C certified.woke Well-known member היום ב- 20:07 #2 נכתב ע"י Cranio: צפה בקובץ המצורף 124198 לחץ כדי להרחיב... אל תגנה את אוחנה. הוא דמות נבובה. כל החברל'ך הללו מחוללים לקול חליל אדוגם המבועת...
נכתב ע"י Cranio: צפה בקובץ המצורף 124198 לחץ כדי להרחיב... אל תגנה את אוחנה. הוא דמות נבובה. כל החברל'ך הללו מחוללים לקול חליל אדוגם המבועת...
C Cranio Well-known member לפני 37 דקות #3 נכתב ע"י certified.woke: אל תגנה את אוחנה. הוא דמות נבובה. כל החברל'ך הללו מחוללים לקול חליל אדוגם המבועת... לחץ כדי להרחיב... למה לא לגנות? הוא אמנם מריונטה של נתניהו אבל הוא לא טיפש ומבין טוב מאד שהגינוי מגיע לו גם אם נשאר אדיש כלפיו.
נכתב ע"י certified.woke: אל תגנה את אוחנה. הוא דמות נבובה. כל החברל'ך הללו מחוללים לקול חליל אדוגם המבועת... לחץ כדי להרחיב... למה לא לגנות? הוא אמנם מריונטה של נתניהו אבל הוא לא טיפש ומבין טוב מאד שהגינוי מגיע לו גם אם נשאר אדיש כלפיו.
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member לפני 33 דקות #4 נכתב ע"י Cranio: למה לא לגנות? הוא אמנם מריונטה של נתניהו אבל הוא לא טיפש ומבין טוב מאד שהגינוי מגיע לו גם אם נשאר אדיש כלפיו. לחץ כדי להרחיב... מה אתה רוצה שיעשה ילך מול ביבי וכל המחנה? אפילו אני אם הייתי במקומו לא בטוח שהייתי עושה את זה.
נכתב ע"י Cranio: למה לא לגנות? הוא אמנם מריונטה של נתניהו אבל הוא לא טיפש ומבין טוב מאד שהגינוי מגיע לו גם אם נשאר אדיש כלפיו. לחץ כדי להרחיב... מה אתה רוצה שיעשה ילך מול ביבי וכל המחנה? אפילו אני אם הייתי במקומו לא בטוח שהייתי עושה את זה.
C Cranio Well-known member לפני 30 דקות #5 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: מה אתה רוצה שיעשה ילך מול ביבי וכל המחנה? אפילו אני אם הייתי במקומו לא בטוח שהייתי עושה את זה. לחץ כדי להרחיב... לפני שאתה מגיב באימפולסיביות עם תירוץ תמוה , כדאי שתבדוק על מה ולמה הגינוי .
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: מה אתה רוצה שיעשה ילך מול ביבי וכל המחנה? אפילו אני אם הייתי במקומו לא בטוח שהייתי עושה את זה. לחץ כדי להרחיב... לפני שאתה מגיב באימפולסיביות עם תירוץ תמוה , כדאי שתבדוק על מה ולמה הגינוי .
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member לפני 21 דקות #6 נכתב ע"י Cranio: לפני שאתה מגיב באימפולסיביות עם תירוץ תמוה , כדאי שתבדוק על מה ולמה הגינוי . לחץ כדי להרחיב... סירב לבטל את הישיבות במהלך הלוויה,בן אמר.
נכתב ע"י Cranio: לפני שאתה מגיב באימפולסיביות עם תירוץ תמוה , כדאי שתבדוק על מה ולמה הגינוי . לחץ כדי להרחיב... סירב לבטל את הישיבות במהלך הלוויה,בן אמר.
C Cranio Well-known member לפני 13 דקות #7 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: סירב לבטל את הישיבות במהלך הלוויה,בן אמר. לחץ כדי להרחיב... יפה . אז עכשיו אתה אמור להבין על מה היה הגינוי ומה היה עליו לעשות. רמז, לא מה שטענת למעלה.
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: סירב לבטל את הישיבות במהלך הלוויה,בן אמר. לחץ כדי להרחיב... יפה . אז עכשיו אתה אמור להבין על מה היה הגינוי ומה היה עליו לעשות. רמז, לא מה שטענת למעלה.