אוזניות ואיכות מעולה בנגן

אוזניות ואיכות מעולה בנגן

לי יש נגן לא יודע מאיזה חברה(לא ג`נרי) והשמיעה בו עם האוזניות לא פחות טובה משום נגן אחר!! הכל תלוי באיכות השיר שמורידים אותו,ישלי אוזניות סטריאופוניות ואני שומע בהם באיכות פצצה,אז אל תגידו לי שרק בנגנים המובילים יש איכות ובאחרים אין...

נדב8

New member
אנחנו

לא יודעים על מה אתה מדבר...אם תיתן לנו דגם נוכל לתקשר איתך... כל אחד יכול לבוא ולזרוק משפט כמו שלך...

gt-master

New member
אוזניות סטראופניות??

ומה אתה חושב?שכולם שומעים עם אוזנית מונו? לפי מה החלטת שהשמיעה לא פחות טובה?ערכת השווה מקצועית בין הנגנים המובילים לשלך? אני כן אגיד: מה שתשלם זה מה שתקבל אין מתנות בחינם ואיכות שווה כסף. היום הטכנולוגיה זולה אבל עדיין החומרים יקרים. בשורה התחתונה: רק בנגנים המובילים יש איכות ובזולים אין. גם אם אתה לא מבחין בכך זה לא אומר שאנשים בעלי שמיעה והבחנה לא יבדילו. פיאט פונטו לא מרגישה כמו וולו וגם לא כמו BMW,למרות שהיא נוסעת ושיש לי אחת.

יצא לי לשמוע בכמה נגנים

גם מקצועיים!! ולא ראיתי שום הבדל בשמיעה... הנגן שלי אין לו דגם רק אני יודע שהשבב זכרון של samsung

יאיר B

New member
נגן ג'נרי (לכולם יש צ'יפ של סמסונג

- זה הצ'יפ של הזיכרון ולא ממש קשור לעניין המוזיקה). לי יש כ-8 נגנים (גם כמה ג'נריים) ואני חושב שהג'נריים הם בעלי איכות השמע הנמוכה ביותר, אבל אני שמח בשבילך אם אתה מוצא אותו מספק.

לא,הוא לא ג`נרי

לא כל נגן בלי חברה הוא ג`נרי... בכל אופן אחי האיכות שמיעה בו היא כאילו שמת דיסק בcd אם האיכות של השיר שהורדת אותו לנגן הוא טוב אז גם השמיעה בו היא מעולה,אתה מוזמן לבוא ולשמוע אצלי בנגן...

gt-master

New member
עזוב את המילה ג'נרי

אחד שתיים: 1.זה נגן איכותי שירד לו השם(אין דבר כזה בלי פירמה,תחפש מתחת למכסה סוללה) 2.זה נגן סיני עלום שם(מה שקוראים פה ג'נרי-אני קורא להם זבל). אם זה אפשרות ראשונה ,הגיוני שזה נשמע טוב. אם זאת אפשרות שנייה ,אז המסקנה שלא שמעת מספיק נגנים איכותיים או שהשמיעה שלך לא משהו. בכל מקרה כמו שנאמר לך,אם אתה מרגיש שזה פצצה אז תהנה ושתשמור עליו טוב כי לנגנים חסרי השם יש נטיה להתאבדות מהירה.

למעלה