אוחח איזה זוג יפה הם

אוחח איזה זוג יפה הם

חבל שלא גילמה את טרסה במקום רובי כך הייתה בסוף מתאהבת בדמות של סבסטיאן ונשארת איתו. למרות שאהבתי את הקטור עם אלנה חלמתי שהקטור ורובי נשארו ביחסים טובים בלי שנאה וטינה.

faery18

New member
אפרופו מקסיקניות חזרתי להשלים את אדמה פראית

בקצב שלי דרך הנט
בדיוק מהנקודה שנאלצתי לפרוש ממנה לפני שנה.
מאז לצערי לא נראתה עוד מקסיקנית כזו מושקעת ואני מקווה שזה לא הסוף שלהן
מבחינת טלויסה. בכל אופן נחמד לחזור לראות שוב משהו איכותי של טלויסה עם שחקנים
גדולים כמו ססר דניאלה רומו וכריסטיאן דה לה פואנטה

אגב נראה שויוה מתמהמהים עם הפוסט שלך

אדמה פראית מזכירה את הכלה מאיסטנבול

מבחינת חמה מהגיהנום. כמובן שאדמה פראית מבחינתי עדיפה על פניה. רק לא יכלתי לסבול את הסוף ומוות מיותר של דמויות טובות.
&nbsp
לגבי ויוה ענו לי שיעלו בהמשך. כרגע משפחתו של בעלי היא המקסיקנית היחידה בשידור ראשון. שלחתי להם הודעה נראה מה יענו. מקווה שזה יגיע במקום 100 ימים כי ארגנטינאית חדשה אין כרגע חוץ מקמפנס שהתחילה לא מזמן וראיתי סצינת אונס מזעזעת שלא משאירה מקום לדימיון אז אני לא בטוחה עד כמה ויוה ירצו לשדר אותה. לא אספלייר כי אולי ויוה יביאו אותה אבל היא תזעזע את כל מי שיצפה בה

faery18

New member
לכלה מאיסטנבול

אני יודעת מי הדמויות שימותו אבל אילה לא דמויות כל כך משמעותיות מבחינתי. וכמו שצריך זה הולך להסתיים בחתונה
העיקר מבחינתי שלא נגעו בראשיים בניגוד לכלה מאיסטנבול שלפי התגובות בפייסבוק הבנתי שבסוף הסדרה היא מתאבדת
לא מפתיע כי להרבה טורקיות יש סוף רע. אבל נכון גם שם נראה שיש חמה מהגיהינום אבל בעצם איפה לא חח מה שכן לא ידעתי שצפית בזה, חשבתי שרק אני יבגני וניר. או שהתחלת לצפות מהאמצע?

evglev1

Well-known member
מנהל
לאדמה פראית

הדמויות הטובות היחידות שמתו הן סנטיאגו וקרולינה, אמנם חבל עליהם, הוא אחד האחים, והיא מתה כשהיא בהריון מהראשי אבל זה כלום לעומת הדמויות הטובות שמתו בתהום של תשוקה ובחיים שגנבו ממני.

faery18

New member
השם הוא סרחיו

אבל זה בסדר אתה לא אמור לזכור עבר די הרבה זמן חח

נכון
הבנתי שהוא נחשב ראשי

אבל עדיין זה מוות מיותר אחרי שהיה בתפקידים ראשיים, לא ראיתי צורך בלהרוג אותו. הוא התאהב באישה בלתי אפשרית עבורו וסבל מארוסה אובססיבית מינית אליו היה ראוי לו לסדר אם לו רומן זמני עם הראשית אז לסדר לתת לו איש טובה והגונה כמוהו. לא פייר שסיים את חייו ככה שבתכלס לא עשה שום נזק לאף אחד ואפילו לא חשב להפריד בין אחיו השני לאיסבל ולדעתי הייתי נותנת לו לסיים איתה ולא אחיו הפראי. הוא קצת מעצבן בהאומץ לאהוב אהבתי אותו יותר, סרחיו היה אחלה בנאדם. גם אם בסרט שעליה מבוססת הסדרה המקביל שלו מת יכלו לשנות את זה בניגוד לקרולינה. בכלל נראה שטלויסה מקפחת אותו ודווקא הבנתי שיש לו מעריצים במקסיקו. אגב הוא לא כיכב באף טלנובלה מאז אדמה פראית.

faery18

New member
דווקא הוא נחשב לאח הכי פחות בולט

הוא אפילו לא מהווה חלק מהזוג המשני שאת המשבצת הזו תופסים אוריאל ואלחנדרה
בזמנו כיניתי את סרחיו למל"ם לא מועיל לא מזיק חח כנראה בגלל זה המוות שלו לא נראה לי כזה קריטי מבחינת העלילה למרות שברור שהייתי נותנת לו סוף אחר אבל עדיין לא קריטי מבחינתי, לעומתו דווקא כריסטיאן דה לה פואנטה מתעלה על עצמו פה, הוא עשה פיתוח שרירים נראה
חח ואיזה מבטים ונחישות, מפגין במשחק שלו טונות של כריזמה שלא נראתה באומץ לאהוב. שם לעומת פה לא ממש העביר רגשות כמו שצריך. פה הוא ממש במיטבו והכימיה עם הראשית קלאודיה אלברז מצויינת. בעבר הייתה לי ביקורת עלייה אבל גם היא פה מתעלה על עצמה.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שמדובר בארבע ראשיים איסבל ושלושת האחים

למרות שחושפים לצופים בדיוק מי האח שיהיה בזוגיות איתה בתור הגלאן כמו שבמילה של כבוד יש שלושה זוגות ראשיים, אבל הזוג של סופיה וארתורו הוא הראשי ביותר או משהו כזה.

אני מסכים איתך הוא לא היה כזה משמעותי לעלילה, אבל עדיף שהיה לו סוף טוב.

faery18

New member
הפרקים שאני נמצאת בהם מתרכזים במשולש דניאל איסבל ואניבל

אני עדיין לא ראיתי את סרחיו נכנס לעלילה באופן דומיננטי,
אבל אם בהמשך זה יקרה אז אני יכולה להבין למה אתם מכנים אותו גם כן ראשי.
אבל בכל אופן דמותו די חסרת אופי ושקופה כזאת לפחות בינתיים חח אבל אין ספק שהזוג הראשי הרשמי הם דניאל ואיסבל כמו במילה של כבוד עם סופיה וארתורו
גם זו הייתה עוד כפרית מושלמת

evglev1

Well-known member
מנהל
מדוע בנוגע לסרחיו יכלו לשנות ובנוגע

לקרולינה לא?

קרולינה נחשבת צלע שלישית

והייתה בהריון מדניאל ומבחינת טלויסה כמו שקרים הייתי מבינה למה לרצות להרוג אותה למרות שאני לא יודעת איך הגיבה כשנודע אם בכלל על אהבתו של דניאל לאיסבל. בין איסבל לסרחיו לא היה ביניהם כלום היא לא יצאה איתו והוא אהב אותה בסוד ולא נראה לי שהוא אי פעם גילה לה את מה שהרגיש כלפיה אז יכל היה למצוא אהבה חדשה שתעשה אותו מאושר אבל קרולינה אבל היה לה קשר עם דניאל ואף נכנסה להריון ממנו וכנראה התסריטאים לא מצאו דרך אחרת להיפטר ממנה מבחינת החוקיות של טלויסה ששייך לסלבדור מחיה שתמיד מכניס אלמנטים קלאסיים.

evglev1

Well-known member
מנהל
רציתי להזכיר את לב פראי
לאדמה פראית

ששם סימונה ילדה ילד לאוקטביו ונשארה בחיים עם זוג אחר, אבל זה מפיק אחר אצל סלוודור מחיה זה לא הולך, בטלוויסה החוקיות נשברה אבל לא אצל כולם. אבל נראה שהבן של קרולינה עם הרשע שהיה בתחילת הסדרה ממילא דניאל היה צריך לדאוג לו אחרי הזוגיות עם קרולינה, אז החליטו ששני ילדים של אישה אחרת שהזוג הראשי יעזור בגידולם גם אם קרולינה תהיה בחיים זה כבר יותר מדי ולא נתנו לקרולינה ללדת.

וסרחיו ואיסבל אמנם לא שכבו אבל היו זוג כשבמשך שנה דניאל נחשב למת.

evglev1

Well-known member
מנהל
שמח שאת משלימה אותה גם אם בלי תרגום

אבל גם את תשוקות רואים בלי תרגום, וגם ברזילאית אחת, כך שזאת לא בעיה. בהחלט סדרה שווה.

faery18

New member
תרגום זה לא בעיה כי אני מבינה ספרדית ופורטוגזית, מה שכן

ברור שמבחינת נוחיות עדיף בהרבה את הטלוויזיה. בגלל זה אני צופה במחשב רק במקרים מיוחדים אם זה תקופתי או משהו קצר או משהו שאין לו ממש סיכוי לחזור. היות ופה מדובר רק על חמישים פרקים שחסרים לי אז שווה לי מה גם שזו אחת המקסיקניות המושקעות אם לא האחרונות שהופקו מהסוג הזה

למעלה