אוטוטו זה מגיע

אור2221

New member
תנסה להיות אבא לנערה מלאה או שמנה

שלא מוצאת שמלה צעירה ומחמיאה. שפר עליך גורלך. אני לא מדברת על מידה 50, אני מדברת על מידה 40-42. אני מידה 40-42 כבר הרבה שנים, כשהייתי בת 16 זה לא היה קל למצוא שמלות מחמיאות.

מחשבות

New member
למה שארצה לנסות למצוא דבר כזה אם מילדות

אני מטיף לאורח חיים רזה ובעיקר בריא?

מירי,

New member
שטויות, אתה מסתמך בעיקר 'גנים רזים'.

יש לי שני רזים בבית שאוכלים הרבה יותר מהדובונת הפרטית שלי- וגם הרבה פחות בריא ממנה...

lavendula

New member
וגם גנים רזים יכולים להפתיע

הסיכון להשמנה לא שמור רק לבעלי גנים "שמנים". זה יכול לקרות גם לכאלה שכל ילדותם מנעו מהם "גודיז" ועשו להם שטיפת מוח על אוכל בריא...

mykal

New member
נכון לגמרי, אני הדוגמה החיה לענין.

עד אחרי הלידה האחרונה שלי הייתי רזה--שחיפית. עור ועצמות. אחרי הלידה אושפזתי לקבל קצת ויטמינים- כי הייתי בתת משקל. ואח"כ קרה משהו--שבגללו עליתי 30 ג"ג שאני משחקת בהם כמו במעלית. יורדת--עולה+, יורדת --עולה++/עצוב אבל עובדה.

פלגיה

New member
יש לנו שנה לסוף י"ב

אבל יש טקס, לא מסיבה. בטח לא שמלה (למרות שהבת עצמה לא היתה מתנגדת לשמלה מפוארת ומושקעת. היא ביקשה מאחי שיואיל בטובו להתחתן כבר
)

אימם

New member
דווקא כן

אני לפחות דואגת שהמשלות שהיא תופרת תהינה שימושיות גם לאחרי כן.... אה ואני נהנית איתה כשהיא יוצאת בפורים עם השמלה שגורמת לה להרגיש טוב עם עצמה ועם הסביבה

פלגיה

New member
גם בבגדים שעולים סכומים צנועים

אפשר להרגיש טוב עם עצמך ועם הסביבה. שמלות ב-400 או 500 שקל הן אקסלוסיביות לאירועים אצלנו. אחר כך הולכים איתן גם בהזדמנויות (חגיגיות) אחרות.

נומלה

New member
אני חושבת שבפעם האחרונה שקניתי

שמלה במחיר דומה לזה זו היתה שמלת החתונה שלי....

למעלה