אוטוטו סוף שבוע !!!

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
אוטוטו סוף שבוע !!!

טיילתי היום עם חבר בבוקר, שאמר לי איזה שבוע ירוק היה לי (הוא היה חולה) לא ידעתי שלשבועות נותנים צבעים עכשיו ...
בכל מקרה איך הולך השבוע שלכם עד עכשיו ?
התפתחויות מעניינות ?
מצפים למחר !? סוף שבוע !!!
מה התוכניות לסוף שבוע .?

al19

New member
טוב אז אני יתחיל,

איך הולך ?
אממ.. אני חולה :_( ואתמול הייתה לי יום הולדת תודה לכל מי שבירך אותי בפורום,
האמת הייתי גם שלשום גם אתמול וגם היום לבד אז טיפה מאכזב, אבל הי, מחר סוף שבוע ! ! !
התפתחויות מעניינות ?
לא ממש, עובדים לומדים, לומדים עובדים,
אה כן הוסיפו לנו פגישה של הפרוייקט גמר החברים קבעו לשבת בצהריים !!
שזה הורג את החיים סופית .
מצפים למחר ?
אולי אני לא יקבל משמרת בבוקר, אז זה יהיה מגניב אני יוכל לישון עד מאוחר ואחרי זה ישר לקום .. רענן וללכת ללימודים.
סוף שבוע ?
להתגעגע לחברה המדהימה שלי...
לקום ביום שישי בבוקר ללכת ללימודים עד 3, אחרי זה לחזור להפסקת תה, ללכת לעבודה עד 1 וחצי. לחזור לישון לקום ביום שבת ללכת לפגישת פרוייקט גמר, שתגמר באזור 7 ואז כנראה ללכת להתאבד..
(אני צוחק על הלהתאבד... אני יודע שלא צוחקים את זה אבל זה דרש)
אחרי זה ב7, אני צריך לעבור על כל החומר של הפגישת פרוייקט גמר עד לא יודע.. 11, ואז אני סוף סוף מקבל שעה אחת שבה אני יכול לעשות מה שאני רוצה...
ויום ראשון כנראה עבודה על הבוקר.

viki0806

New member
שנייה

הכרתי חברה מקסימה :) שעכשיו אני ממש קוראת לה אחותי
קידמו אותי בעבודה :)
וסוף סוף עברתי אינפי ב . (תודה לאל)
אז שבוע מצויין אם יורשה לי .
מחר ? סוף שבוע ! איזה כיף !
האמת סיכמנו עם החבר שפעם בחודש מותר לו לעשות ערב בנים, ולי ערב בנות, והוא יכול לחזור מתי שהוא רוצה מבלי שאני ישפוט אותו או יגיד לו משהו וכנל עלי . אנכנו רק מסכמים מראש שלא משנה מה קורה בערב הזה אנכנו לא עושים .. אתם יודעים .. חוץ מזה שיעשה מה שהוא רוצה ערב אחד בחודש, זה מונע ממנו לבגוד וזה מחייה את התשוקה.
אז מחר יש לי ערב בנות ! לא יודעת עדיין מה אעשה.
בסוף שבוע, כנראה אצא לרקוד :)

Optimistic Girl

New member
וואו איזה רעיון מגניב

זה באמת דבר מגניב לעשות ערב בנות, פעם בחודש, נשמע כייף לא נורמלי!!
אני יאמץ את ההרגל הזה, זה ממש נשמע טוב כשכל החברות נפגשות ומרכלות כל מיני דברים עסיסיים חחחח

viki0806

New member
זה באמת כיף

והכי כיף שאנכנו עושות מה שאנכנו רוצות והוא לא מתחקר אותי אחר כך
הקושי פה זה לדעת שהוא עם איזה זנזונת, במועדון,
או שאיזה מישהי עושה לו בי... נו את יודעת ..
אבל כל עוד יש את החוקים הברורים שזה ללא חדירה.
אני מאמינה שהיתרונות של להשאיר את התשוקה לוהטת שוות את כל החסרונות.
את היית מוכנה לזה ?
לא הרבה בנות שאני מכירה היו מוכנות לזה .

אין לי רגע דל, עוד סקנדל או פסטיבל

והו הא, אל תשאל- אין לי רגע דל!

ועכשיו ברצינות, רוב השבוע שלי או בעצם כולו איכשהו קשור ללימודים, כל מה שאני עושה הוא בתכנון מתואם ללימודים.
אין רכבות בצפון ולכן אני ממש סובלת מהאוטובוסים. אמנם אני נוסעת בשגרה לפחות שעתיים לכל כיוון בלימודים אבל עכשיו יש עומס וחלק מהמרחק אני עוברת בעמידה (לפחות בציר של עכו- חיפה), הכל פקוק, האוטובוסים מפוצצים ולא עוצרים בכל מקום, מאחרים וכו'. סיוט!
יש לי המון מטלות של הלימודים ואני לא עומדת בכלום.
מחסור באופיס שדופק לי את הלימודים וזה.

מחר יש את יום הסטודנט של אוניברסיטת חיפה ושל המכללה שלי, אמנם יש לי כרטיס ואמנם בעלי דודו טסה מופיע אך לא אהיה בו, אהיה בשלימודים עד 7 ואחזור כרגיל ב9 וחצי הביתה... :(
אני לא מספיקה לעשות שיעורים של כלום.
אתמול סיימתי להכין דברים לשיעור שהעברתי היום רק ב1 וחצי בלילה ומרוב לחץ לא הצלחתי להרדם, הייתי אמורה לקום ב6 אבל התעוררתי ב5:20 ולא הצלחתי להרדם עד השעון המעורר.
עכשיו קפצתי לגיחה בבית, של פחות משעה ואני טסה לעבוד על שיעור עם חברה (שיעור שאנחנו מעבירות שבוע הבא במכללה).
אוףףףףףףףףףףףףף אני עייפה!!!

EdisonGirl

New member
כ"כ מבינה אותך, חוץ מעניין הנסיעות

אם היה לי כזה דבר, הייתי נשברת סופית. אני שונאת לחכות! ושונאת איטיות. כשאני נוסעת ברכב לפחות אם יש פקק אני יכולה לסמן איזה רכב ולעשות תחרות איתו (עד שהוא נעלם מאחורה ואז אני מסמנת מטרה חדשה), ולשמוע מוזיקה.. אז לא משעמם כמו לעמוד באוטובוס ולהריח את הזיעה של אחרים.

בהצלחה רבה בהגשות למיניהן

מה שהכי משגע אותי זה הרפרטים למינהם!

אני שונאת שונאת שונאת לדבר מול הכיתה!
שונאת כבר אמרתי?

יש לי פחד במה/ קהל מאז ומתמיד. באופן יחסי, אני מתמודדת איתו יופי כי איכשהו בערך כל הדברים שאני הכי אוהבת קשורים בלדבר או לעשות משהו מול אנשים.
וזה בהחלט נראה אחרת מדבר לדבר. למשל, אני משחקת, אני אמורה ללמד בפני כיתה וכו'.
כשמגיעים להם רפרטים למינהם אני אדם אחר, במובן השלילי של המילה.

מה שקורה, שחוסר הנוחות ממצבי החברתי בלימודים בשילוב עם החוסר נוחות שלי במצבי בחינה למינהם מעלה אצלי גבוה את מפלס הלחץ ואף החרדה מתחילה לצאת.
כשאני צריכה לעמוד מול הכיתה במכללה אני על סף לרעוד, אני תמיש שומעת את נקול שלי רועד ומקווה שלא ישימו לב.

בסמסטר הזה יש לי למשל שבוע הבא שיעור משותף שאני ומישהי מעבירות (כל אחת "מלמדת" לסירוגין) וזה מול המרצה שאני הכי שונאת ושהכי מלחיצה אותי. ואנחנו ממש משקיעות על השיעור, מבחינת זמן וחשיבה ואני יודעת שאני עלולה פשוט לגמגם כמו מפגרת ולהרוס הכל ולא מחוסר ידיעה אלא מלחץ.
שבוע לאחר מכן יש לי רפרט בקורס אחר ואני עוד עושה את זה עם בנות מעצבנות ואני מרגישה שזה גם מוסיף למידת הלחץ. גם לא בדיוק יש לי חברות בקורס הזה והמרצה קצת מוזרה.
למחרת יש לי שיעור תצפית שוב עם המרצה ההיא ואני מתה מפחד כי אין לי שמץ של מושג מה לעשות בו!
בסוף החודש יש לי עוד רפרט בקורס אחר, ששם לפחות אני אוהבת את המרצה אז זה אולי יקל עלי.
היה לי גם רפרט קטן שבוע שעבר ביום ראשון וטאותו איכשהו שרדתי, אפילו שהייתי הכי לא מוכנה מבחינת התוכן שהעברתי, אבל שיחקתי אותה קולית למרות שמבפנים רעדתי.
ויש לי עוד קורס שטרם תיאמתי מועד לרפרט בו וגם ממנו אני לחוצה כי הנושא של הקורס ממני והלאה... מעניין אך אני לא מבינה בזה.

למשל, כשאני מעבירה שיעורים לילדים בביה"ס זה עולם אחר!
חוץ מההכנה וחשיבה על השיעור ובנייתו המדוקדקת (ברמת מה המרצה תראה מכל זה) שזה גוזל ממני זמן יקר וייאוש, אני מרגישה מאוד נוח מולם.
גם כשאני לא הכי בטוחה בשיעור, אני מרגישה שזה עולם אחר ואני יודעת שבסוף איכשהו אני אסתדר, גם כשהילדים לא עושים חיים קלים.
פשוט כי אני אוהבת את זה!

אה וכמובן מעבר לזה יש כל מיני שיעוריםומטלות הגשה וזה מרגיז בפני עצמו!

אה שכחתי עוד רפרט שיש לי לעשות...

ואת האבחונים שאני שונאת שונאת שונאת!
מאבחנת שני ילדים בתחומים שונים, להעביר את האבחן לילדים זה נחמד (חוץ מהזמן שצריך למצוא לזה) אבל לנתח את זה, זה הכי נורא שיש!

EdisonGirl

New member
בעבר הייתי פוחדת לדבר מול אנשים..

זה השתנה ממש מתוך החלטה שקיבלתי איפושהו בין כיתה ו' ל- ז' והיום אף אחד לא יכול לדמיין לעצמו שהייתי כזו, אם כי אני עדיין יכולה להרגיש את הסימנים. פעם זה התבטא בדפיקות לב מואצות, ברעד בקול ובחוסר ריכוז מטורף. היום זה התמתן מאוד וזה יכול להתבטא רק בחוסר ריכוז מסוים. וזה, שתביני, ממצב שבכלל לא הייתי מסוגלת לדבר בפני אנשים אחרים- לא בכיתה, לא במסגרת משפחתית, מספיק שיותר מזוג עיניים צפה בי ברגע נתון, הייתי מתקפלת מפחד. היום אני כ"כ מוחצנת (וזה הגיע בהדרגה בריאה ומסודרת..), שאנשים יכולים לחשוב אפילו שאני שיכורה

פעמים רבות חושבים שאני שיכורה,

אבל לאו דווקא ברפרטים חחחח

הקטע הכי דפוק בזה זה שבאמת הדברים שאני הכי אוהבת קשורים בעמידה מול קהל, אבל לרוב אני באמת מתגברת, אפילו באופן יחסי.
אני הכי מוחצנת כשכולם סביבי מופנמים מדי וצריך לעורר אותם.

אבל אני לא מרגישה טוב עם המצב החברתי שלי בלימודים.
אני לא מרגישה בנוח לדבר ליד כולם, אני לפעמים משתתפת במהלך השיעור אבל זה לא קורה הרבה (בעיקר לא ביחס לכמות ההערות שיש לי), פשוט כי אני מעדיפה לשתוק בפומבי.
אני לא מחוברת לסטודנטים אחרים (יש כמובן את הכמה שאני יחסית סבבה איתם) ואני מרגישה עוף מוזר בהרבה קורסים, זה לא מקל עלי בעת רפרט.
ואני גם ממש נלחצת בסוגי בחינות למינהם, כל סיטואציה שהיא מבחן היא מטריפה אותי, זו גם הסיבה שאני לא יוצאת לדייטים- אני שונאת את תחושת החקירה המשטרתית בדייט.

בקיצור, הרפרטים האלה עוד יהרגו אותי מהתקף לב!

EdisonGirl

New member
יהיה בסדר

וגם אני שונאת את הרעיון של מבחנים. שיסמכו עליי וזהו :) כשעבדתי בקד"ם תמיד הודעתי שאני גרועה בסימולציות והאמת שראו שכהגעתי למעמד עצמו- לעבודה- הייתי מעולה. איכשהו ה"מבחן" הזה גורם לי להיות לא במיטבי, כי זה מבחן ולא המציאות.

EdisonGirl

New member
רשמית לא, טכנית כן.

לצערי כי רב

פשוט קצת בעייתי לשלב עבודה עם זמנים וימים לא שגרתיים עם שגרה של לימודים 4 פעמים בשבוע, ולהשיג מזה משכורת חודשית שפויה.

EdisonGirl

New member
אז בטח גם את קצרת רוח במה שקשור להמתנה..

התחרות הזאת גורמת לי להרגיש שאני מתקדמת, שזה אומר להרגיש טוב במקום להתמרמר על העובדה שאני על 20 קמ"ש בפקק היסטרי.

כן מאד..

אני אוהבת גם לצחוק על אלו שמנסים (ללא הצלחה
) להלחם בחוק מרפי ועוברים מנתיב לנתיב כי הם חושבים שהנתיב השני יותר מהיר ואז אני עוקפת אותם ואומרת לעצמי אהאהאהאהא טיפשים שכמותכם

EdisonGirl

New member
אכן!

וכמה כיף לגלות כל פעם מחדש שאת בנתיב המהיר, כי היית מספיק חכמה לבחור בו מראש. זה בסופו של דבר סוג של ניתוח פסיכולוגי מוצלח של איזה נתיבים כל נהג יבחר ותמרון נכון בין הנתיבים כנתקלים בנהג אדיש ששקוע בכל דבר אחר חוץ מהכביש...

למעלה