אוזניות אלחוטיות

אוזניות אלחוטיות

שלום לכולם ראיתי בפורום המלצה לאוזניות אלחוטיות שנכתבה על ידי ONE MAN (ראו קישור) מישהו נוסף קנה? איך התרשמתם? האם מישהו השתמש ללא מכשיר שמיעה? אשמח לקרא כל מה שתרצו לספר. דולפין חופשי

soheel

New member
אני ממש מרוצה מהם

אני רכשתי אוזניות כאלה וממש מרוצה מאיכות הקול .אני משתמש בהם בלי מכשיר שמיעה אולם אפשר עם המכשיר במצב T .

ani Hayehida

New member
השאלה היא כמה זמן...

אתם משתמשים בהן, כי לאוזניות אלחוטיות - מניסיוני בעבר - יש נטייה להתקלקל אחרי זמן קצר ואז אי אפשר לתקנן. אז פעם היו לי אוזניות אלחוטיות בלי רדיו שהחזיקו מעמד כארבע שנים, ואחרי זה היו כאלה שהחזיקו מעמד שנתיים, ובסוף היו כאלה שהחזיקו מעמד שלושה חודשים, ועוד זוג שלא היה שווה כלום. כמו בכל מוצר, גם האיכות יורדת ככל שהביקוש עולה, כדי שאנשים יקנו יותר ויותר - ואז גם מתחילים לייצר אותם בסין, וזה לא מקום של ייצור איכותי, ולפי מה שאני יודעת, באתרי מכירות כמו "נטאקשן" מוכרים מוצרים בזול כי אלה מוצרים ישנים, או כאלה שאיכותם ירודה, ומי שקונה שם שם כספו על קרן הצבי.

soheel

New member
אני משתמש בהם

בערך שנתיים וחצי , שעתיים כל יום בערך והם עדיין במצב מצויין.

איך האזניות האלה נראות?

האמת שאין לי מושג איזה מין אוזניות אלה: האם זה יושב על האוזן כמו אוזניות של בדיקת שמיעה או שזה משהו שעושה השראה למכשיר השמיעה? האם זה קל / כבד גדול / קטן איך זה נראה? האם זה עובד עם מכשיר אפ אם? אני מרגישה ממש בורה ועם הארץ... בתודה!

צלף

New member
דוגמא שמה

שמה זה לא חלק [ממערכת אפ אם אלא לרוב זה מערכת אפ אם בעצמה, בדרך כלל זה עדיף התקנים שפועלים על אינפרא אדום כי אז הקול ברור יותר., כמובן שזה גדול וקצת כבד... (שונה לפי סוג).

eyal998

New member
לינק.

לא מדובר באוזניות של מהלב, אלא באוזניות PortaSound, שנמכרות במכירה פומבית ממחיר של 99 ש"ח, לפרטים ותמונה לחץ כאן התמונה לא הכי ברורה, אבל נותנת מושג כל שהוא.

יש שני סוגים עיקריים?

קודם כל תודה לכולכם על המידע!! הסתכלתי ובחנתי. ראיתי שיש שני סוגי אזניות: יש כאלה שנראות כמו בבדיקת השמיעה, והשאלה אם מכשיר השמיעה לא מצפצף בפנים, ויש כאלה שהן כמו לופ, שלא שמים באוזן אלא מסביב לצואר עם מצב T. האם הבנתי נכון? סליחה על הבורות, ממש לא מכירה את התחום הזה.

eyal998

New member
רקע טכני

במצב T מכשירי השמיעה לא מצפצפים, הצפצוף נוצר כתוצאה מהפידבק שנוצר מהמיקרופון, כשעוברים למצב T השמיעה נעשית דרך מערכת "עוקפת מיקרופון" באמצעות השראה אלקטרומגנטית. בשמיעה דרך אוזניות על האוזנים יתכן, ואם המכשירים מצפצפים, שצריך לעבור למצב T. הצפצוף מתרחש בדר"כ כאשר משתמשים במכשירים בעלי הגברה חזקה מאד, או/ו כאשר האוזניות אוטמות את המכשיר שמיעה שעל האוזן. בשמיעה דרך לופ, באם הספק המכשיר המיצר את האות נמוך מדי יש צורך לעיתים במגבר שיגביר את האות כך שיווצר שדה מגנטי מספיק חזק לקליטה במכשיר השמיעה. מצב T הוא בדר"כ שמיעה טובה יותר מאשר במיקרופון, גם באיכות וגם בשל כך ששומעים רק את מקור האות המוגבר ללא רעשי רקע של הסביבה.

Chuck U Farly

New member
זה מה שקורה

כאשר פולטים ואחר כך בודקים. תודה לאייל על התיקון.

למעלה