אוזניות

tal ko

New member
אוזניות

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות אוזניות של דיויד קלארק דרך האינטרנט, אשמח אם תוכלו לשתף אותי במידה ויש לכם מידע או נסיון אישי טוב ולהמליץ על אתר ראוי (בארה"ב). תודה, טל קוטק.

אוזניות דיוויד קלרק

יש לדיוויד קלרק סוכן פה בארץ והוא גובה בדיוק את אותו המחיר שגובים בחברה בתוספת מע"מ. יכול להיות שכדאי לך לבדוק את האופציה הזו. תכנס לאתר של דיוויד קלרק באינטרנט ותמצא שם את השם והטלפון שלו. צביקה הרפז

dantzur

New member
נכון אבל מטעה

המחיר אצל הסוכן בארץ זהה לזה המוצע בחברה פלוס מע"מ, אולם גבוה בהרבה מהמחיר בחנויות האינטרנט השונות (מנסיון לאחרונה...) למעט החנות שהוזכרה, בדוק למשל את המצ"ב. יש כמובן לשקול מנגד את בעיית האחריות. תתחדש ותהנה...

אזניות דויד קלארק

אני מרשה לעצמי להמליץ על הסוכן בארץ שמו אברהם אשור (מוסלי) 050203435 מהסיבה שהוא "איש תעופה". אם אין הבדל במחיר לעומת חו"ל ובחרת ביצרן האמור כדאי לרכוש ממוסלי ולו בגלל התמיכה והאחריות , וכן האיש גם מאוד סימפטי.

tal ko

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

תודה רבה לכולכם! יום עצמאות שמח, טל קוטק.

גד יצחק

New member
אוזניות דויד קלארק

מצטרף להמלצה של מנחם שופט גם המחיר וגם השרות של הסוכן המקומי מעולים.

אזניות - סוכן בארץ

ישנו יבואן של אזניות TELEX וגם של SGTRONICS. הוא מוכן להשאיל אזניות לצורך התרשמות. טלקס זולים בקצת מדויד קלארק וסיגטרוניקס זולים בהרבה. אם מישהו מעונין, אני אוכל לתת את פרטי הסוכן. הוא נותן אחריות והמחירים נראים סבירים אריאל

mayafit

New member
קניה דרך האינטרנט

תביא בחשבון שקניה דרך האינטרנט ומשלוח בדואר יחייבו אותך בתשלום מכס לא מועט. אם יש לך דרך "ליבא" דרך חברים/מכרים - עדיף.

jazzfun

New member
דווקא לא בהכרח ...

בזמנו קניתי אוזניות lightspeed והבאתי לארץ באמצעות חברת mustop עליה השלום... אכן בתור ברירת מחדל חייבו במכס ומע"מ. בטבלת המכס רשומות ´אוזניות´ - ללא פירוט סוגים עם אחוז מכס כלשהו... פניתי למשרד האוצר באמצעות האתר ושאלתי האם יש לגבי אוזניות הכרה בציוד בטיחותי כמו ברכב. ענו לי וביקשו תיאור של המוצר. שלחתי לינק לדף הרלבנטי. אמרו שאין מכס - רק מע"מ... לויזה של החודש הבא קיבלתי החזר ממסטופ + פיצוי. (אולי בגלל זה הם פשטו את הרגל...) דור

אזניות מארה"ב

שלום! אני באופן אישי חוזר מארה"ב בסוף יולי (אחרי אושקוש) ואם תרצה להמתין עד אז, אוכל לקנות לך זוג אוזניות כאן. בכל מקרה, אני אברר, בטוח יש מי שחוזר יותר מוקדם ואולי ניתן לשלוח האזניות איתו. רצוי שבינתיים תברר איזה דגם אתה רוצה בדיוק. ויילר.

למעלה