אינפרא אדום , ו-RF. אינפרא אדום צורך פחות סוללות אבל מחייב קשר עין עם המקלט/משדר. RF צורך יותר סוללות אבל לא מצריך קשר עין. תלוי לאיזה סוג של שימוש אתה צריך את האוזניות. לא יצא לי לראות מוצרים כאלו באינטרנט. אבל אם אני אמצא אני אודיע לך. אמיר.
מדובר על 500 שקלים לפחות לדגמים הזולים, ויותר מ 1000 לדגמים היותר מתוחכמים. אני רציתי לקנות אוזניות לטלביזיה בחדר שינה כדי שיהיה אפשר לצפות גם כאשר בן הזוג ישן, אבל בגלל המחיר ובגלל שזה לא קורה לעיתים קרובות כל כך החלטתי לוותר.
ברוב הטלויזיות כיום יש יציאה (מקדימה) לאוזניות. קונים כבל מאריך לאוזניות (ניתן להשיג בכל חנות גדולה כגון אייס או הום סנטר) ופשוט מאוד מחברים את הכבל לטלויזיה ואת האוזניות לכבל. אמיר.
) אבל חשבתי לעצמי שהיות ואין לי גם ככה אוזניות נורמליות כרגע, אני די רוצה אלחוטיות בגלל ריבוי מקרים שבת זוגתי ישנה ואני רוצה לשמוע מוזיקה / טלויזיה.... בכל אופן, אני מדבר על RF ולא אינפרא. יודעים איפה יש באיזור תל אביב חנות טובה לנושא ?
לאביטל (תסתכל הודעה אחת למעלה). לגבי חנויות - אני מכיר חנות טובה ודי זולה. היא נקראת "שמסי אלקטרוניקה" והיא ממוקמת ברחוב כצנלסון פינת בן גוריון בכבעתיים. אני בטוח ששם תוכל למצוא כל מה שאתה מחפש. אמיר.