אוזניות מבטלות רעשים - עובד?

danakama10

New member
אוזניות מבטלות רעשים - עובד?

קניתי משהו זול של RCA, מאוד לא מרשים ואני הולכת להחזיר.
השאלה אם שווה להשקיע באוזניות יקרות - ההתלבטות בין Bose QuietComfort 35 II ו- סוני WH1000XM3.
הן באמת יחסמו רעשים ברמה שתאפשר לישון במטוס? תינוקות צורחים? דיבור קולני?
ועוד שאלה - יש דרך לברר אם והיכן האוזניות האלו יוצעו בסייל שווה בבלאק פריידי?

debby12

New member
מנהל
לא יודעת - אין לי כאלה, אבל מחכה איתך לתשובות

אותי ביאס, בהיבט של איכות הסביבה, כשקראתי שהן זוללות זוג סוללות מהר (נדמה לי שתוך 20 שעות).

על כל פנים - מרחיבה את השאלה כדי לשמוע אם יש אתרים או אפליקציות חביבים עליכם לאיתור/השוואה מבצעים בבלאק פריידי על דברים שאתם צריכים/התכוונתם לקנות בו

דונודו

New member
עבורי כן

יש לי QC25 (מודל ישן יותר) מבלק פריידיי לפני כמה שנים, דרך אמזון ומרוצה. הצורך שלי היה לעבוד (לא לישון) בטיסות. בדיעבד זה שימושי גם ביומיום, במיוחד כשבחוץ גוזמים/מכסחים/נושפים/גורפים או מה שזה לא יהיה במסגרת פולחן הדשא הקולני שאף פעם לא מפסיק פה, או סתם נגד אנשים רועשים בעבודה. זה לא חוסם רעש לחלוטין, עדיין שומעים דיבור קולני או תינוק צורח, אבל רחוק ומעומעם. יש אוזניות שמבטלות רעש ברמה יותר אגרסיבית אבל שמעתי שזה גורם לתחושה לא נעימה ואפילו כאבי ראש (לא ניסיתי).
&nbsp
בשביל לישון במטוס אני שם אטמי אזניים, כי לא נוח עם פלסטיק בין הראש לכרית. אבל נראה לי שהרבה מסתדרים עם זה איכשהו.
&nbsp
לדבי: זה נשמע לי קצת מוגזם, לא החלפתי סוללה יותר מפעם בשנה (ומדובר ב-AAA בודדת). מצד השני הדגמים החדשים מתוחכמים יותר ואלחוטיים ובטח צורכים יותר אנרגיה.

vinney

Well-known member
You get what you pay for

אוזניות noise cancelling טובות עולות $100+. הBose ממש טובות, סוני גם טובות מאוד אם כי להערכתי קצת פחות מאלה של bose.
&nbsp
תינוקות צורחים ממש זה לא יחסום (אבל כן ישקיט בהרבה). זה בעיקר עובד טוב עבור רעש מונוטוני בתדרים יותר נמוכים - רעשי מנועים, רעשי מזגנים, דיבורי רקע (לא מישהו מדבר לך ישר לאוזן, אלא הרבה אנשים מדברים במרחק מה). אני תמיד טס עם אוזניות כאלה, במיוחד בטיסות ארוכות כשאני רוצה להרדם.
&nbsp
הסוני (דגם קודם) היו במבצע בקוסטקו ממש לא מזמן, לא מן הנמנע שהמבצעים יחזרו לblack friday.

Boston Guy

New member
כן, עובד. אבל אחרי שנים של נסיעות איתן - החלטתי לוותר עליהן.

שנים רבות טסתי עם אזניות של BOSE. בהתחלה זה היה הדגם QC15 ששרת אותי נאמנה די הרבה שנים (למעט כריות האזניים שהיו נשחקות כל שנתיים ודורשות החלפה), ואחר כך קיבלתי ליומולדת את ה QC35 (שלמען האמת לא הרגשתי בשיפור גדול ביניהן לבין סוס העבודה הותיק שלי).

אבל בשנה שנתיים האחרונות הפסקתי להשתמש בהן. כשאני טס - אני לוקח איתי אוזניות IN EAR קטנטנות מתוצרת KLIPSCH שבת'כלס תמיד נמצאות אצלי בארנק ולא תופסות מקום. בשנים האחרונות "איכות החיים" בטיסות מתדרדרת כל הזמן - הצפיפות במטוס גדלה, המגבלות על ה CARRY ON מחמירות, ולהתקשקש בתנאים הללו עם זוג אזניות מגושמות בנרתיק גדול לא ממש משפר את החוויה. אני משתדל כיום לצמצם את הכמות והנפח של מה שאני סוחב איתי בטיסות, והסירבול וגודל הנרתיק של האזניות הגדולות לא מצדיקים את עצמם מבחינתי. אני מעדיף לנצל את הנפח שהן תפסו בתיק עבור עוד POWERBANK שיאריך את זמן הפעולה של כל האלקטרוניקות שהתווספו לתיק הנסיעות במשך השנים (טלפונים, טאבלט, לפטופ וכיוצ"ב).

בנוסף, אזניות טובות כמו הדגמים שציינת עולות בגיזרת ה 350$. הצדקתי לעצמי את ההוצאה הזו בזמנו בכך שאני השתמשתי בהן בטיסות מספר פעמים בחודש ועשרות פעמים בשנה. הן "עבדו בשבילי" כמה מאות שעות עבודה כל שנה.
לא הייתי משקיע את הסכום הזה לו הייתי טס טיסות ארוכות פעם בשנה או פעם בשנתיים.

ולשאלתך לגבי SALES - האבחנה שלי לגבי BLACK FRIDAY היא שמוצרים טובים ואיכותיים אף פעם לא נכללים ב Sale "שווה".
אם נגדיר באופן שרירותי שיש 5 "רמות איכות" של מוצרים, כשרמה 1 היא הגבוהה ביותר ורמה 5 היא הנמוכה ביותר - נדיר שתמצאי במבצעים של BLACK FRIDAY ב Sale "שווה" מוצרים מרמה 1.
ומעט מאוד מוצרים מרמה 2.
במוצרים כאלו תהיה לפעמים איזושהיא הנחה "סימלית" של 10%, אולי 15%...

הרוב המכריע של מה שנכלל ב ב Sale "שווה" של BLACK FRIDAY הם מוצרים מרמה 3 ומטה (כל אותן מכירות "DOOR BUSTERS", למשל ).
ה"מבצעים ההיסטריים" יהיו על איזו טלויזייה נחותה מיצרן NO NAME סיני, או דגם מסויים מלפני שנתיים מיצרן מוכר ש"לא הלך" בשוק והקונטיינרים שלו תופסים מקום איחסון יקר.

אזניות של BOSE מדגם QC35 דור 2 מופיעות נכון להיום בשוק בגיזרת המחירים 220$ עד 290$ ב"מבצע" - ולא נראה לי שמישהו ימכור אותן יותר בזול בבלק פריידי.

danakama10

New member
תודה לכולם

ובוסטון, העלאת נקודה מאוד נכונה לגבי הגודל של האוזניות.

למעלה