אוזניות של אייריבר

salinasg

New member
אוזניות של אייריבר

שמתי לב שלהרבה אנשים כאן יש אייריבר H10... אז מאוד הייתי מעויין לדעת מה אתם חוזבים על האוזניות שקיבלנו עם המכשיר? לדעתי הם...ממש לא משהו...ואולי אני אחליף..אז סתם מתחשק לי לדעת אם מישהו כאן החליף, אם באמת שווה להחליף, ואם כבר, אז לאיזה? תודה.

Aviad1987

New member
דווקא אני מאוד נהנה מהם

אחלה אוזניות והרבה יותר טובות מאוזניותשל נגנים אחרים שמקבלים. בכל מקרה ברור שאפשר לעלות ברמה מהאוזניות האלה ואני מתכנן לקנות גם בעתיד אוזניות טובות של סוני או משהו.

salinasg

New member
פשוט לפעמים

לפעמים אני שומע רעשי רקע מציקים כאלה...מן רעש כזה שלא וזניות, או שזה רק שיגעון שלי :) ^_^

Aviad1987

New member
אני יודע למה אתה מתכוון ../images/Emo13.gif

אבל לי זה לא קורה. אז זה בסדר... בינתיים

salinasg

New member
חחח לא הבנתי

אז זה שאני רק מדמיין רעש או שזה בהחלט קורה בגלל האוזניות?

Aviad1987

New member
יכול להיות שמשהו דפוק באוזניות

כי אני יודע על מה אתה מדבר. כזה רעש מעצבן ... תנסה לשמוע עם אוזניות אחרות שיש לך בבית או משהו וככה תראה אם זה בגלל האוזניות שקיבלת.

salinasg

New member
אין אוזניות אחרות

צריך לחכות שהאח הגדול יחזור מהצבא...זה יקרה בעוד הרבה זמן...וכן גם לחברים אין אוזניות משהו טוב שאפשר לבדוק...באסה לי

weird dust

New member
זה לא חשוב סוג האוזניות לבדיקה

בשביל לבדוק מה מקור הרעש, באוזניות או במכשיר, אפשר לבדוק עם כל אוזניות. המטרה לנטר את מקור הרעש. בקיצור, תיקח גם סתם אוזניות ובמקרה והבעיה באוזניות שלך תנסה להליפן במסגרת האחריות של הנגן.

adi121

New member
אני לא פתחתי אותן אפילו..

יש לי אוזניות ממש טובות שאני מאוד מרוצה מהן של JVC עלה לי 100 ש"ח

orensh1

New member
אוזניות SONY

אמנם אין לי IRIVER <יש לי את ה-iAudio X5> אבל אני חושב שכמעט עם כל הנגנים זה אותו סיפור. בכל אופן, אני קניתי בנפרד את האוזניות החדשות של סוני, אלה עם הגומי בקצה, אוזינות קטנטנות שנכנבות לאוזן בצורה מושלמת <אצלי לפחות> והגומי גם מחזיק אותן צמודות וגם משמש כמבודד לרעשי מבחוץ. ממליץ בחום!

למעלה