אוחח אני צריכה מערכים

עדן גפן

New member
אוחח אני צריכה מערכים../images/Emo190.gif

לשכבה ד'
אבל של פעולות כיףף..
נגמרו לי הרעיונווווות#%$#W^$#$%#@$!#@

אני גם מדריכה ד' ויש לי כמה רעיונות

טובים: # פעולת ששטוס-לנו הלך מצויין # ]עולת השמיניה אם הם רואים... # פעולת אבירים # פעולת "האיש בשירותים"

עדן גפן

New member
תודהה../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif

וואי את יכולה לפרט לי קצת יותר בבקשה על כל אחת מהפעולות
תודה

בוודאי....

פעולת ששטוס- צריך להכין מראש: קיר גורלות,מפתחות, קערת ג'יפה,כרטיסיות של ערוץ הילדים , פרס -נתחיל בהענקת מפתח הסיפתח- כל מפתח שמקבלים מישהו אחר שם על הקיר -משימה 1- משימת טריוויה על כל שאלה מקבלים מפתח(תחליט כמה שאלות אתה רוצה) שוב, שמים את המפתחות על קיר הגורלות -משימה 2- לחפש מפתח בחדר פעילות שוב, שמים את המפתח.... -משימה3- קערת ג'יפה שבתוכה מסתתר מפתח*שים לב לשים ג'יפה לא מחומרים רעילים כדי שהם יוכלו לחפש עם הפה* שוב.. שמים את המפתח.. -משימה 3 מסלול מכשולים- אנחנו לקחנו אותם לגן שעשועים שנמצא מעל החדר פעילות אז עשינו במסלול מכשולים שיש שם... שוב שמים מפתח.... עכשיו הם צריכים להעלות מופע כשרונות וככל שהם משכנעים אותך יותר שמגיע להם מפתח אז הם מקבלים עוד.. ואז פותחים את קיר הגורלות!! וואוו! ניצחתם!! ואם לא אז תורידו את המספר שהם צריכים להגיע אליו... **אצלנו הפעולה הזאת הלכה מ-צ-ו-י-ן !!! # פעולת השמיניה- עוד לא עבדו על זה אבל זה הרעיון המרכזי- בהתחלה לתת להם כל מיני חידות הגיון, לבדוק אם הם יכולים להתמודד עם הדבר האמיתי ואז... לכבות את האורות ולשים תאורה כחולה כזאת אם אפשר... ולהגיד להם שמישהו נרצח אתמול, ליד הקן והם צריכים לגלות מי רצח אותו ובאיזה שעה.. לא חשבנו על החידות אבל זה הרעיון... # פעולת אבירים- גם את זה לא ממש ארגנו אבל זה הקטע- לבוא מחופשים כמו אבירים ושהם יתחפשו גם ולהגיד להם שמישהו חטף את הנסיכה ועכשיו הם צריכים לעשות משימות שונות שיובילו אותם אליה. משימות כמו לשתות מיץ פטל ולהגיד שזה דם דרקונים... כאלה
# פעולת "האיש בשירותים" מתחבא איש בתחפושת בשירותים וכדי לגלות מי שהוא שוב- הם צריכים לעשות משימות- שיתנו להם רמזים משימה קשה- רמז קל משימה בינונית- רמז בינוני משימה קלה- קמז קשה

F00D Is G00D

New member
השמנייה הביאה לי רעיון גאוני.

ת'אמת אני מחפש קצת מערכים (חודש). אב לפעולה הקרובה זה יכול להייות שוס!

F00D Is G00D

New member
חניכים קקי...

אחד מרותק, אחת אצל חברה, אם אחת לא באה. שנייה לא באה, אחד לא מצא את הפתק שהיה על הדלת הקדמית(במושב יוצאים רק מאחורית
) ולא ידע על הפעולה בזמן... נשארתי על חדר מדהים אבל בלי חניכים. עשיתי לכל חניך פינה לפי ההתמחויות של השמנייה(ניני-משחקים, אדם-מילונים, נטאשה-ציור, דורי ואבי-מחשב עם אינטרטט, מיקה - חלילית ואורגן) מלא אורות כחולים. אולטרות, עמודים עם על בד ובתוכן מנורות כחולות (כמו בחתונות), מקרן עם תוכנה קטנה שבניתי שמריצה על כל החדר מספרים כמו במטריקס, 2 טלוויזיות הפוכות בתוך שולחן שכחתכתי עם מסור, על השולחן יש ניילון והוא צבוע בצבן לבן זוהר. עם 2 פתחים בצורת משושה מעל הטלוויזיות. בטלוויזיות מוקרנות חידות עם תמונות של אבנר ומולי(VOD זה גאוני), אני מקריי(עם תוכנה לעיבוד קול בשביל שלא יזהו)ן... על הדלת היה צייור של מכונת שתייה ופתח להכנסת מטבעות. את המטבעות עשיתי מגבס. הייתה תוכנית לבנות להם תוכנה קטנה במקום המטבע שתעשה להם מין פילטר אדום על המחשב ברגע שאני מחליט לקרוא להם (רבע שעה לפני הפעולה), זה לא יצא לפועל כי לא היה לי זמן ללמוד את הפנקציות בשביל לבנות את התוכנה... אתם לא מבינים איזה באסה! אני מוכן להשכיר את החדר, רק לא להחזיר מחר בערב את הציוד למחסן...

עדן גפן

New member
וואיי..../images/Emo9.gif מילאת לי את הראש../images/Emo190.gif

ביצירתיות
טנקס האני

למעלה