אוזניים להם ולא ישמעו

ganja699

New member
אוזניים להם ולא ישמעו

לכל אותם נוגות קדמיות(או שמא עלי לומר נוגה מזרחי) לשמחתי ישנו בחור אחד בשם רועי שמבין על מה אני מדברת. אין בכוונתי להיכנס למלחמות מיותרות עם מישהו מיכם(למרות שאני מאמינה שכל האנשים שמגיבים כאן בדויים למעט "השדרנית המהוללה" והשכנה שלה) כמאזינה נאמנה של רדיו ירושלים בעבר כואב לי על העוול שנגרם למאזינים בעקבות שינויים שהנהלת רדיו ירושלים עשתה בלוח השידורים. אני בחורה חולת רדיו והדבר הראשון שלימד אותי איש מאד גדול בתחום הרדיו בארץ זה ש ל ע ו ל ם ל א מ ש נ י ם לוח שידורים. בשפה המקצועית זה נקרא הרגלי האזנה. אז אם כבר שיניתם את לוח השידורים המגמה היא לעלות את איכות הרדיו ו ל א ל ה ו ר י ד א ו ת ה !!!! לצערי/לשמחתי נוגה זאת הראשונה שנפלה לאוזניי, ומה לעשות צריך להודות בדבר היא לא נשמעת טוב נקודה. אם יש אנשים שלא עוברים מסך בטלוויזיה, היא לא עוברת מקרופון ברדיו!!! ממה אתם כל כך נפגעים חבורת טפילים שכמותיכם תלמדו לקבל גם דעה קצת שונה משלכם. מישהו כתב בפורום שרדיו ירושלים נשמע כמו רדיו פיראטי נו מה הפלא ששדר שמשדר ברדיו ירושלים , משדר בו זמנית בתחנת רדיו פירטית!!!!!!!! האם המהלך הזה נראה לכם תקין??? בכל הזדמנות שתהיה לי אני יאזין לרדיו ירושלים, כדי לראות עוד אלו שינויים התרחשו כאן בזמן האחרון בקשר להודעה של gaga28 או יותר נכון noga28 אני לא צריכה כל כך הרבה זמן כדי לכתוב הודעה בפורום המילים פשוט יוצאות מלב בניגוד אליך אז לפני שאתם כל כך מתנפחים תשתו איזה משהו קר או חם ותרגעו, כי אני הולכת לבקר את כל השדרים ב-101 תתפלאו, אני גם יודעת להרעיף מילים טובות כשצריך לילה טוב ganja699

../images/Emo184.gif מעניין מהיכן את שומעת...

"ממה אתם נפגעים חבורת טפילים שכמותכם"...לי נראה ש-ganja699 היא טפילה בעצמה ומהסוג הבעייתי במיוחד שנדבק ואינו מרפה. לדעתי היא עושה מעצמה צחוק עם כל מילה נוספת שהיא כותבת והיא גם נשמעת פאתטית ונואשת,מה שגם מסביר את המרירות והתסכול הניגרים ממנה. דברייך לא שווים התייחסות וראויים לבוז. זו כבר מזמן לא בקורת מה שאת כותבת אלא יותר אוסף של גידופים והשמצות שאין להם כל שחר.

קרין5

New member
I'm out

אני רואה שאת ממחזרת את ההודעות שלך, ולכן אני יוצאת ממעגל התגובות. (גם ככה כתבתי לאחרונה יותר מהרגלי בפורום). אם יש לך משהו חדש לומר, או להגיב על שאלות ששאלתי אותך, אתייחס. בוקר טוב, קרין נ.ב - עצה ידידותית לעו"דית בעתיד. דברי בעברית תקנית (אני אאזין, לא אני יאזין. ואם את מייצגת גם את במבלבי, אומרים שלושה שמות, לא שלוש.)

ganja699

New member
תגובה

קרין חברתי לפורום אם כבר את מעירה על העברית שלי אז דעי לך שאומרים עברית תקינה , ולא תיקנית

קרין5

New member
אם את אומרת...

לא אתווכח איתך. אבל תודי שהטעויות שלך הרבה יותר חמורות.

gaga28

New member
קרין5

היי חמודה... אם עוד לא קלטת היא לא לומדת היא סתם מטרד ולא יותר

gaga28

New member
ganja669

לגבי אי-אלו אמיתות בנושא זהותי... שמי הוא גיא כמו שרשום בכרטיס איני בדוי/סמוי/שתול/או מתחזה אם תרצי,ויהיה לך החשק והבגרות אז תודיעי לי. נראה לי שקצת נסחפנו כולנו בנושא האמור אז בואי נרגע כולנו בסדר... הכדור בידיך...

למעלה