אוזניות.... (אולי קצת לא קשור)

Sober19

New member
אוזניות.... (אולי קצת לא קשור)

איזו מהחברות האלה הכי טובה לדעתכם באוזניות? ואיזו הכי גרועה? Sony Aiwa Panasonic Jvc תודה מראש

נדב8

New member
אתה מדבר

שטויות לכל חברה יש את מגוון האוזניות שלה, יכול ליהיות שדגם אחד של חברה מסויימת עולה על דגם אחר. לכל חברה יש הרבה אוזניות וזה שטותי מה שאתה אומר. אתה יכול להשוות בין דגמים ולהגיד את זה. זה כמו להגיד שפורשה טובה מפרארי או ההפך, אתה צריך לקחת שתי מכוניות ולהשוות ביניהן.

יאיר B

New member
באופן כללי ניתן לומר שסוני נחשבת

יותר מ-JVC בתחום המוזיקה. מכך אפשר לומר שיש יתרון למוצרים של סוני. כמובן שיכול להיות של-JVC יהיו דגמים מסויימים שהם טובים מאוד, אבל רוב הסיכויים שהם לא יהיו פופולאריים (אולי אפילו מדובר רק על דגמים מקצועיים ומאוד יקרים). והערה לגבי המכוניות: פורשה ופרארי הם שני סוגים שונים של מכוניות. הפרארי (יחד עם הלמבורגיני) תוכנה להיות מכונית מירוץ שנוסעת במהירויות מאוד גבוהות. לרוב יש בהם שני מושבים ואין תא מטען (המנוע נמצא מאחורה ומקדימה יש גלגל ספייר). הפורשה תוכננה כמכונית לעשירים מאוד (מקבילה למרסדס נניח). יש בה כל מה שצריך למשפחה והיא לא מסוגלת להגיע למהירויות שהפרארי מסוגלת להגיע (300-350 קמ"ש).

נדב8

New member
אבל כעט...

פרארי ולמבורגיני נמכרות לציבור הרחב עם תא מטען...

יאיר B

New member
לדעתי SONY הכי טובים

ן-JVC הכי גרועים. AIWA זה כמו SINY כי SONY קנתה אותם לפני כמה שנים והם משתמשים בטכנולוגיה של SONY.

phingy

New member
בעקרון SONY וAIWA הכי טובות

לפחות על פי דעתי... לפני שנתיים-שלוש היו לי אוזניות עורף של AIWA שהיה להם פשוט את הצליל הכי טוב ששמעתי בחיים, הבעיה שהם נשברו לי והפסיקו למכור את הדגם... בנוסף יש לי אוזניות כפתור של SONY שעברו איתי הרבה שנים והן עדיין איכותיות ויותר טובות מכל תחליף שחיפשתי עד היום...

amitamit23

New member
לי היה אוזניות של איווה

וכל פעם ששמת אותם אחרי בערך עשר דקות הרגשת כאילו מישהו תוקע לך סכין באוזן אחת ומוציא אותו מהשניה (זה גם היו אוזניות עורף)

TheRealDeal

New member
לדעתי..

באוזניות במחיר נמוך: 1. JVC-SONY (ל2 החברות יש מספר מאוד קטן של דגמים במחירים נמוכים ששווים הסתכלות) 2. PANASONIC - כמעט כל האוזניות נמצאים בטווח מחירים נמוך, אני לא אהבתי את מה ששמעתי עם אוזניות של פנאסוניק. 3. AIWA - פשוט לא חברה לאוזניות.. גם אם סוני קנתה אותם, הם לא משתמשים בטכנולוגיות של סוני.. סוני קנתה אותם רק כדי להוריד מתחרה מהשוק, בדר"כ אחרי רכישה של חברה מסויימת רמת המוצרים שלה יורדת בהרבה..

למעלה