מה שהכי זול
לא כדאי לטחון לפעוט את האוכל למשך זמן ארוך. עם הזמן, וזה לא לוקח זמן רב, כדאי לטחון באופן יותר ויותר גס ואז לעבור לריסוק במזלג בכלל (וכמובן שבהמשך אוכל אצבעות רך). לכן הייתי קונה את המכשיר הכי זול או לחליפין פוד פרוססור כזה שיש לו שימושים רבים, כי זה בעיניי מכשיר מצוין בכל מטבח ולכל מי שאוהב לבשל. בקשר לעיתוי, תינוקות דווקא מראים סימני מוכנות. הם מתחילים לבצע תנועות לעיסה כשהם יושבים עם המבוגרים לשולחן. קראתי באיזשהו ספר על הנקה (ואף ישמתי בהצלחה), שאם מניקים אקסקלוסיבית מעל שישה חודשים, אפשר, לתת לפעוט לטעום מן האוכל שעל השולחן. זאת כמובן לאחר שמנסים מזונות שונים בנפרד ורואים שאין אלרגיות וקיימת בשלות למזונות מוצקים.