כן, עובד. אבל אחרי שנים של נסיעות איתן - החלטתי לוותר עליהן.
שנים רבות טסתי עם אזניות של BOSE. בהתחלה זה היה הדגם QC15 ששרת אותי נאמנה די הרבה שנים (למעט כריות האזניים שהיו נשחקות כל שנתיים ודורשות החלפה), ואחר כך קיבלתי ליומולדת את ה QC35 (שלמען האמת לא הרגשתי בשיפור גדול ביניהן לבין סוס העבודה הותיק שלי).
אבל בשנה שנתיים האחרונות הפסקתי להשתמש בהן. כשאני טס - אני לוקח איתי אוזניות IN EAR קטנטנות מתוצרת KLIPSCH שבת'כלס תמיד נמצאות אצלי בארנק ולא תופסות מקום. בשנים האחרונות "איכות החיים" בטיסות מתדרדרת כל הזמן - הצפיפות במטוס גדלה, המגבלות על ה CARRY ON מחמירות, ולהתקשקש בתנאים הללו עם זוג אזניות מגושמות בנרתיק גדול לא ממש משפר את החוויה. אני משתדל כיום לצמצם את הכמות והנפח של מה שאני סוחב איתי בטיסות, והסירבול וגודל הנרתיק של האזניות הגדולות לא מצדיקים את עצמם מבחינתי. אני מעדיף לנצל את הנפח שהן תפסו בתיק עבור עוד POWERBANK שיאריך את זמן הפעולה של כל האלקטרוניקות שהתווספו לתיק הנסיעות במשך השנים (טלפונים, טאבלט, לפטופ וכיוצ"ב).
בנוסף, אזניות טובות כמו הדגמים שציינת עולות בגיזרת ה 350$. הצדקתי לעצמי את ההוצאה הזו בזמנו בכך שאני השתמשתי בהן בטיסות מספר פעמים בחודש ועשרות פעמים בשנה. הן "עבדו בשבילי" כמה מאות שעות עבודה כל שנה.
לא הייתי משקיע את הסכום הזה לו הייתי טס טיסות ארוכות פעם בשנה או פעם בשנתיים.
ולשאלתך לגבי SALES - האבחנה שלי לגבי BLACK FRIDAY היא שמוצרים טובים ואיכותיים אף פעם לא נכללים ב Sale "שווה".
אם נגדיר באופן שרירותי שיש 5 "רמות איכות" של מוצרים, כשרמה 1 היא הגבוהה ביותר ורמה 5 היא הנמוכה ביותר - נדיר שתמצאי במבצעים של BLACK FRIDAY ב Sale "שווה" מוצרים מרמה 1.
ומעט מאוד מוצרים מרמה 2.
במוצרים כאלו תהיה לפעמים איזושהיא הנחה "סימלית" של 10%, אולי 15%...
הרוב המכריע של מה שנכלל ב ב Sale "שווה" של BLACK FRIDAY הם מוצרים מרמה 3 ומטה (כל אותן מכירות "DOOR BUSTERS", למשל ).
ה"מבצעים ההיסטריים" יהיו על איזו טלויזייה נחותה מיצרן NO NAME סיני, או דגם מסויים מלפני שנתיים מיצרן מוכר ש"לא הלך" בשוק והקונטיינרים שלו תופסים מקום איחסון יקר.
אזניות של BOSE מדגם QC35 דור 2 מופיעות נכון להיום בשוק בגיזרת המחירים 220$ עד 290$ ב"מבצע" - ולא נראה לי שמישהו ימכור אותן יותר בזול בבלק פריידי.