אוחחח הנוסטלגיה הסרטים

אוחחח הנוסטלגיה הסרטים

וואלה הפורום הזה מחזיר אותי אחורה שהייתי קטן הייתי רואה את הסרטים המצויירים האלו. סחטיקה על הפורום. אגב זוכרים בערוץ הילדים את משפחת באנדי? את אל -פגי הילדים באד וקלי ואת הכלב הזקן באק זה שהיה משתין בנעליים של אל? חחח

"נשואים פלוס" כן ../images/Emo13.gif

אותי מעניין אם מישהו פה זוכר את "קרובים רחוקים מאוד"

JAMES DEAN

New member
שרוט אתה מתכוון לזה?

היה את "בן דוד לארי" (cousin larry) משמאל אגב הוא הופיע גם ב"אריזה משפחתית" ו"אבא חורג אמא חורגת" ובכלל כל סידרה שהפקת "מילר ובויאט" היו עושים.

זוכר זוכר.

אחח שוב פעם אני אומר אוחח זה היה תקופה יפה של תוכניות טובות. עכשיו זה כל החרטה

הלוהלו,לא כולם. בלי הכללות../images/Emo7.gif

אני בת נוער מתורבתת ביותר.

חח חמודה .

אני רואה כל יום את הבני נוער אם זה במישור של העבודה שלי כמאבטח טיולים -הפרחות הפאקצות והשד יודע מה. ולבית התנדבות שלי במשטרה ובמתמי"ד מג"ב הגועל נפש של כול הנוער הקללות הזלזול באנשים באנשי החוק ילדון בן 13 אומר לי "בן זונה" איפה החינוך?? וואלה שקד אם הייתי אבא שלו הייתי מכפכף אותו ושולח אותו לעונש בחדרו שיחשוב איך זה להתנהג בציבור. אני בוטוח שאת שקד חינכו אותך כמו שצריך . . וממש לא התכוונתי לעשות הכללות. המשך יום נעים

M i k e s F a n

New member
../images/Emo32.gifאני חושבת כמוך רועי..

בלי הכללות, אבל רוב בני הנוער- התנהגותם זוועתית! מכל הבחינות- מצב החינוך בישראל הכי גרוע משאר הבעיות שלנו.

תראי גם לאנשים להורים לא אכפת

מה קורה עם הילדים שלהם. אגב הייתי במקרה באיזור ראשל"צ אימא באה לאספת אורים שמעה מה קורה עם הילד/ה שלה חזרה ארכב של חברת קדישה הביתה. ואני ממש לא צוחק התמוטטה בחדר מורים הלכה "X" .

בזה אתה צודק,אין ספק.

למרות שיש כמה חלוצים, רובנו המוחץ מתנהג לקהילה בצורה מבישה
אגב, תקפוץ לבלוג שלי ותקרא את הרשומה הכי עדכנית. לא פלא שככה הנוער נראה אם זה החינוך שהם מקבלים.

אוקי בכיף

ספרי קצת על עצמך שנראה איזה חלוצה את חח אם אם לא הכרנו אז אני רועי בן 24 גר בראשון לציון עובד כמאבטח טיולים +מע"ר ומתנדב במשטרה במרחב השפלה ובמרחב יפת"ח זק"א יחידת חילוץ הצלה מג"ב

לא נכון לא השתנה שום דבר

זה שפינטזו בשירים "הללויה" ו"אני נולדתי לשלום" והראו את ה"ורוד" יוצא מהמרקע וזה הפסיק זה לא אומר

תראי כל אחד רואה את זה בנקודת מבט

אחרת- אני שעובד כל יום עם נוער רואה את זה אחרת- התחצפויות שלהם וכל מני דברים הכי הכי קטנים ואיפה יראת הכבוד?? למבוגרים. סליחה על הביטוי אבל שמים היום הילדים זין אחד גדול תראי בתקופתי כשהייני נער היה לנו את הכבוד למורה להורים אבל היום זה שונה מהקצה לקצה

למעלה