אוטיזם בינוני ומטה

bengamin

New member
אוטיזם בינוני ומטה

שלום רב , לפני מספר ימים נמסר לנו בהתפתחות לילד שבני בן שנתיים וחצי בעל בעיות בתקשורת ( במילים של פסיכולוג אוטיזם בינוני ומטה ) ידעתי שילד שלי מאחר בהתפתחות תקשורתי מרוב ילדים והינו בטיפול קל אצל קלינאית תקשורת . שאלתי אותה לגבי אוטיזם או בעיות קשב וריכוז והתשובה היתה שלילית , היא הכירה את הילד שלי במשך 6 פגישות , בניגוד להתפתחות לילד שלאחר 40 דקות היא קבע שהילד שלי אוטיסט , בלי הסבר מפורט בלי כלום. נצור אתכם קשר בקשר לריפוי העיסוק וקלינאית תקשורת ונדבר על גן מיוחד , זה משנאמר לנו. מיותר לציין שכל משפחתי בדיכאון ומחשבות רבות רצות לנו בראש. אנחנו מבינים שהזמן יקר מאוד ונעשה הכל על מנת לעזור לילד . ילד הולך לגן רגיל מגיל שנתיים , אוהב להיות שם ואוהב ילדים. לא מזמן התחיל לאכול לבד, יוצר קשר עין לפרקי שמן קצרים מאוד אלא אם מדובר במשהו מצחיק מאוד או מעניין אותו יכול ליצור קשר עין ממושך יותר . עדיין לא מדבר , רק מספר מילים, התחיל לא מזמן לבקש דברים ולהצביע ילד חם מאוד ,אוהב לנשק לחבק . מה עלי לעשות על מנת לקדם אתו ? אני לא מתכוונת להמתין חצי שנה להתפתחות הילד . שמעתי על תרופות , על אומגה 3 על ריפוי בעיסוק . כל כך הרבה אינפורמציה לגבי גם מאבחנים , אולי אבחון לא נכון ? אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר מה הם צעדים הבאים שלנו , מה לעשות ???

לדעתי רק אלוטף בגישה התנהגותית

מקום נהדר לקדם את הילד בטח בגיל צעיר - איפה אתם גרים?

razgalili

New member
מקום טוב להתחיל

בראש הפורום יש קישור ל"מאמרים" קריאת המאמרים היא נקודה טובה להתחיל לקרוא על טיפולים ביולוגיים באוטיזם.

אמאלה 1

New member
תכנס גם לפורום השכן

כדי לברר לגבי מסגרות וטיפולים פארא-רפואיים (יש קישור בראש העמוד לפורום השכן)

דעה שניה

קודם כל דעה שניה. פסיכולוג התפתחותי, או פסיכיאטר ילדים. אבחון לא רק רב מערכתי (כל אחד רואה את הילד 40 דקות, כמו שנהוג בהתפתחות הילד בכל הארץ) אלא גם ארוך טווח.

למעלה