חניכים קקי...
אחד מרותק, אחת אצל חברה, אם אחת לא באה. שנייה לא באה, אחד לא מצא את הפתק שהיה על הדלת הקדמית(במושב יוצאים רק מאחורית
) ולא ידע על הפעולה בזמן... נשארתי על חדר מדהים אבל בלי חניכים. עשיתי לכל חניך פינה לפי ההתמחויות של השמנייה(ניני-משחקים, אדם-מילונים, נטאשה-ציור, דורי ואבי-מחשב עם אינטרטט, מיקה - חלילית ואורגן) מלא אורות כחולים. אולטרות, עמודים עם על בד ובתוכן מנורות כחולות (כמו בחתונות), מקרן עם תוכנה קטנה שבניתי שמריצה על כל החדר מספרים כמו במטריקס, 2 טלוויזיות הפוכות בתוך שולחן שכחתכתי עם מסור, על השולחן יש ניילון והוא צבוע בצבן לבן זוהר. עם 2 פתחים בצורת משושה מעל הטלוויזיות. בטלוויזיות מוקרנות חידות עם תמונות של אבנר ומולי(VOD זה גאוני), אני מקריי(עם תוכנה לעיבוד קול בשביל שלא יזהו)ן... על הדלת היה צייור של מכונת שתייה ופתח להכנסת מטבעות. את המטבעות עשיתי מגבס. הייתה תוכנית לבנות להם תוכנה קטנה במקום המטבע שתעשה להם מין פילטר אדום על המחשב ברגע שאני מחליט לקרוא להם (רבע שעה לפני הפעולה), זה לא יצא לפועל כי לא היה לי זמן ללמוד את הפנקציות בשביל לבנות את התוכנה... אתם לא מבינים איזה באסה! אני מוכן להשכיר את החדר, רק לא להחזיר מחר בערב את הציוד למחסן...