אוטובוסים בבאר-שבע

מצב
הנושא נעול.
אוטובוסים בבאר-שבע

אוטובוסים בבאר-שבע
היום הייתי שוב בבאר-שבע, ונזכרתי פעם נוספת במה שאני נזכר בו בכל פעם שאני שם: שאין לי מפה של קוי האוטובוס של העיר. האם למישהו יש מפה של קוי באר-שבע?

oren*

New member
מפות של מטרופולין?

אוטובוסים בבאר-שבע
היום הייתי שוב בבאר-שבע, ונזכרתי פעם נוספת במה שאני נזכר בו בכל פעם שאני שם: שאין לי מפה של קוי האוטובוס של העיר. האם למישהו יש מפה של קוי באר-שבע?
מפות של מטרופולין?
מצאתי אחת זרוקה בתחנת רכבת מרכז, אני מניח שמחלקים אותן אצלכם בתחנה המרכזית או אצל הנהגים.

יהוושע

New member
הוא מתכוון למפה של חב´ האוטובוסים

מפות של מטרופולין?
מצאתי אחת זרוקה בתחנת רכבת מרכז, אני מניח שמחלקים אותן אצלכם בתחנה המרכזית או אצל הנהגים.
העירונית שפועלת בתוך ב"ש עצמה . זה לא מטרופולין , אלא חברה בבעלות עיריית ב"ש .

fireman

New member
מעולם העיריה לא הוציאה

העירונית שפועלת בתוך ב"ש עצמה . זה לא מטרופולין , אלא חברה בבעלות עיריית ב"ש .
מעולם העיריה לא הוציאה
מפות של קווי התחבורה הציבורית בבאר שבע מלבד מפות שהיו תלויות בתחנות האוטובוסים עצמם והוקדשו למסלול של הקו בו נמצאת התחנה עיריית באר שבע בקושי מוציאה מפה מעודכנת של העיר פעם בשלוש שנים אז מפה של קווי התחבורה הציבורית?!.....בחייכם הגזמתם! איך אתם מעיזים אפילו להעלות את זה במחשבתכם?!

כל מה שנותר לי לומר הוא: חבל

מעולם העיריה לא הוציאה
מפות של קווי התחבורה הציבורית בבאר שבע מלבד מפות שהיו תלויות בתחנות האוטובוסים עצמם והוקדשו למסלול של הקו בו נמצאת התחנה עיריית באר שבע בקושי מוציאה מפה מעודכנת של העיר פעם בשלוש שנים אז מפה של קווי התחבורה הציבורית?!.....בחייכם הגזמתם! איך אתם מעיזים אפילו להעלות את זה במחשבתכם?!
כל מה שנותר לי לומר הוא: חבל

מצב
הנושא נעול.
למעלה