אוטוטו לימודים וחטפתי פיק ברכיים...

ornusha

New member
אוטוטו לימודים וחטפתי פיק ברכיים...

בשבוע הבא מתחילה השנה, ומתחיל אצלי בלגן בראש. האם עשיתי נכון? אולי הייתי כן צריכה להתנדב או לעשות שירות לאומי? תמיד אמרתי לעצמי שאם יחסר לי ההתנדבות אני אתנדב בשלב יותר מאוחר. אבל אם אני לא אוכל? אני אוכלת את עצמי בשאלות שאני לא יודעת אם אי פעם יעזבו אותי....

תחליטי

תבחרי לעצמך משהו שאת יודעת שהיית רוצה להתנדב אליו. כל מטרה שהיא, ותחליטי לעצמך שזה מה שתעשי בעוד שלוש, ארבע שנים בסוף הלימודים. תתחייבי לעצמך שזו המטרה שלך בסיום הלימודים ואין לי ספק שגם תעשי את זה. אולי ברגע שההחלטה תהיה שם ותהיה מוצקה וממשית, השאלות יטרידו אותך פחות כי כבר תהיה לך תשובה עבורן, ועבורך.

גוהנה

New member
אורנושה

אם החלטת ללמוד ולא להתנדב או לעשות שירות לאומי כנראה שזה בדיוק מה שמתאים לך! תני לעצמך את המקום לבטא את תחושותייך וצרכייך: אולי יש לך עבודה רגשית לעשות כעת? אולי הלימודים מכניסים שמחה ואופטימיות לחייך? האם השאלות קיימות כי אינך משוכנעת מה הוא הצורך שלך או שהן מתמקדות ב "מה יהיה"? "מה יגידו"?

אולי להתחיל בקטנה..../images/Emo20.gif

היי אורנה יקירתי, תמיד כשמתחיל פרק בחיים עולות שאלות האם אנחנו עושים את הצעד הנכון? אני מאמינה שלכל דבר יש את הזמן הנכון שלו... תחילת לימודים זה פרק נחמד ביותר, מן התקדמות בתוך "החיים הגדולים"... אל תצטערי על מה שלא עשית, תמיד תביטי אל עבר העתיד ואולי כשתראי איך הולך בלימודים, אולי תצליחי לשלב התנדבות בקהילה, משהו בשעות הערב - במקביל ללימודים. אם תרגשי שאת רוצה יותר מזה - תמיד אפשר לקחת שנה הפסקה מהלימודים... אוהבת,
שירה. נ.ב מה את מתחילה ללמוד? ואיפה?

ornusha

New member
תודה.....

תודה לכל המגיבים, גרמתם לי לישר קצת את המחשבות ולעשות טיפה סדר בבלגן... שירה לשאלתך, אני מתחילה ללמוד ביולוגיה באוניברסיטת ת"א. מה איתך? קנית ארגזי נוטלה
?

נוטלה..../images/Emo9.gif

היי אורנה.. בקצב הזה אני אראה כמו חבית נוטלה... מהיום הגמילה... אני מתחילה השנה באונ' העברית.. שיהיה לנו ב-ה-צ-ל-ח-ה אוהבת שירה

למעלה