אוזניות אלחוטית- כמעט ללא הגבלת מחיר
היי,
אני מעוניין באוזניות בלוטוס טובות, עם הגבלת מחיר לא רעה (עד 2000), כשהצרכים העיקריים הם:
1. איכות פיזית , ומראה אלגנטי (אחרי הכל לובשים אותם ואני אסטטי לנושא )
2. איכות סאונד באמת טובה . (לא ליצירת מוסיקה, אם כי אפשר לקרוא לי אודיופיל)
בדקתי עד עכשיו מספר אפשרויות :
1. jbl elite 700 - קראתי דברים טובים, הקשבתי (חוטית )בחנות והתאכזבתי מאוד.
2. beats studio - הבנתי שאיכות הסאונד בדגם האחרון לא רעה בכלל-לא ניסיתי
3. parrot zik 3 נראות מדהים, לא מצאתי מקום שאפשר להקשיב להן.
4. Bose comfort 3 נראות על הפנים, הביקורת אומרת ש-jbl טובות יותר ( jbl גרועות לטעמי- נשמע שהסאונד מחוץ לאוזן ולא עוטף אותך כמו האוזניות שברשותי)
7. b&o - h7 נראות טוב והחברה עם מוניטין, לא מצאתי איפה לנסות.
נראה שהשוק הזה מלא באוזניות של 20 שקל שעטופות נורא יפה, ואני לא מוצא משהו טוב בטווח של עד 2000 שח , שלא נראה כמו איזה אב טיפוס משנות ה80.
כדאי אולי לחפש in ear ? האם ניתן להפיק מהן איכות שמע טובה מספיק ? יש לי כרגע inear של shur se220 , והן לא רעות בכלל. אני רוצה משהו עם תדרים נמוכים מהודקים, קרוב ככל שניתן לסאב אמיתי.
(מהיכרות די עמוקה של פיתוח בלוטוס, אין באמת ירידה באיכות האודיו כמעט כשמשתמשים בצ'יפים הנכונים כך שהבעיה היא האוזניות עצמן)
תודה רבה.
היי,
אני מעוניין באוזניות בלוטוס טובות, עם הגבלת מחיר לא רעה (עד 2000), כשהצרכים העיקריים הם:
1. איכות פיזית , ומראה אלגנטי (אחרי הכל לובשים אותם ואני אסטטי לנושא )
2. איכות סאונד באמת טובה . (לא ליצירת מוסיקה, אם כי אפשר לקרוא לי אודיופיל)
בדקתי עד עכשיו מספר אפשרויות :
1. jbl elite 700 - קראתי דברים טובים, הקשבתי (חוטית )בחנות והתאכזבתי מאוד.
2. beats studio - הבנתי שאיכות הסאונד בדגם האחרון לא רעה בכלל-לא ניסיתי
3. parrot zik 3 נראות מדהים, לא מצאתי מקום שאפשר להקשיב להן.
4. Bose comfort 3 נראות על הפנים, הביקורת אומרת ש-jbl טובות יותר ( jbl גרועות לטעמי- נשמע שהסאונד מחוץ לאוזן ולא עוטף אותך כמו האוזניות שברשותי)
7. b&o - h7 נראות טוב והחברה עם מוניטין, לא מצאתי איפה לנסות.
נראה שהשוק הזה מלא באוזניות של 20 שקל שעטופות נורא יפה, ואני לא מוצא משהו טוב בטווח של עד 2000 שח , שלא נראה כמו איזה אב טיפוס משנות ה80.
כדאי אולי לחפש in ear ? האם ניתן להפיק מהן איכות שמע טובה מספיק ? יש לי כרגע inear של shur se220 , והן לא רעות בכלל. אני רוצה משהו עם תדרים נמוכים מהודקים, קרוב ככל שניתן לסאב אמיתי.
(מהיכרות די עמוקה של פיתוח בלוטוס, אין באמת ירידה באיכות האודיו כמעט כשמשתמשים בצ'יפים הנכונים כך שהבעיה היא האוזניות עצמן)
תודה רבה.