אוטובוס בפולין וטיסה ב-15 למרץ

packman12

New member
אוטובוס בפולין וטיסה ב-15 למרץ

האוטובוסים נתקעים הרבה בטיול? יש כאן מישהו שטס ב-15למרץ בין השעות שש לשש וחצי בבוקר

Gal isr

New member
סיפור על האוטובוס שלנו

קודם כל הודעה- האוטובוסים בפולין ענקיים..קיבלנו רכב בגודל של מטוס בערך. באחד הימים יצאנו מהמלון, ואוטובוס אחד החליט שהמחסום החשמלי לא מתאים לו והוא פשוט נכנס בו ברוורס. המחסום נשבר, כל החלק האחורי של האוטובוס נשבר ואנחנו נתקענו לשלוש שעות בחדר האוכל של המלון...כמה טוב שיש מוזיקה טובה להעביר את הזמן. עוד סיפור אחד: ביום חמישי היינו בקראקוב, ובחזרה לאוטובוס יצא לנו לדבר קצת עם המתאם הפולני שלנו יאצק. יאצק מראה לנו את האוטובוס למטה, ואנחנו שמים לב שהכל מחורר ו"שבור". מסתבר שעכברים אוכלים לנו את האוטובוס

packman12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

packman12

New member
זה אמיתי מה שהיה ביום החמישי

של איזה חברה האוטובוסים שם חברה שמייצרת

Gal isr

New member
לא יודע- אבל הכל אמיתי

חבל שלא צילמתי את החלק האכול הזה.

בלבלה

New member
לנו היה אחלה אוטובוס

עם שירותים, ו2 טלוויזיות (אחת מקדימה ואחת מאחורה מעל הכניסה האחורית) יחסית האוטובוסים שם דיי טובים

Gal isr

New member
אצלנו לא נגשו בשירותים האלה

הנהג הפולני לא הרשה לנו
רק פעם אחת מישהי הקיאה שם...ואתם בטח מתארים לכם איך הריח האוטובוס אח"כ כל היום.

Lp Fairy

New member
חחחח

גם לנו היו כאלה אוטובוסים!!! וגם לנו לא הרשו להיכנס לשם.. אבל בגלל שאני חמודה אני נכנסתי לשם..כי ממש ממש הייתי צריכה שושו...חחחח וזאת הייתה נסיעה ממש ארוכה.. ואני יכולה להישבע לכם שאלה השירותים הכי יפים שאי פעם ראיתי..חחח לא רציתי לצאת!!!!!

גם לנו היה

בערך אוטובוס כזה רק פחות יפה! אבל לנו כן הסכימו להיכנס לשירותים באוטובוס!

למעלה