אוטובוסים בשישי בלילה

מצב
הנושא נעול.

vipor

New member
אוטובוסים בשישי בלילה

אוטובוסים בשישי בלילה
אנחנו מחפשים אוטובס שיסיע אותנו ביום שישי בלילה....בזול.... היכן ניתן למצוא חברות אוטובוסים ? או נהגים פרטיים? תןדה מראש!

איליה.

New member
אפשר לנסות בדפי זהב

אוטובוסים בשישי בלילה
אנחנו מחפשים אוטובס שיסיע אותנו ביום שישי בלילה....בזול.... היכן ניתן למצוא חברות אוטובוסים ? או נהגים פרטיים? תןדה מראש!
אפשר לנסות בדפי זהב

oren*

New member
אתה שואל לגבי חברת אוטובוסים או

לא ממש טוב כי...
רוב החברות אוטובוסים לא עושים הסעות בליל יום שישי....
לגבי שכירת אוטובוס/מיניבוס פרטי? במידה ויש לכם מספיק כסף לשכירת אוטובוס, יש נהגים שיסיעו אתכם גם בשישי בערב (מועדונים באזור השרון שוכרים אוטובוסים שמסיעים בני נוער ממרכזי הערים למועדון ובחזרה). אתם גם יכולים להתקשר לתחנת מוניות ולבקש מונית גדולה, אנחנו עשינו את זה לא פעם בקבוצות של עד 10 אנשים.

vipor

New member
אני צריך לשכור אוטובוס

לגבי שכירת אוטובוס/מיניבוס פרטי? במידה ויש לכם מספיק כסף לשכירת אוטובוס, יש נהגים שיסיעו אתכם גם בשישי בערב (מועדונים באזור השרון שוכרים אוטובוסים שמסיעים בני נוער ממרכזי הערים למועדון ובחזרה). אתם גם יכולים להתקשר לתחנת מוניות ולבקש מונית גדולה, אנחנו עשינו את זה לא פעם בקבוצות של עד 10 אנשים.
אני צריך לשכור אוטובוס
מה ההבדל בין שכירת אוטובוס לבין חברת אוטובוסים? התכוונתי לחברת הסעות.

איליה.

New member
איך אתה יודע, התקשרת לכולם?

לא ממש טוב כי...
רוב החברות אוטובוסים לא עושים הסעות בליל יום שישי....
אם יש חברות הסעות שעובדות ביום ששי, אתה לא חושב שהן יופיעו בדפי זהב ביחד עם שאר החברות?

vipor

New member
אני התקשרתי ליותר מעשרים חברות..

אם יש חברות הסעות שעובדות ביום ששי, אתה לא חושב שהן יופיעו בדפי זהב ביחד עם שאר החברות?
אני התקשרתי ליותר מעשרים חברות..
שהופיעו הדפי זהב באזור השרון! וזה הרבה...!! ומוך כלל החברות האלו רק שניים מסכימים לעשות הסעות בימי שישי, ובמחיר גבוהה...אז חשבתי שאולי יהיה פה מישהו שידע על הסעות זולות יותר.....

מצב
הנושא נעול.
למעלה