אוח אני אשתגע...

TaMnOoN

New member
אוח אני אשתגע...

אוקי... ניסיתי לבנות בלוג בבלוגר, אבל... מה זה הכיעור הזה??? איך אתם בונים את האתרים שלכם? אני בטוחה שלא בבלוגר... מה כבר ביקשתי?!?!?! דף אינטרנט יחיד ועלוב, שבו אני פשוט אוכל לכתוב כל מה שמתעופף בראש המטומטמם שלי?!?! מה כבר ביקשתי?!!!!!!!!???????! סליחה, אני במצב רוח של להרוג את העולם... מקווה שתענו לשאלה שלי (איך אתם בונים תאתרים שלכם) אורית

yondy

New member
תמנונית חביבה, אני מזדהה איתך

לחלוטין
חיזקי ואמצי!!!

shayl86

New member
אשמח לענות על זה ! ../images/Emo67.gif

תראי תמנונית... כמו שאני יודע, אורן, איה, אני ואחרים בונים את הבלוג שלהם בשיטה השונה מזאת של בלוגר... בלוגר נותן עיצובים מוכנים לשימוש וההעלאת העידכונים בצורה פשוטה יותר מזו שאנו משתמשים - כך שאם אין באפשרותך לפעול בצורה שאנו משתמשים בה אז זו הדרך הפשוטה והטובה ביותר בשבילך !
אנו משתמשים בשפת תכנות html או בתוכנה חביבה שדומה לword הנקראת frontPage זה כדי לכתוב את העידכונים.
כדי להעלות את העידכונים לרשת את צריכה שרת שזה בכלל בעייה ברשת הישראלית, אך רוב הבלוגים משתמשים בשרת החינם של נענע http://planet.nana.co.il ולפעמים צריכים תוכנה בשם cuteFtp שתעלה לך את העידכונים לשרתים מסויימים.
כדי לעצב את האתר רובנו הגדול משתמש ב-PhotoShop שזו תוכנה מקצועיית שלוקח זמן ללמוד אותה... והיא עולה גם מחיר מופקע !
בקיצור הכלים הם רבים ומרובים ואלה רק חלק מהתוכנות שאפשר להשתמש בהם להקים בלוג.
בהצלחה בהמשך הדרך ! שי !

Jenkins

New member
הממממממ...

בלוגר נותן אופציה להשתמש בעיצובים מוכנים מראש (templates), אבל יש גם את האופציה היותר נוחה (בעיני), שהיא להשתמש בבלוגר ולעשות עיצוב עצמאי, מה שאני עשיתי (ואם את לא מאמינה לי שאפשר, צירפתי קישור לבלוג שלי)...

xero1

New member
וואו!

זה אחד מהבלוגים האלה שמובילים אותך לעוד ועוד ועוד בלוגים! אלה שאף פעם לא מפסיקים להתעדכן, הבלוגים הלועזיים המעוצבים כמו שצריך. זה טוב

על האש

New member
~היופי לא קובע~../images/Emo3.gif

אני כותב בבלוגר מכיוון שכמו שכתב שי,בלי רקע והבנה בתוכנות מסוימות קשה לבנות אתר איכותי,לכן אני כותב בבלוגר למרות שהוא לא שיא היופי הוא לא ממש מכוער. וחוץ מזה מי אמר שיומן אוו בלוג חייבים להיות יפיפיים?. למה שכותבים במחברת דברים אישיים מתמקדים בלקשט אוו להוצי מהלב את מה שרוצים?,דבר נוסף בבלוגר יש אנשים נוספים שכותבים יומנים מקסימים,וכיף לקרוא ,אנשים נחמדים וחמים למדיי,שיש לי מה לכתוב אני נהנה לכתוב שם,אבל במידה ותצליחי לבנות אתר שיהיה המון
,ובמידה ולא תצליחי את מוזמנת להצטרף לבלוגר אבל לא חייבת. שבת שלום

0רחלי

New member
דווקא יש להם עיצובים מוכנים יפים

כנראה שפשוט עוד לא מצאת איך לראות אותם/לשנות את העיצוב........ אם את צריכה עזרה - ICQ me :)

איה@

New member
תמנונית ../images/Emo110.gif ../images/Emo26.gif

את האתר שלי בניתי בשפת ה-HTML בעזרת תוכנת ה-פריסטפיידז, ונעזרתי בדרייםוויבר - לבנות את הג´אווה של הגלריה (החלונות הנפתחים) את העיצוב עיצבתי בפוטושופ. אל תתייאשי - אם יש לך ידע בסיסי ב-HTML - את יכולה לבנות לך עמוד עצמאי ו"לשתול" אותו בבלוגר. או להשתמש בעיצובים שלהם, כמו שאמרה רחלי. יחד עם אריאל מאוטוסטרדה - אנחנו בונים מאמר עם צילומי מסך והסבר מפורט כיצד לבנות אתר בבלוגר. - בתיקווה שזה יעזור לך ולאחרים. רחלי - אשמח מאד אם תתרמי מהידע שלך גם כאן בפורום לטובת כולנו אני אכניס את זה למאגר המאמרים - אם תסכימי.
איה.

היריב

New member
נראה לי שישראבלוג יתאים לך

מעצבים את הדף בצורה בסיסית ומתחילים לכתוב תוך כמה דקות.

למעלה