אוזניית BT לטריאו- בעיקר לעורך דין

bgrin

New member
אוזניית BT לטריאו- בעיקר לעורך דין

רכשתי בשעט"ומ אוזניה מדגם discovery 640. משום מה אף מכשיר לא מזהה אותה. יש דרך לגרום לטריאו להבין שיש לו שותפה חדשה לחיים? הוא פשוט מסרב בתוקף להבין שחוקי המשחק משתנים!

zoti

New member
עשית PAIRING?

הצורה הנכונה לעשותה את זה היא בד"כ: - הפעל את האוזניה במוד PAIRING. חוברת ההוראות של האוזניה תספק מידע על איך להיכנס למצב זה. בד"כ עושים את זה ע"י החזקת כפתור ההדלקה מספר מסויים של שניות. - בטריאו תחת BLUETOOTH בחר SETUP DEVICES. BLUETOOTH חייב להיות ON, כמובן. - בחר HANDSFREE SETUP וNEXT. - ברשימה בחר NEARBY DEVICES. הטריאו ימצא את האוזניה שלך. - בחר את האוזניה והקש OK. - הטריאו ינסה להתחבר ואז יבקש ממך PASSCODE. בחוברת יהיה רשות מה הPASSCODE של האוזניה. בד"כ זה 0000 או 1234. אם הצלחת המכשירים מחוברים. - הטריאו יתן לך לבחור תוך כמה צילולים אתה רוצה לעבור לאוזניה.

zoti

New member
זה חלק מתהליך הוספת האוזניה.

נסה להסיר את האוזניה הנוכחית ולהתקין אותה שוב. האופציה מופיעה לקראת סוף ההתקנה. לא ראיתי אותה בשום מקום אחר.

יוסי 101

New member
תודה תודה הבעייה ,

שההגדרה גורמת למענה אוטומטי באוזנייה ולא תמיד רוצים לענות....

יוסי 101

New member
פרט , נמק והסבר..

ח.נ מהי ההגדרה האופטימלית לעניין הסוללה? בב"ח ובתודה...יוסי כן גם אני מהמקצוע העתיק...

המשך

אני לא וודאי לגביי ההגדרות האופטימליות. מה שאני יודע לומר זה שברום החדש של הטריאו נוצרה בעיה שלא הייתה קיימת קודם עם חלק מהאוזניות שבעצם נשארו מחוברות תמידית גם כשהשיחה הסתיימה דבר שגרם לריקון הסוללה באוזניה ובטריאו. כשחיברתי את הפלנטרוניקס 640 בפרופיל headset הבעיה הזו לא נוצרה ואני לובש את האוזניה דולקת כל היום ובסופו נשארים לי על הטריאו בין 70-50% סוללה תלוי כמה דיברתי. לגביי המקצוע: אינני עוסק בו למרות שלמדתי אותו, אולי באמת אחליף כינוי.

למעלה