אוטובוסים...

SaberTooth

New member
אוטובוסים... ../images/Emo46.gif

כדי להגיע מכאן לקניון הזהב, אני צריך 4 אוטובוסים
וזה בתנאי שאני אלך ברגל לתחנה המרכזית בפתח תקווה, שלא קרובה אלי בכלל
ואם אני אקח אוטובוס לתחנה המרכזית, אז חמישה אוטובוסים כדי להגיע לקניון הזהב
מצד שני, אני יכול לקחת אוטובוס לתחנת הרכבת, לנסוע לתל אביב, בתל אביב לתפוס אוטובוס למסוף רידינג בתל אביב ושם לעלות על האוטובוס לקניון הזהב. אבל גם זה הרבה

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

כרגע גם אני, יוני ויעלי(אחות של יוני) לא באים. אין לנו הסעה...

Kryptonite

New member
בוא ניראה,../images/Emo168.gif

אוטובוס מהתחנה בפתח תיקווה לתחנה בראשון, אוטובוס מהתחנה בראשון לקניון הזהב. הממ... זה יוצא לי 2. וסתם כי אני נחמד ביררתי לך - קו 164 שאתה יכול לקחת מתחנה מרכזית, פתח תיקווה\אורלוב 3\ז'בוטינסקי\ח.דן\בית חולים בלינסון\ז'בוטינסקי-קופסאות הפח (WTF?
)\ק.ארה. הוא יוצא בשעה 10:40 והמחיר שלו 14.50 (אבל זה רק אם אתה נוסע עד רחובות, תגיד לנהג שאתה נוסע רק עד התחנה המרכזית הישנה בראשון) אתה מגיע לתחנה המרכזית הישנה בראשל"צ בתוך 47 דקות, ומשם יש מלא קווים שמגיעים לזהב, כל מה שאתה צריך זה לשאול את האוטובסים שעוברים (אני יודע על קו 85, 83, 11, 14, 5) אבל תזכור, תמיד, גם אתה בטוח, תשאל את הנהג אם הוא מגיע. ת-מ-י-ד. כל המידע הנ"ל מהאתר של אגד.

Kryptonite

New member
המפי../images/Emo168.gif

אז קו 164 יעלה לך 11.50 (ביררתי באתר) והקו לזהב עצמו יעלה לך 5.20 - סה"כ לצד אחד - 16.70

SaberTooth

New member
המפ...

לדן אין שום קו שעובר גם בפתח תקווה וגם בראשון לציון. חיפשתי באתר של אגד מפתח תקווה לרשל"צ ול-רשל"צ מרכז וזה לא מצא לי כלום. אתה בטוח שהקו הזה מגיע לראשון לציון
קופסאות הפח בז'בוטונסקי
ז'בוטינסקי זה מרחק חמישה צעדים מהבית שלי ואני לא מכיר שום מקום בשם קופסאות הפח... o_O

Charmed Gal

New member
אממ צחי...../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אתה יכול לעשות לי טובה? אני לא ממש מבין בתחנות במרכז הארץ ובחברות של האוטובוסים וכל זה. אתה יכול לנסות לבדוק לי אוטובוסים מגבעתיים לקניון הזהב? אפשר גם מעזריאלי, כי עזריאלי קרוב מאד ברגל.

Kryptonite

New member
ווקשע../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

המממממ... יש לך כמה אפשרויות, כולן מעזריאלי. אחת שאני מכיר אישית, זה לקחת קו 274 מעזריאלי היישר לתחנה המרכזית הישנה בראשון (תוכל לפגוש שם את תום, או משו
) ומהתחנה המרכזית בראשון לקחת קו לזהב כמו שפירטתי למעלה. יש את קו 173, שאני אישית לא נסעתי עליו, אבל לפי מה שהבנתי, הוא מגיע לאזור של הזהב (עשר דקות הליכה) או אפילו ליד הזהב עצמו. תשאל הנהג, לפני שאתה עולה. הוא יוצא ב9:30, ויש עוד אחד ב10:00 וב11:00, הוא מגיע תוך 27 דקות לזהב (או לאיזור שלו) והמחיר הוא 8.30

Charmed Gal

New member
תודה רבה! אז רגע...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אז קו 173 הוא לוקח אותי מעזיראלי לזהב, נכון? אני לא צריך להחליף אוטובוס, נכון?

Kryptonite

New member
הממממממ...../images/Emo168.gif

כעיקרון - לפי מה שכתוב באתר של אגד - כן, אבל תמיד תשאל את הנהג, לכל מקרה שלא יהיה. ("שלום, אתה מגיע לקניון הזהב?" בלע.
)

Kryptonite

New member
אני לוקח לפעמים מראשון../images/Emo168.gif

לתל אביב. אבל זה כשיש חושך, ההורים לא מרשים אוטובוסים בחושך. אני יודע, כלל טיפשי ><

למעלה