אוטובוס החלומות בערוץ 10

נר2

New member
אוטובוס החלומות בערוץ 10

למי שראה והקליט ויכול לשלוח לי עותק אשמח אם תענו.. בבקשה.. פעם שניה שאני מפספסת..

נר2

New member
אין לי מסנג'ר..

אפשר פשוט לשלוח לי להורדה או לצרוב לי על גבי דיסק?

אני יכול לצרוב לך...רק שתאג אתה לאסוף את זה..

כי אני לא יוכל להתערבב כדי למסור את זה וכל זה.. זוהי תרומתי הצנועה כאות לאהבתי לאביב סטיבן התעויוט בלאקפילד ופורקיופיין טרי צ'או

Benn Is Kane

New member
דווקא סרט מאוד מעצבן.

הוא מלווה בקריינות האידיוטית של קרישנבאום הזה, וגאד, הוא חתיכת אידיוט. גם אביב מאוד מעצבן בסרט הזה ברוב החלקים שלו, וסטיבן לא מופיע מספיק. הקטעים של ההופעות טובים כמובן, אבל זה לא משהו מיוחד. לדעתי הם לקחו נושא שיכל להוציא הרבה יותר, והוציאו ממנו הכי מעט שאפשר. זהירות, ספוילר מהסרט למטה: הקטע שקרישנבאום הולך לראות את "הניצול האחרון מרשימת שינדלר" והג'וזף הזה (לא סגור לע השם) מבקש ממנו כסף על ההדרכה... עזבו שזה גועל נפש... זה היה פשוט מיותר. אתה עושה דוקומנטרי על להקת רוק? אל תנסה להפוך את הסרט למשהו שהוא לא.

LightbuIb sun

New member
אני חושב שהוא נחמד

אני חושב שמעניין איך שהוא ליווה את בלאקפילד ובדרך מצא כל מיני דברים מעניינים אחרים. חוץ מזה, אני נורא אוהב את קירשנבאום...(אני מבין שאתה לא) אביב בכלל בריאיונות שלו בכמה שנים האחרונות די מעצבן. לדעתי יצא לו סרט נחמד , ולא יותר. הוא לקח נושא מעניין (אביב גפן מתחבר עם הכוכב שלו, יוצא למסע הופעות די מצליח בחו"ל...), וחיבר לו מספר אלמנטים לא חשובים, ומשעממים. הקטע בפולין, ובבית הקברות...דווקא עניין אותי, ומצאתי שייכות כלשהי.

למעלה