אוטוטו בחירות

אוטוטו בחירות../images/Emo202.gif

מי יחלק הפעם פיצות
שיקים בטח לא יחלקו
אני מניחה שרוב האנשים יודעים כבר עכשיו במי הם בוחרים ונשארו כמה מעטים שאיתם אפשר לעשות אנ-דנ-דינו.... לפני כמה ימים צפיתי כעשר דקות בשידורי התעמולה. חוץ מזה שהם מאד מאכזבים הפעם כי זה רק אחד מלכלך על השני- אני חייבת לציין מבחינת ההפקה הם ממש סרטים מעולה ומקצועיים. כולם השקיעו ביוצרים טובים הפעם. רק שזה מיותר לגמרי. בואו נתחיל איזה טוטו בינינו על מי יקבל כמה. זוגי ואני בר שמנו פתק על המקרר לפני חודש כמעט ועליו רשומים ההימורים שלי וההימורים שלו. רק עכשיו אני נזכרת שלא סגרנו מה יהיה הפרס לזוכה
כלומר למי שינחש הכי קרוב. כבר הערב יוסדר.

לולי11111

New member
שידורי התעמולה

עובדים על המתלבטים ובעיקר מנסים להעיר את האדישים זה הוכיח את עצמו בעבר בארץ ובעולם אחרת לא היו משקיעים בזה כ"כ הרב מליונים!!!!! לגבי ההימורים ? מה שהיה נכון לפני חודש אינו נכון להיום ויתכן שלא יהיה נכון לעוד שבוע באיזור שלנו כל דבר הכי קטן שקורה עלול לשנות את הכל לדעתי הליכוד/נתניהו - לוקח בגדול - לצערי יש לומר אני (כנראה) אצביע לקדימה/ליבני - כנראה כי זאת ברירת מחדל מבחינתי. הימור: הליכוד 31-34 קדימה 27-8 העבודה - 14-16 ליברמן - 15-18 ש"ס- 3-5 - כמה שפחות זה טוב יותר לנו, פחות סחיטות

נטע לי 38

New member
אם באמת היה טוטו בחירות

נושא פרסים,אחוזי ההצבעה בטוח היו גבוהים יותר. ליכוד וליברמן? אמאל'ה!!! אם הם יזכו אאלץ לקבל אץ גזר הדין כי זו דמוקרטיה. אבל נראה לי שאתחיל בבניית מקלט תת קרקעי אטומי . שבהחלט יכול להיות יעיל כאשר ליברמן יעשה ביקור בית לבדוק למה לא הצבעתי לו. בשבילי זה מרצ או קדימה,או עבודה. אני קול מתנדנד וצף לו .

דווידו

New member
אני עדיין מיתלבט

רשימות ערביות בטח שלא מרצ לפי דעתי יותר מידי תמימים עבור כרק כטוח שאני לא אצביע קדימה ,איזה אנשים נורמלים יש שם פרט לליבני בטח שלרשימות דתיות לא אתן את קולי וכמו כן לא אצביע לכ20 רשימות שאין להם שום סיכוי לעבור את אחוז החסימה אז נותרו לי רק שתי מיפלגות שגם קרובות להשקפת חיי ובינהם אני עדיין לא החלטתי ישראל ביתנו או כמובן הליכוד

טוב. זה מה שאני חושבת בערך שיהיה...

ליכוד (ליגוני) 30-32 קדימה 27-29 ליברמן 15-16 עבודה 12-14 מרץ 6-8 ש"ס 6-8 כל היתר 15-20

למעלה