אוזניית BT לסקאלה 500

אוזניית BT לסקאלה 500

לאחר שנעלמה לי הסקאלה 500 ולאור העובדה שה - S801 גם שבורה וגם מעצבנת. החלטתי להפניק את עצמי עם אוזניה חדשה. מה עובד הכי טוב עם הטריאו 650 ?? ובכלל המלצות על אוזניות יתקבלו בברכה

greenor

New member
hbh-662

אני אישית משתמש באוזניה hbh-662 של סוני אריקסון. הפיירינג קליל וחלק, מספר הטלפון מופיע על צג השיחה המזוהה הקטן (לא הכי יעיל כשהאוזניה כבר על האוזן...), איכות השמע מעולה, והעיצוב לא חייזרי, ולדעתי אפילו יפה... לא ניסיתי מעולם אוזניה אחרת, אני כל כך מרוצה.

בסקלה הגבוהה של האוזניות

יש את הג'ברה החדשה JX10 שהיא מעולה, מעוצבת יפה מאוד ועובדת פיקס עם הטריאו 650, גם המוטרולה 850 טובה מאוד עם היתרון (שהוא גדול מאוד לדעתי), שניתן לסגור אותה ע"י סגירת ה'פליפ', וה-SE שהוזכרה במודעה לפני. כל אחת מהאוזניות עובדת היטב עם הטריאו 650 (וניסיתי את כולן!) ונמכרות החל מ-650 ש"ח (מוטורולה ועד 800 ש"ח (SE+ג'ברה). אם אין בעיית תקציב - ללא עוררין הג'ברה. אגב, בקטגוריית מחירים נמוכה יותר הייתי אני מתלבט בין המוטרולה HS810 שנמכרת ב-189 ש"ח ושומעים איתה מעולה! יחס עלות- תועלת יצא דופן, או את האוזנייה של ה-I TECH שנמכרת באורנג' ב-180 ש"ח.

ה - HS801 לא משהו בכלל

תודה על המידע, לגביי המוטורולה HS801 אני משתמש בה עכשיו ולא נהנה ממנה. הסקאלה 500 שאיבדתי הייתה פי אלף יותר טובה. את ה - I-TECH ניסיתי פעם וממש ממש לא אהבתי. נראה שנלך על האוזניות היותר איכותיות. שמעתי שסקאלה הולכת להוציא אוזניה חדשה סקאלה700 אך אין לי מידע עליה ועל המחיר שלה. הייתי כל כך מרוצה מהסקאלה שאיבדתי שאני מתלבט אם לא להמתין. גם ה - H5 החדשה של מוטורולה נשמעת מעניינת

לגבי המוטורולה טעיתי, התכוונתי ל-HS

820. היא מצוינת, וודאי ביחס למחיר. בסקלה אכן שומעים מעולה אבל אני לא אוהב אותה בגלל שהפומית שלה נוטה להתפרק מהר מאוד יחסית (וגם העיצוב לא משהו אבל עם זה אפשר לחיות). אגב, אני אישית מכל הדגמים הייתי הולך על ה-JX10 של ג'ברה, היא מעולה (אבל קצת יקרה). אגב, לעו"ד פרטי, הייתי מעוניין לשמוע את דעתך על הטריאו ולמה אתה כ"כ 'מורעל' עליו?

לגביי הטריאו

המכשיר מעולה לעבודה מאומצת. מערכת פאלם, קטן יחסית, מקלדת, נוח לעבודה ביד אחת. מה לא ברור?

והאוזניה שנבחרה היא......

האוזניה שנבחרה Plantronics Discovery 640 הייתי בחנות החדשה TECH CENTER ביד חרוצים 10 ת"א. א-ח-ל-ה חנות. לאחר דיונים ארוכים עם אורחי נבחרה האוזניה שציינתי לעיל. השיקולים היו עלות/תועלת, איכות ונוחות. היות שגם הדיקטטורית של הפורום ביקרה בחנות אז אני מתחייב בזאת להכין מאמר על האוזניה הנ"ל. גם משה בוחבוט היקר הלו הוא מר U-DRIVE היה בביקור בחנות ובכלל היה נחמד מאוד, אווירה נעימה, כיבוד קל, חנות יפיפיה עם שפע עצום של מכשירים מכל הסוגים. אוקצור, מקום חדש ומומלץ לקניה חנות TECH CENTER ביד חרוצים 10 ת"א

יוסי 101

New member
אשמח אם תודיע האם ניתן לענות

מיידית מהאוזנייה- הכוונה האם אפשר לענות מהאוזנייה ולא מהמכשיר כי זו הבעייה היעקרית בה אני נתקל באוזניה של מוטורלה ומה העלות של האוזנייה. תודה.

האוזניה עוד לא בשימוש

עקב ברור קטן האוזניה עוד לא בשימוש, אני מעריך שמחר אטען ואשתמש בה ואז אכתוב לגביה.

בהחלט אפשר בלי שום בעיה

האוזניה נפלאה ועובדת נהדר. אין שום בעיה בקבלת שיחה באוזניה. אני מופתע לטובה מהאוזניה הזו, העלות 475 ש"ח לא יקר יחסית למה שמקבילם. בשבוע הבא לאחר שיהיה לי מסיק ניסיון איתה אני אכין מאמר שלם על אוזניה זו.

המוטורלה - לפחות מנסיוני היא נפל!

שתי אוזניות כבר מוחלפות כשהבעיות הם איכות קליטה גרועה (אם המכשיר בכיס שומעים רעשים), איכות שמע נמוכה מאוד והאחרונה גם הפסיקה ל"התגלות" ע"י הטלפון - עוד החלפה
ה-i-tech עוד יותר גרועה (יש לי שניים בבית..) משה

urias78

New member
אתה בטוח שניסית את המוטורולה HS850?

עובדת גרוע מאד עם הטראו 650

zoti

New member
לא יודע אם יש יבואן רישמי ללוג'יטק

אבל אני משתמש ב LOGITECH MOBILE EXPRESS והיא מעולה. יש לה טווח מצויין, אין רעשי רקע, הטעינה מחזיקה הרבה זמן והיא קטנה וקלה. בזמנו קניתי אותה ב$30.

יום עם Plantronics Discovery 640

אני ממש מופתע לטובה מה - Plantronics Discovery 640. ראשית היא עובדת מ-ע-ו-ל-ה עם הטריאו 650. קבלת/ניתוק שיחות ישר מהאוזניה ומהר מאוד. עוצמת שמע גבוה, איכות שמע מעולה גם אצלי וגם בצד השני. המעניין הוא שמאתמול בבוקר בשעה 08:30 עד שעה 22:00 היא הייתה בשימוש רצוף ולא הייתה שום בעיית סוללה בטריאו, כלומר האוזניה הזו לא שותה את סוללת המכשיר כפי שקרה לי עם ה HS801. מבחינת נוחות אינני מרגיש כמעט את האוזניה, הייתי איתה על האוזן כל היום ללא בעיה. אפשר להשתמש בה גם ללא הקשת שמאחוריי האוזן אך היות שאני הולך בצליעה (יש לי נכות אורטופדית) נוח לי יותר להיות עם הקשת אך אדם ללא בעיות אורטופדיות לא יזדקק לה. תושבת הג'ל שנכנסת לאוזן נוחה, יש 3 גדלים בערכה לכל גודל אפרכסת אוזן החל מאוזן של ילד קטן וכלה באוזן של ג'מוס. המחזיק של האוזניה גם נפלא, הוא בצורת עט ויש לו כמה יתרונות. 1. יושב בחולצה/חגורה בנוחות 2. יש לו רטט מובנה וכשהאוזניה בתוכו ונכנסת שיחה הוא רוטט. מאוד נוח אך משום מה הרטט מתחיל מאוחר למרות שהאוזיה עצמה קולטת את השיחה מיד עם הצלצול הראשון. זהו לבנתיים

למעלה