהנהלת מד"א בתחנות על גבי לוחות המודעות או ברשימות תפוצה אחרות, צר לנו, אך לא נכיר בך. ושוב, זה לא נגדך. ככה זה עובד. לא ע"ג פורומים. המשך שבוע טוב.

אינך מכיר את הארגון...

ידידי א. יצאה הודעה מסודרת... ב. במד"א יש בחירות אחת לחמש שנים לוועד הסניף שאחראי המתנדבים שאתה מכיר הוא רק אחד מחבריו.אחד או יותר מחברי וועד הסניף משמש נציג הסניף לוועידת מד"א. בוועידת מד"א נבחרים חמישה חברי מועצה לוועד הפועל וחברים לוועדה העליונה למשמעת, וועדה עליונה לביקורת ולוועדה העליונה לקבלת חברים שאני כרגע עומד בראשה.

shimonbl

New member
מר אמנון מרגלית היקר

י"ור הנהלת וועד מודיעין ו יו"ר הוועדה העליונה לקבלת חברים שעל יד הוועד הפועל שלום רב. אין זה המקום לפנות כלפי החברים ואין זו הדרך לפנות על גבי האינטרנט וזה גם לא מכובד ולדעתי זה גם נוגד את תקנון ונהלי המערכת אז אנא ממך שקול בפעם הבאה מה אתה עושה תודה לך ויום טוב שמעון

shimonbl

New member
ודבר נוסף - תקנון תפוז אומר...

גלישה ו/או כניסה לאתר ו/או שימוש בשירותים מבטאת ומהווה הסכמה מצדך לתנאי תקנון זה. אם אינך מסכימה לתנאי השימוש, כולם או חלקם, אינך רשאית לעשות שימוש באתר תפוז ו/או בשירותים לכל מטרה שהיא. תפוז אנשים שומרת לעצמה את הזכות לעדכן את תנאי השימוש, מעת לעת, לפי שיקול דעתה הבלעדי וללא צורך במסירת הודעה כלשהי מראש ותנאים אלו יחייבו מרגע פרסומם באתר. אתר תפוז נועד אך ורק לשימוש אישי ולא לשימוש מסחרי ו/או סיטונאי, אלא אם צוין אחרת במפורש. הגולשת תשמור בסוד, לא תגלה ולא תעביר, לאחר או לאחרות, את שם המשתמש שניתן לה ו/או את סיסמאותיה האישיות. אין לעשות שימוש כלשהו במאגרי הנתונים של תפוז אנשים או כל חלק מהם ללא אישורה מראש ובכתב של תפוז אנשים.

ושכחת גם

פורום זה מיועד לעוסקים ברפואה דחופה ואין למצוא בו מענה לבעיות רפואיות. המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו .. אם כבר, אז כבר

שמעון ידידי...

כמובן שאתה טועה...הפניה לציבור המתנדבים הנפלא של מד"א בכל אמצעי כולל ע"ג פורום זה , הינה בהחלט דרך מכובדת ותקינה לפניה לחברי הארגון. מכיוון שמד"א הוא מלכ"ר ואינו מוגדר כ"עסק" הרי הציטוטים שאתה מביא מנהלי "תפוז" אינם רלוונטיים. אשמח להמשיך ולעמוד לרשותך...

amitp

New member
אמנון, נשמח אם תסביר בבקשה מהי

בדיוק הוועדה הזו ובין היתר מה משמעותה עבור אלה מאיתנו אשר בעוונותיהם כבר חברים בארגון...

הסבר לגבי הוועדות...

ליד הוועד הפועל שמנהל את מד"א ישנן 3 וועדות: א. וועדת ביקורת עליונה - שמבקרת את כל הפעילות במד"א בייחוד בתחום הכלכלי והנוהלי ב. וועדת משמעת עליונה שמשמשת גוף לערעור על החלטות וועדות הסניפים ג. וועדה עליונה לקבלת חברים שמפקידה לעודד את ההתנדבות במד"א, לקבוע כללים לקבלת חברים לארגון ולטפל בכל פניות החברים בארגון. עמית, אני מודה לך על ההזדמנות למתן ההסבר הנ"ל

katalanh

New member
מספר תיקונים חשובים

אמנון מתבלבל מעט! שלושת הועדות שצויינו הינן וועדות של מועצת מד"א - הועידה הארצית. אין אלו וועדות של הוועד הפועל שמקיים וועדות אחרות משלו! תפקידיהן של הוועדות לקבלת חברים וועדת המשמעת העליונה הן כפי שציין אמנון , ואילו תפקידה של וועדת הביקורת היא לבקר את עינייני המתנדבים ולא כפי שצויין על ידי אמנון. בפועל, וועדות אלו כמעט שלא פעילות , שכן את מרבית פעילות הארגון מבצע הוועד הפועל והוועדות שלו. בין וועדות הוועד הפועל ועדה לקשרי חו"ל וועדת ארגון ומנהל וועדת רפואה וחירום וועדת ביקורת וועדת מתנדבים כמו כן רשאי הוועד הפועל למנות וועדות נוספות כפי שימצא לנכון. בשנת 2001 קבע מבקר המדינה כי הכפילות בין וועדות הווע"פ והמועצה היא מיותרת, וכי וועדות המועצה כמעט שאינן מתכנסות , ומין הראוי לעשות סדר בעניין. אני מאחל לוועדה של אמנון שתתכנס ולו פעם אחת השנה. מצורף קובץ וורד עם עיקרי הדברים. אני מציע שגם אמנון יקרא ויחכים!! קטלן

כמה רוע , כמה רעל, תתביישו לכם

בא בן אדם, שידוע בתרומתו במד"א ומנסה לעזור וכל מה שיש לכם לעשות זה לתקוף ולהתיז ארס לכל עבר - פשוט בושה וחרפה. מאיפה הרוע הזה? מאיפה התוקפנות והזלזול ? למה לא לפרגן? פתאום יצאו כל העכברים מהחורים שלהם ומנסים לנשוך את החתול. במקום להסיר את הכובע בפניו אתם משמיצים וממעיטים בערך תרומתו - כנראה שהמשפט "ימותו הקנאים" מתאים כאן ביותר אחרת אין הסבר להתנהגותכם הנלוזה.

Seidman

New member
../images/Emo26.gif

1. לפי איך שאני קורא ומבין ולפי צורת קבלת המתנדבים במד"א, האם הוועד מטפל במתנדבים בוגרים? וגם זה קצת תמוה משום שלא זכור שאפילו מתנדבים שאני מכיר שהתנדבו אחרי גיל 18, הגיעו דרך הוועד ולכן סתם מעניין לדעת בתכל'ס איפה הוועד באמת משפיע כאן. 2. מה בדיוק כולל המשפט "..לעודד את ההתנדבות במד"א.."? איזה פעולות נעשות כדי לעודד את ההתנדבות? ובמשך אותו סעיף "...לקבוע כללים לקבלת חברים לארגון ולטפל בכל פניות החברים בארגון.." - למי הכללים האלה תקפים? ואילו פניות של חברי הארגון אתם מטפלים שלא מטופלים באופן רגיל אצל אחראי המתנדבים בתחנה?

למעלה