אוזניות DJ לעומת אוזניות כפתור in-ear

mikal

New member
אוזניות DJ לעומת אוזניות כפתור in-ear

מניסיוני ולדעתי , באוזניות DJ תמיד שומעים טוב יותר מאשר אוזניות inear - מה דעתכם בנושא ? יש לי אוזניות די פשוטות (100 שח) DJ שהן פשוט מעולות לדעתי משמשות אותי כבר 5 שנים, אבל זה די פדיחה ללכת איתם ברחוב. אני רוצה לקנות אוזניות in ear שנכנסות ממש לתוך האוזן (עם סיליקון) בצורת Y (כלומר 2 צידי החוט שווים) רצוי עם ווליום קונטרול - לא חובה. לגבי מחיר- הייתי מוכן להוציא את ה 200-300 שח - אם הייתי בטוח שזה לא יתקלקל בכמה שנים הקרובות. לצערי, הרבה אוזניות מתקלקלות לאחר שנה-שנה וחצי , וחבל לי להוציא כ"כ הרבה. ולכן אני מוכן להוציא עד 150 שח. אשמח לקבל המלצות ובהזדמנות זו, מישהו שמע על טיפ לשמירת אוזניות לשים דבק מגע בחיבור בקצה ליד הפלאג? תודה רבה

אני גם התלבטתי בין אוזניות לא מזמן, ובסוף

קניתי אוזניות AKG k324p ב-175 כי התגובות בזאפ היו נלהבות מאוד. אני חייב לציין שאחרי שקניתי, הדבר הראשון ששמתי לב זה שהם לא חוסמות רעשים כמו שכתבו החבר'ה בזאפ (או שהציפיות שלי היו גבוהות מידי...). הם חוסמות רעשים אבל לא מספיק, לפי דעתי. לגבי השאר - מאוד נהנה מהם. איכותיות, וכו'

יאיר B

New member
דבק מגע?!

שים סופר-גלו - יותר חזק
וברצינות - לא צריך לשפצר אוזניות. 1. פדיחה? אני גם הולך בחורף עם אוזניות DJ (מכסות את כל האוזן, מחממות את האוזן...). פאדיחה? שם פס על כולם. אבל זה אני. 2. אוזניות IE כבל Y עם שליטה על עוצמת הקול - סנהייזר CX500. אומרים שהן מצויינות. 3. הבעיה היא שהן עולות יותר מ-150. KSP מוכרים אותן ב-260: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8397 יותר זול? יש אוזניות של AKG כמו שכתב הבחור מעלי. אין שליטה על עוצמת הקול. אם אתה רוצה עצה לשמירה על האוזניות - הדבר החשוב ביותר הוא לגלגל יפה ובעדינות (ולא על הנגן! זה הדבר הגרוע ביותר שאפשר לעשות) את האוזניות, לשים בנרתיק שהגיע איתן (אם הגיע ואם לא, לאלתר נרתיק, לא לזרוק סתם בתיק) לאחר שמסיימים לשמוע איתן. עדינות עם ניתוק וחיבור אוזניות לנגן. כמובן לא למשוך בכבל של האוזניות (עדין ביותר).

למעלה