אוזניות

pressr

New member
אוזניות

שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש אוזניות אבל לא ממש מתמצא בדגמים השונים וברמות המחירים השונות אשמח לקבל עזרה בנושא תודה רועי

אוזניות

נסה לבדוק באינטרנט אוזניות מסוג Sigtronics S-40 עם כריות ג´ל. אם נראה לך מתאים (לי יש כאלו והן טובות מאד) אוכל להשיג לך. (מכיר את היבואן לארץ). אריאל אריאלי

laronpilot

New member
לי יש אוזניות...

מאד מומלצות מתוצרת דיויד קלארק המודל שלי נקרא H10-13.4 לא הכי פשוט וגם לא הכי מתקדם עושה את העבודה בצורה טובה ביותר בזמנו צור כתב מאמר/תחקיר בנושא חפש בלוח המאמרים, יש שם את כל הפרטים

deutsch

New member
אני ממליץ בחום...

DAVID CLARK H20-10 כריות ג´ל הם אוטמות את האוזניים בצורה מצויינת והם סבירות במחיר. קניתי אותם ממדריך טיסה מאוד נחמד מחיפה בשם מוסלי שהוא למעשה היבואן הבלעדי.

אני רוצה גם....

לא, לא השיר של פוליקר.... גם אני רוצה להמליץ. יש לי אוזניות של AVCOMM. עלו לי 600 ש"ח (כולל משלוח לארץ ומע"מ). איכות נהדרת ונשמעות מצויין. טסתי כמה פעמים עם DC של אחרים ואני לא זיהיתי הבדל. אני מציע לך להיכנס לאתרי קניות לטייסים ולקרוא מה הם מציעים. אבל הכי חשוב, תבקש מהחברים שלך לטוס עם האוזניות שלהם (או לפחות לנסות). תשאיר את האוזניות על הראש לפחות 15 דקות ותסתובב בשדה התעופה או בכל מקום שיש הרבה רעש. לא, זאת לא דרך לנסות לגרום לך להיראות מגוחך (למרות שעשיתי את זה למישהוא כבר) אלא כדי לגרום לך להבין את ההבדלים בין סוגים שונים של אוזניות. בהצלחה

גם אני אמליץ

על האוזניות בהן אני משתמש, BOSE ANR. עולות אלפיה בדולרים בחו"ל, אבל שוות כל שקל מבחינת קלות משקלן ורמת הנחתת הרעש שלהן ב DB העולה על כל אוזניות אחרות שבחנתי. אמנם יקרות יותר, אך גם אוזניות ANR אחרות אינן חינם. אני השוויתי אוזניות אלה מול אוזניות הדגל של דייויד קלארק שעלו כ 700$ ואיכותן של ה BOSE גבוהה יותר. אם אוזניות ANR, כדאי BOSE. אם המחיר הוא הפקטור היחיד, יש גם אוזניות ב 150$ שעושות עבודה טובה.

צור בנר

New member
אוזניות LightSpeed - הפשרה הטובה

לי יש אוזניות LisghtSpeed 20XL ואנו סבור שהן מהוות פשרה לא רעה בכלל בין המחירים של 700$ ו 900$ של דייויד קלארק ו BOSE לבין האוזניות הפשוטות. יתרונן ב ANR (השקטת רעש אקטיבית) המצוינת שלהן ובמחיר הלא מי יודע מה גבוה - כ 400-450 דולר. יש להן רפידות לאוזניים בעובי אינטש העושות את חבישתן לנוחות מאד. השירות, אגב, אישי ואמין.

deutsch

New member
וואוו מסכן הבנאדם!!../images/Emo53.gif

בימקומו כבר הייתי משתגע לא הייתי יודע מה לבחור!

תשובה יותר פשוטה

לרכוש אוזניות זולות זה טפשי, אלא אם אתה סובל מאיסטניסטיות רצינית ו/או היפוכונדריה - כלומר מפחד ללבוש את האוזניות שמקבלים חינם עם השכרת המטוס. לכן אם אתה כבר רוכש - תרכוש אוזניות עם השתקה אקטיווית ANR כאלו שלא ניתן לקבל עם השכרה, ושבאמת עושות את ההבדל. מבין כל הזוגות הללו (ANR) שעולים $400 - $1000 כדאי ושווה לנסות את הדגמים השונים (לפחות שנים שלושה) לפני הרכישה, ובגלל המחיר הגבוה בדרך כלל כדאי לרכוש בחו"ל, בפרט במקומות כמו אושקוש אם וכאשר אתה נוסע. שם גם תוכל למשש ולשמוע הדגמות! אישית אני חושב שהאוזניות שצור ממליץ עליהן הן בחירה טובה בין איכות ומחיר. כמובן, רק אם אתה לא טס במטוס ארובטי, כי שם האוזניות הקלות הללו יעופו לך מהראש! (אני משתמש ב FLIGHTCOM 5DX שמורכב עליהן ה ANR המעולה של HEADSETS INC)

laronpilot

New member
לעניין האסטניסטיות

בארץ לא ראיתי, אבל בחו"ל מקובל להרכיב על האוזניות שהן לא שלך, כיסוי בד נחמד המגיע בצבעים שונים וכך אין מגע ישיר בישראל אנחנו אנשים חמים...

tom kook

New member
לגבי הכיסוי אוזניות!

לי יש אוזניות של GULF CXAST AVIONICS (זה השם אם אני זוכר נכון) בכל מקרה יחד עם האוזניות קיבלתי כיסויי בד שנמצאים עלהם באופן קבוע ואני ממש ממליץ לכל מי שיש אוזניות לטוס עם כיסויים כאלו ! קודם כל הם מגינים על מעטפת האוזניות (סקיי או עור תלוי באוזניה ) מלחות/זעה והסיבה השניה היא היגנית , ניתן לכבס את הבדים הללו והריחות נעלמים...

באמת רציתי לדעת.

איך הקיט הזה של HEADSETS? נשמע לי כמו רעיון טוב אבל מעולם לא יצא לי לבדוק ממש.

תעבור בא.י.מ

ארז, תעבור פעם בא.י.מ תעופה כשאני שם (תאם טלפונית) ואני אשמח לתת לך לנסות את האוזניות עם הקיט מורכב. התוצאות טובות מאד. בפיטס ללא ANR הרעש נורא. אפילו יצחקי התפלא מאיכות ההשקטה. אם אתה צריך לשכור מטוס ל"בדיקה" אז יש לנו גם את זה, אבל זה יהיה על חשבונך
(ברצינות, מספיק להמתין לאיזה דו-מנועי ממריא לצד המסלול כדי לבדוק את האפקט)

lior milshtein

New member
Headset

Hi im a flight instructor in Florida and i use the David Clark H10 -13.4 I have no problem with this model and the cost is 300$ in USA

בינר

New member
לצערי הפסקתי לטוס ונשארתי עם ציוד ../images/Emo7.gif

בגלל בעיות כספיות נאלצתי להפסיק לטוס. נשארתי עם ציוד כמו אזניות ומכשיר קשר שאני מעוניין למכור. אז אם אתה מעוניין או כל אחד אחר אז כתוב לי לאי-מייל. [email protected] בנתיים אני אוכל את הלב ומסתכל עליכם מלמטה. תהנו גם בשבילי.
שמוליק!

למעלה