אוטוטו מתחילים בריסוקים למיניהם

אוטוטו מתחילים בריסוקים למיניהם

יעני מוצקים לבונבונה, ונתקלתי במין בלנדר מיוחד לאוכל של תינוקות שמצא חן בעיני - האם מישהו מכיר/ממליץ על סוג מסוים? מה דעתכם על הFOOD PROCESSOR ות-ו-ד-ה
 

ליילה

New member
אני יכולה להגיד מהנסיון המצומצם שלי

שאין דבר נח מהסטיק של בראון לריסוק אוכל תינוקות. אם מדובר בכמויות יותר גדולות, נגיד שאת מבשלת לכמה ימים מראש ורוצה לרסק הכל, עדיף כבר בלנדר רגיל גדול.
 
רק בלנדר סטיק

גם לכמויות גדולות - הייתי טוחנת ישר בסיר. קטנות הייתי טוחנת בכוס שהגיעה עם הבלנדר.
 

מרקושה

New member
וואלא??? ../images/Emo2.gif

אביב כבר יושבת לבד?? ואני מנסה לדחות את עניין המוצקים כמה שאפשר...מה 'כפת לי...שתדבק עוד לציצי...
 
ממש לא!

אמנם היא גאונה אבל במגבלות הגיל.... פשוט אני מנסה להתארגן על הציוד בעוד מועד (מה לעשות אנחנו חדשים בכל הענין..), ולפי הבנתי יש המתחילים ב5/6 חודשים - למרות שאנחנו נלך לפי הדרישה וההתפתחות שלה. ולמרות שאבא כבר מת לתת לה קצת קובה (ואמא גפילטעפיש- סתם!)נחכה מעט. ולפי התשובות בינתיים הסטיק מנצח. נששששיקקקקקקות לטליה
 

ק3פת

New member
מה שהכי זול

לא כדאי לטחון לפעוט את האוכל למשך זמן ארוך. עם הזמן, וזה לא לוקח זמן רב, כדאי לטחון באופן יותר ויותר גס ואז לעבור לריסוק במזלג בכלל (וכמובן שבהמשך אוכל אצבעות רך). לכן הייתי קונה את המכשיר הכי זול או לחליפין פוד פרוססור כזה שיש לו שימושים רבים, כי זה בעיניי מכשיר מצוין בכל מטבח ולכל מי שאוהב לבשל. בקשר לעיתוי, תינוקות דווקא מראים סימני מוכנות. הם מתחילים לבצע תנועות לעיסה כשהם יושבים עם המבוגרים לשולחן. קראתי באיזשהו ספר על הנקה (ואף ישמתי בהצלחה), שאם מניקים אקסקלוסיבית מעל שישה חודשים, אפשר, לתת לפעוט לטעום מן האוכל שעל השולחן. זאת כמובן לאחר שמנסים מזונות שונים בנפרד ורואים שאין אלרגיות וקיימת בשלות למזונות מוצקים.
 
למעלה