אוטוטו חוזרים לשגרה. נגמרו החגים

אהלן-אהלן יקרים שלי!!! ../images/Emo24.gif

איך התגעגעתי! אני שמחה לבשר לכם שבשעה טובה גמרנו עם החינוך הביתי שלנו, והילדות חזרו למסגרות... היה טוב וטוב שהיה... ממש יום אחרי שהתחלנו עם זה הבנתי שזה לא בשבילי
לפחות הצלחנו לפתור כמה בעיות עם ביה"ס וסידרנו לבת המתקשה מערכת מתחשבת ומתאימה יותר לאישיותה. והיום, סוף כל סוף, אחחח! אני נושמת לרווחה, אחרי שכל אחד מילדי הלך לבית ספרו ולחבריו. אז לא ארחיב את הדיבור על הנושא הטעון הזה, ב"ה הוא מאחורי, ואני שלמה עם החזרה למסגרת.
והנה, אני מקווה שעכשיו יהיה לי זמן להיכנס שוב לפורום. בזמן שלא הייתי פה, הצגתי בכמה מקומות את ההצגה שלי לסוכות "סוס או אתרוג", והכנתי שעת סיפור חדשה ומתוקה, עם שלל בובות שהצלחתי להכין בין-לילה, ואשתדל להעלות תמונות שלהן בקרוב. מה חדש איתכם?? איפה דודי??? לא ראיתי אותו במעט שהספקתי להציץ עכשיו. אגיב לכל מה שאספיק בשעה הקרובה. אוהבת ושמחה לחזור,
נעמה

היי נעמה, טוב לראות אותך איתנו ../images/Emo24.gif

דודי בארגון פסטיבל כלשהוא (לא זוכרת את השם) שיתקיים אוטוטו בנובמבר. אני שמחה שדברים הסתדרו בשבילך על הצד הטוב ביותר. ואכן נשמח לראות תמונות מההצגה וגם כדאי שתספרי לנו על מה ההצגה . פרט לכך שהיא על סוכות
. הכנת בין לילה את הבובות
גם אני הבטחתי להעלות פה תמונות והכל כ"כ אינטנסיבי שלא מצאתי זמן (אני גם זקוקה לעזרת הבעל, עוד לא יודעת לבד
). אז אני מקווה שהערב אחרי שהילדים ילכו לישון
.

../images/Emo51.gif חגית

ממש תיכף אעלה תמונות... הבובות החדשות שיצרתי דווקא לא קשורות להצגה של סוכות, אלא לכל עת בשנה... תיכף תראי.

למעלה