אוזניים ה צ י לו !!

אוזניים ה צ י לו !!

מישהו מנוסה בתופעה? אתמול הלכתי לרופא אף אוזן גרון שלי וביקשתי שגם יציץ באוזניים של בר י היו לה בעיות. האוזן היתה נקייה מנוזלים והכל בסדר. פתאום בערב- אני מניקה ורואה אוזן רטובה. נוגעת - דביק ומריח.. צלצלתי לרופא והוא אמר שזה בסדר שהאוזן מתנקה. קמנו בבוקר וכל האוזן דביקה ומלא שאריות כולל השיער. מוכר לכן?? צריך לדאוג?

קרה לנו לפני כחודש בערך..

צריך לבדוק אם יש אדמומיות..לנו היה וזה התפתח לדלקת.. ובגלל זה עמית קיבל אנטיביוטיקה אני מציעה,ליאתי,ללכת לרופא.

למה את לא באיסי יקירתי? בכל אופן

זה קרה שעה אחרי שהיינו אצל הרופא והכל היה בסדר. ללכת שוב?

odeia

New member
ליאת, קודם להרגע, בשביל זה המציאו

את האוטלין. מה שלי ידוע על התופעה זה שבמקום שתיווצר דלקת במערכת נשימה עליונה, והכל היה חסום, פשוט הנוזלים=ליחה יצאו דרך האוזניים. קני אוטלין ותתחילי לשים לילדה באוזניים, בנוסף שימי לה כמה ימים, פעם פעמיים ביום, לפחות שפעם אחת תהיה לפני השינה, טיפות אף של מי מלח (כמובן לשים אותם באף). תרגישו טוב ואם צריך לשלוח רייקי, תשלחי לי מסר עם פרטים אלו: שם הילד ושם המשפחה, השם שלך, תאריך לידה אורנה

ואיך שמים טיפות אוזניים בלי שהילדה

תשנא אותי לנצח? הנסיונות הקודמים היו - שלא נדע...

odeia

New member
אין ברירה, זה אומר אין ברירה,

מחבקים את הילדה, ככה שראשה מונח על היד שלך, ואז את שמה טיפות, אם יש איתך מישהו אז זה יותר קל, כי את מחזיקה והאדם השני מטפטף. מספיק טיפה אחת לכל אוזן 3 פעמים ביום

מוכר מוכר, לא לדאוג!!!! הכל בסדר

למיכל היה את זה לפני כמה ימים ומכיון שבדיוק הלכנו למומחה אאג בעניין האוזניים של יובל, ביקשתי שיציץ. הוא הסתכל ואמר שזו שעווה ושהאוזן מתנקה מעצמה וזה עובר תוך יום יומיים. זה מה שקורה כשלא מנקים את האוזניים, וככה באמת צריך לעשות עם אוזניי ילדודס. כלומר, לא לנקות בפנים. אז לא לדאוג. אם היא מתחילה להעלות חום, חו"ח, או להראות לא שקטה, תלכי לבדוק, אבל בעקרון, כנראה שזה כמו שאמרתי.

למעלה