אוזני המן מיוחדות

dana baba

New member
אוזני המן מיוחדות

היי חברה,

יש למישהו רעיונות לאוזני המן עם מילוי מיוחד מבלבד שוקולד או פרג?

navazi

New member
מליות לאוזני המן

מהאתר של קרין גורן:
* מלית שוקולד חלבה: מערבבים הרבה חלבה מפוררת או שערות חלבה לממרח שוקולד (עד שהמרקם מסמיך). מערבבים פנימה קצת עוגת שוקולד מפוררת או פירורי עוגיות.
* מלית תמרים ואגוזים: מערבבים ממרח תמרים עם מעט קינמון ואגוזים קצוצים. --> נוסה וממש טעים!
* מלית ריבה ואגוזים: מערבבים ריבת פובידל או ריבה אחרת שאוהבים עם אגוזים קצוצים. אם הריבה קשה לערבוב מחממים קצת במיקרוגל. קחו בחשבון שמלית ריבה קצת יותר בעייתית באפייה, קצת נוזלת החוצה והאוזניים יוצאות שטוחות יותר, אבל עדיין מעולות בטעמן.
* מלית אגוזי לוז: מרתיחים כוס חלב וכוס סוכר , מוסיפים 20 גרם חמאה ומערבבים. מוסיפים 1 כוס גדושה אגוזי לוז קלויים וטחונים וכפית תמצית וניל. מצננים, ואם המלית עדיין נוזלית מדי אחרי הצינון מוסיפים עוד אגוזים טחונים או עוגיות פתי בר טחונות, עד למרקם סמיך.
* מלית מייפל פקאן: מערבבים ¾ כוס אגוזי פקאן טחונים עם ¼ כוס סוכר, 2 כפות סירופ מייפל וחלבון אחד. --> גם נוסה וממש טעים

עוד רעיונות:
* ריבת חלב (צריך להסמיך עם קוקוס/אגוזים/פתי בר טחון)
* ממרח לוטוס (דוגמא באתר של שירלי נמש)
* חמאת בוטנים (או שילוב של חמאת בוטנים ושוקולד/שוקולד צ'יפס)

dana baba

New member
מליות לאוזני המן

שיחקת אותה!! נשמע מעולה!! תודה על הנכונות..
אשלח לך תמונות :)

navazi

New member
שווה!

אוהבת תמונות

איזה מליות את מתכננת להכין?

CallMeCavanaugh

New member
אני עשיתי עם פאדג' בראוניז

לפי המתכון של קרין גורן, רק בלי השוקולד הלבן. אפשר פשוט לשים קוביה או חצי קוביה של שוקולד לבן בכל אוזן לפני המילוי.

הכנתי חצי מהכמות שכתובה במתכון, הכנתי 30 אזני המן ועוד נשאר לי מספיק בשביל לעשות בראוניז די עבות באינגליש קייק.

http://www.carine.co.il/htmls/page_256.aspx?c0=13199&bsp=13096

navazi

New member
רעיון מגניב!

איך יצא?
הבצק לא יצא רטוב מידי?
אם יש לך במקרה תמונה אני אשמח לראות

CallMeCavanaugh

New member
ממש לא רטוב

הבעיה הייתה שאפיתי כמה דקות יותר מדי, אז הן יצאו בראוניז ולא פאדג' בראוניז. הן עדיין קיבלו תגובות מאוד נלהבות, אבל אני אישית טיפה התאכזבתי מהעניין הזה.

CallMeCavanaugh

New member
אגב, ראיתי שחיפשת קודם מתכון לאזני המן

אם את רוצה, אני יכול לתת את המתכון של הבצק שבו השתמשתי, הוא היה מעולה.

אוזני המן

ניתן לשלבם גם עם מילוי שנחשב "בשרי" ולא חלבי, מלוח וחריף ולאו דווקא מתוק (תלוי מה המטרה כמובן).
מחית פירות, פודינג, ריבות מיוחדות או שילוב שלהן, דבש ואגוזים, שוקולד חרובים, שילובים כגון: שוקולד- בננה - קוקוס, שוקולד- תות, שוקולד- חלבה ועוד.
יצירתיות היא שם המשחק
אם יש לך רעיון, פשוט נסי אותו, בד"כ זה עובד לא רע

בהצלחה

למעלה