אוזניות

krekerika

New member
אוזניות

היי, אני מעוניינת לקנות את האוזניות sony mdr- ex71\81, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הSL לLP?

CyberCat

New member
סיומות....

ה- mdr- ex71 הן עם סיומת דגם של sl: mdr- ex71sl בצבע שחור וה- mdr-ex71sl/wk בצבע לבן. ה- mdr- ex81 הן עם סיומת דגם של LP. MDR-EX81LP/B בצבע שחור וה- MDR-EX81LP/W בצבע לבן. איפה את מתכננת לקנות אותם ?? בארץ ? לא מצאתי אותם בארץ יש רק בדיוטי פרי ושם זה יקר מידי. אם את מעוניינת לחסוך ניתן לקנות את ה- MDR-EX51LP במקום ה- MDR-EX71SL שההבדל הוא בכך שהן נראות אחרת והן מגיעות עם כבל מעריך.

weird dust

New member
את ה-71 ראיתי ברשת

באתר של BUY4LESS. וניראה לי עדיין יותר שווה לקנות אותן מחנויות בחול.

TheRealDeal

New member
... למה סתם לבלבל?

זה דיי ברור שההבדל הוא בסיומת.. ובדר"כ לא מציינים את הW/ או הB/, פשוט חיפוש ע"פ השם MDR-EX71SL/LP ימצא תוצאות.. עכשיו, לגבי ההבדל בין הSL לLP: SL = האוזניות מגיעות עם חוט קצר של חצי מטר (לשימוש עם שלט), ומאריך של מטר אם לא משתמשים בשלט, ועם המאריך זה יוצא מאוד ארוך אבל מסתדרים. LP = אותן אוזניות, אבל עם אורך נורמלי של חוט, קצת יותר ממטר, בלי מאריך ובלי כלום.

weird dust

New member
באמת?

נגיד ל71 יש 2 סוגים שאפשר לקנות? אף פעם לא חשבתי או שמתי לב לזה.

TheRealDeal

New member
EX71LP הוא נדיר

אם בכלל יש כזה... EX51 הוא זהה ל71, אותם דרייברים, מבנה והכל, רק ל71 יש עלה כסוף מאחור, וEX51 בא רק בדגם LP, ואני זוכר שגם ראיתי דגם לבן שלו. 71LP מישהו נתן פעם לינק, בפורום הזה או פורום אייפוד, לחנות שמוכרת אותן.

weird dust

New member
למה הם עולים יותר?

בטח יש איזה הבדל כלשהו. וצירפתי קישור לחנות אינטרנט בארץ שמוכרת אותם לפני כמה הודעות.

orimaor

New member
יש הבדל

ה51 וה71 הם פשוט לא אותו דגם וגם ה81 הוא לא אותו דגם יש להם גם סאונד קצת שונה ואפשר גם לראות שה71\81 עולות 50 דולר(באתר של סוני) וה51 עולות 40

TheRealDeal

New member
מחיר זה מה שקובע?

אני מדבר איתך על נתונים טכניים, ועל מה שכולם בipodlounge וhead-fi שיש להם ניסיון עם האוזניות האלה רושמים. ל71 ו51 יש סאונד דומה, ה81 הוא שיפור שלהן - החלישו מעט את הבאס, יש יותר MIDS, הטרבל פחות מציק, אבל הן עדיין לא קרובות למושלמות, רחוקות מזה מאוד אפילו... אני עשיתי ל81 שלי מוד כלשהו, שיתאים גם ל71.. דיי תיקן אותן למען האמת

orimaor

New member
תראה

אמרתי אני לא יודע בדיוק את ההבדלים ואני רואה הבדל במחיר אז אתה מבין שיש משהו שונה באוזניות. בקשר לסאונד תראה מה זה "לא מושלם" אתה משלם 30 דולר סביר להניח שמושלם זה לא יהיה אבל לדעתי ה81\71\51 מספיקות למשהו שרוצה קצת לשפר את רמת השמע במכשיר שלו בלי לבזבז מאות שקלים

למעלה