אוטוטו עוזבת את ת"א....

maiula

New member
אוטוטו עוזבת את ת"א....

לטובת מיאמי וכמובן שיש לי כמה שאלות מפגרות שבוודאי דוסקסו פה מיליון פעמים: - יש לי ציורים שציירתי וטרם החלטתי אם לקחת אותם או לא. במידה וכן מה הפרוצדורה להביא אותם? - רישיון בפלורידה. מה צריך לעשות? (יש לי רישיון ישראלי כמובן) זהו לעכשיו ייתכן ויצוצו עוד שאלות so bare with me

ganjaman stound

New member
תשובות לשאלות שאולי דוסקסו

השאלה על הציורים ממש לא ברורה לי אם רוצים להעביר ציורים בד"כ מוציאים אותם מהמסגרת מגלגלים מכניסים לתיק מתאים ושמים במזוודה מסובך? רשיון נהיגה במדינת פלורידה מצריך מספר שלבים פשוטים במידה ואת רשאית להוציא כזה בד"כ SSN ודרכון או שני מסמכים רשמיים אחרים המאשרים שאת אכן את -קורס מטופש של 4 שעות על סמים ואלכוהול-נרשמים משלמים ועושים את הקורס -בדיקת ראיה -מבחן דומה לתאוריה בארץ -TEST הקל ביותר הוא לגשת ל"משרד רישוי"(אין לי כח לשמו האמריקאי ארוך ומיגע)באיזור מגורייך ולבקש את ה-Handbook אשר מחולק חינם ובו מפורטים כל ההליכים להוצאת רשיון כולל חוקי התנועה והתמרורים למבחן התאורטי דבר אחרון- הרשיון הישראלי שלך מלבד העובדה שהוא מאפשר לך לנהוג בפלורידה בתור תייר לא משחק שום תפקיד מה גם שלפי החוק בפלורידה תושבים מחוייבים להוציא רשיון מקומי תוך תקופה מסויימת מקווה שעזרתי במשהו שיהיה בהצלחה

maiula

New member
תודה רבה - רק לגבי הציורים

הכוונה הייתה לציורים על בדים - כאלו שאין להם ממש מסגרת. מדובר ב- 4-5 כאלו. האם לדעתך כדאי פשוט לסחוב אותם ידנית למטוס או לארוז אותם איכשהו (לעטוף בנייר או קופסא) ולשלוח כמו מזוודה?? זו הדילמה שלי. עזרה פליז!!! ותודה על התשובות בנוגע לרישיון - אתה משם?

17205

New member
יש גלילים מיוחדים

יש גלילי פלסטיק ו/או קרטון מיוחדים לפוסטרים. יש כאלו פלסטיק עם רצועה שאפשר ללכת איתם בהצלב כמו בימי הטירונות. אפשר לשלוח כמו מזוודה אבל קחי בחשבון שלארה"ב זה הולך על פי חבילות כך שאת מבזבזת מקום של מזודה אחת, כך שאולי אפשר לקחת על הכתף.

למעלה