אוטוטו פסח... רוצים מפגש פורום?

orianush

New member
אוטוטו פסח... רוצים מפגש פורום?

מה דעתכן? אני אישית אשמח מאוד לפגוש ולהכיר יותר את הבנות פה.. מי שרוצה שתגיב פה ותכתבו גם איזה תאריך הכי נוח לכן ואיפה (רצוי במרכז כדי שיהיה נוח לכולן)

oOosapiroOo

New member
סבבה אין לי בעיה..

אני עדיין לא יודעת איזה תאריך אבל עדיף שזה יהיה בחופש...

אני בעד../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif

אני גם ככה כל פסח יהיה בת"א אז לא תיהיה לי בעיה לבוא..! צריך לקבוע תאריך ושעה.. :) שכל אחת תכתוב מתי נוח לה אני יכולה תמיד.. נ.ב אני מחוברת מהמחשב של אח שלי כי למחשב שלי ניכנס איזה וירוס קטן.. :/ אז המחשב בתיקון הוא יחזור אלי ניראה לי מחר.. אז בנתיים אני אכנס מתי שאני יכולה.. :)

oOosapiroOo

New member
חח אלמוג איזה באסה זה

אחרי שיש לך מחשב לבד להיות מהמחשב של האחים חחחח אח שלי בקושי נותן לי במחשב אבל עכשו הוא לא בבית:)

חחח אל תדאגי../images/Emo66.gif

נכון שזה מעצבן שיש לך כמה אנשים על המחשב אבל אני הגדולה בבית ואני הקובעת.. חחח אז אני לא ממש שואלת אותו אם לגעת במחשב.. כן כן ומחשב שלי חוזר מחר בבוקר.. :)

oOosapiroOo

New member
חח כייף לך

שאח שלי בבית אין מחשב חח אבל לפעמים אני לא שואלת אותו אני סוגרת את הדלת הוא שואל אותי מה את עושה אני אומרת לו מכינה שעורים חחחחחחחחח שבקושי אני מכינה שעורי בית אולי רק בחשבון חח

orianush

New member
תקשיבו מה נעשה.. כנסו..

שכל אחת תבדוק מתי הכי נוח לה.. אני אפתח עכשיו סקר ותצביעו בו כמה שיותר מהר.. תגידו אתן לומדות ב-27- ביום המימונה? זה אסרו חג.. אני בעיקרון לומדת אבל תמיד אפשר להבריז

אממ../images/Emo66.gif

אני עדיין לא יודעת אם אני לומדת אבל לא ניראה לי שאני יוכל להגיע כי אני בטבריה.. :)

orianush

New member
אוקיי, פתחתי סקר...

אני אסביר לכם את התאריכים חח ב-20 זה חג וזה יומולדת של אמא שלי אז שכחו מזה חח 21-23 נוח מבחינתי וזה חופש לכולם! 24 יש לי מפגש פורום של הראל מויאל.. עם הראל, אז זה קצת שיקולים אישיים חח 25-26 זה שישי שבת.. 27- מימונה.. אני גם ככה נוסעת בערב לכפר סבא להופעה של שלומי שבת
אז מבחינתי מתאים אם יש לכן גם איזה תאריך שיש לכן משהו מיוחד ולא מתאים תגידו ונתחשב בזה ונראה לי הכי טוב לעשות את המפגש בעזריאלי או משהו כזה

למעלה