אוטובוס משדה התעופה בבואנוס איירס לרחוב בעיר

naxon631

New member
אוטובוס משדה התעופה בבואנוס איירס לרחוב בעיר

שלום לכולם, אני עתיד לנסוע לבואנוס איירס בשבוע הבא. אני נוחת בשדה תעופה שם בשעה 19:30 בערב ביום שלישי. אני צריך להגיע לרח' AVENIDA BOEDO . מישהו יכול לומר לי איזה אוטובוס/רכבת לקחת לאיזור קרוב ע"י הרחוב?? אני משער שמונית תעלה המון כסף... תודה על העזרה.

yoelmati

New member
ממליץ בחום על מנואל טיינדה לאון.

הם ישאירו אותך בסניף המרכזי מול רטירו, ומשם יקחו אותך ליעדך. אם כל הבלאגן שיש עם שוד המוניות, עדיף כבר את האוטובוס. גם יותר זול

אלון 58

New member
מה זה שוד המוניות...?

האם כוונתך ליוקר הנסיעה או למשהו אחר?גם ככה המרחק בין נמל-התעופה EZEIZE-PASTARINI לבין מרכז בואנוס-אירס ,הוא כ-40 ק"מ,שזה מרחק יחסית גדול בין עיר ונה"ת הבינלאומי שלה(בטח אחד הגדולים בעולם...),אז מונית זה אמור להיות יחסית יקר.

כי טיסה זה זול?

קח מונית, לא עולה יותר מ60 פזו לאיזורי העיר אוטובוס עושה המון סיבובים, יקח לך שעות. בואו לא נשכח שטיסה עולה 1500 דולר.

zfard

New member
יש בבואנוס איירס תחנת מוניות של יהודים,

שנקראת "שירות"
אם אתה רוצה, אפשר לברר מה הטלפון/אימייל שלהם, ולבדוק כמה יעלה לך מראש לתאם שנהג יחכה לך שם וייקח אותך לעיר. אני לא יודעת עד כמה זה מייקר את הנסיעה העובדה שהנהג גם נוסע לשם (כלומר אתה לא משלם רק על הקטע שלך בנסיעה), אבל אפשר לסמוך על הנהגים של התחנה הזאת, הם יותר מבסדר גמור

naxon631

New member
תודה

זה כבר נשמע טוב, אשמח לקבל ממך פרטים נוספים. איך נקראת תחנת המוניות שלהם בספרדית? והיכן היא נמצאת ביחס לשדה התעופה? לשדה תעופה קוראים buenos aires EZ תודה מראש...

למעלה